ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ




ΚΟΥΙΖ

Πιο είναι το έμπιστο πρόσωπο πρώην δημάρχου που επισκέφθηκε τον Κώωτση και συζήτησαν για την ένταξή του στο συνδυασμό με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω; Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Κώωτση ενθουσιασμένο, ενώ πιστεύει ότι μπορεί να βρεθεί λύση στον τομέα που μπάζει από παντού η δημοτική αρχή;
(311211)




Είπαν…

«Είδατε ότι βγήκε πάλι στο προσκήνιο ο Γιαννάκης με το σφυροδρέπανο κι έχει αρχίσει το βρώμικο παιχνίδι, κάνοντάς το μάλιστα κι άτσαλα;»
(311211)




Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Παρανομίες, παρατυπίες, παραβατικές συμπεριφορές, σκανδαλώδεις ενέργειες και το ενδεχόμενο να αναδειχθεί σκάνδαλο το επόμενο διάστημα, αποτελούν τα στοιχεία που συνθέτουν τον ένα χρόνο Κώωτση και την παρουσία του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, στα δημοτικά πράγματα του «Καλλικρατικού» δήμου Λουτρακίου.
Ι Κώωτσης ευτύχησε να βρεθεί στο τιμόνι ενός δήμου, την πιο κατάλληλη και πιο καθοριστική στιγμή στην ιστορία του, που γινόταν μεγαλύτερος και δεν θα μπορούσε πλέον κανείς στο μέλλον να αμφισβητήσει την αυτόνομη οντότητά του, έχοντας παράλληλα ως υπόβαθρο και το μακρύ ιστορικό του παρελθόν, με την προϋπόθεση ότι θα είχε ασκήσει άρτια και χρηστή διοίκηση. Δυστυχώς, για το δήμο Λουτρακίου, στον ένα χρόνο που έχει παρέλθει, ι Κώωτσης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε προς την ορθή κατεύθυνση, αλλά πάρα πολλά πράγματα που ήδη δηλητηριάζουν -χωρίς ακόμη να έχουν αποκαλυφθεί σ’ ολόκληρη τη διάστασή τους- την τοπική κοινωνία και φέρεται με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο για τα δημοτικά πράγματα.
Εικασίες, ρομαντικές ιστορίες, χωρίς όμως κανείς να έχει ρωτήσει τον Κώωτση τι πραγματικά έχει στο κεφάλι του, δεδομένου ότι η προσλαμβάνουσα από την επαφή μαζί του υποδηλούσε έναν άνθρωπο με αγαθές προθέσεις, αγωνία για το μέλλον του τόπου του, διαβεβαιώνοντας για την πρόθεσή του να δουλέψει και να φέρει την ανάταση στο Λουτράκι, έτσι ώστε να το οδηγήσει σε ασφαλείς κι αναπτυξιακούς δρόμους.
Εις μάτην. Ι Κώωτσης επέτυχε να εξαπατήσει με το ύφος και το στυλ του μερικούς. Να κοροϊδέψει μια κοινωνία ολόκληρη και σήμερα να έχει περάσει στην πλήρη ανυποληψία για τι μεγαλύτερο μέρος της.
Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», μα ι Κώωτσης με τον ορυμαγδό των ψεμάτων δεν κατάφερε να χαρεί ούτε ένα εξάμηνο, καθ’ ότι από μόνος του προδιδόταν για τους πραγματικούς του στόχους από τη στιγμή που εξελέγη δήμαρχος.
Στους πολύ υποψιασμένους έγινε αντιληπτός πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του και από την αδημονία του επιβεβαίωνε μόνος του τις εξωπραγματικές αποκαλύψεις που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, είτε κυρίως μέσω ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, είτε μέσω του γραπτού τοπικού Τύπου.
Στον ένα χρόνο που παρήλθε ι Κώωτσης δεν καταλάβαινε τίποτε και αποκλειστική σκοπιμότητά του ήταν να τηρήσει τον οδικό χάρτη που είχε χαράξει, προκειμένου να φτάσει στο στόχο που ο ίδιος έχει θέσει.
Δεν εξυπηρετεί σε τίποτε να επαναληφθούν τα χιλιοειπωμένα και προσβλητικά για τον τόπο «κατορθώματά» του και οι σκανδαλώδεις ενέργειές του, αφού ι Κώωτσης έχει την αίσθηση ότι αυτός είναι ο «αυτοκράτορας» και πρέπει όλοι να τον επευφημούν και να του υποκλίνονται, άσχετα αν βρίσκονται σε υψηλότερη βαθμίδα.
Δυστυχώς, με τον ένα χρόνο Κώωτση, αποδεικνύεται ότι ο τόπος έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή μεταξύ των πέντε υποψηφίων δημάρχων των τελευταίων δημοτικών εκλογών, με συνέπεια το μέλλον σήμερα για το δήμο Λουτρακίου να προδιαγράφεται ζοφερό.

Με υγεία κι ευτυχία ο καινούργιος χρόνος.
(311211)
Return top