ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΩΩΤΣΗ!




ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πες αλεύρι; Ο Αντώνης σε γυρεύει…
(271211)




Είπαν…

«Κώωτση, ασφαλιστικά μέτρα έπρεπε να καταθέσεις ως προπομπό αγωγών για τα ποσά που έπρεπε να διεκδικήσεις από την Club Hotel Loutraki S.A. σύμφωνα με τη γνωμοδότηση Τσοβόλα κι όχι να καταθέτεις ασφαλιστικά μέτρα για να μετουσιώσεις σε εξουσία, τη μεγαλομανία και την εμπάθεια τη δική σου και των συμβούλων σου, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα κατ’ επιταγήν, συμφέροντα ξένα προς τα συμφέροντα του τόπου;»
(271211)




ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΥΠΕΡ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Νέο ρεσιτάλ καπηλείας από Κώωτση αναμένεται, αν όχι σήμερα τις αμέσως επόμενες ημέρες, για να εντυπωσιάσει τα πλήθη και να προσπαθήσει να πείσει ότι ο υπερδραστήριος «αυτοκράτορας» χάρις στις άοκνες προσπάθειές του, επέτυχε μια σειρά από πράγματα και ωφελείται ο τόπος, τα οποία στερείτο μ’ όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Το loutraki-press έρχεται να ρίξει «φως» στην πραγματικότητα και να αποδείξει ότι ο «αυτοκράτορας» δεν έκανε τίποτε περισσότερο από αυτό που είχαν κάνει οι προκάτοχοί του κι απλά βρέθηκε σε μια πιο ευνοϊκή συγκυρία που ωφελείται ο τόπος κι όποιος δεν το αξιολογήσει ορθά πιστώνει τα οφέλη αυτά και στον Κώωτση.
Η ωμή, ωμότατη αλήθεια είναι ότι όλα τα θετικά αποτελέσματα έχουν προκύψει από τις θετικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την αποφυγή να μείνει κολλημένος στο βυθό ο δήμος Λουτρακίου, ο πλέον εξ απορρήτων κι όχι μόνον του Γιώργου Παπανδρέου εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης.
Ο Πάνος Μπεγλίτης το τελευταίο που δρομολόγησε ήταν να εισρεύσει στη Λουτράκι Α.Ε. η επιδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα αναπτυξιακά προγράμματα ύψους € 1.500.000 περίπου. Αν η ελληνική οικονομία δεν βρισκόταν στη δίνη της οικονομικής κρίσης τα χρήματα αυτά θα είχαν εισπραχθεί και από τον προκάτοχό του.

Επισημαίνεται ότι αν δεν είχαν εισρεύσει τα παραπάνω κονδύλια και να γίνουν οι πληρωμές προσωπικού την τελευταία ημέρα, οι εργαζόμενοι θα έμεναν απλήρωτοι και θα έκαναν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους χωρίς ευρώ… Εκεί κατάντησε με την αδράνεια και την αναποφασιστικότητα του ι Κώωτσης τη Λουτράκι Α.Ε.
Αξιοσημείωτο είναι ότι και δύο εργαζόμενοι είχαν προσφύγει στην εισαγγελία Κορίνθου γιατί δεν είχε καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων ελλοχεύοντας ο κίνδυνος αν δεν είχε καταβληθεί την ενάτη ώρα, ι Κώωτσης να συλληφθεί παραμονή Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Πάνος Μπεγλίτης, έχει δρομολογήσει να καταβληθεί με την πρώτη ευκαιρία και το αργότερο μέχρι την καταβολή της νέας δανειακής δόσης, η οφειλόμενη επιστροφή ΦΠΑ από το Ελληνικό Δημόσιο στη Λουτράκι Α.Ε.
Χάρις στις πρωτοβουλίες του Πάνου Μπεγλίτη, την ώρα που το κράτος -εκεί που το κατάντησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την οικονομική πολιτική της προσφυγής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με συνέπεια την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση των πολιτών της- μοιράζει αριστερά και δεξιά σε δήμους και περιφέρειες περιουσιακά του στοιχεία είτε γιατί αδυνατεί να τα συντηρήσει, είτε για να «καθαρίσει» την εικόνα του από κτίρια κι εγκαταστάσεις που δεν του πρόσφεραν τίποτε.

Έτσι, χάρις στο βουλευτή Κορινθίας, ιαματικά λουτρά (υάλινο κτίριο) και Ιαματική Πηγή κυριότητας Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων, παραδόθηκαν στο δήμο Λουτρακίου. Τώρα τι θα τα κάνει ι Κώωτσης την ίδια ώρα που έχει εγκαταλείψει το Thermal Spa Λουτρακίου να βουλιάζει και να απαξιώνεται, θα τα εξετάσουμε από το νέο χρόνο.
Ευελπιστείται, ι Κώωτσης, να μην επιδείξει υπέρμετρο θράσος και βγει να ισχυρισθεί ότι χάρις στις προσπάθειές του πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι αυτός είναι ο υπ’ αριθ. ένας υπεύθυνος που έφερε την εταιρεία στο χείλος της καταστροφής, γιατί πέραν από τα παιχνιδάκια του με τους δικηγόρους και να γίνει αφεντικό στην Club Hotel Casino Loutraki δεν έχει επιτύχει μετά την πάροδο ενός έτους, τίποτε το ουσιαστικό.
(271211)




ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 70%
ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΑΣΩΝ

Στην κατ’ ιδίαν συνομιλία του γράφοντος με το Νίκο Λόη, στο ερώτημα γιατί υπερψήφισε μια σκανδαλώδη προσφορά που έβγαζε μάτια, ο Νίκος Λόης επεσήμανε στο loutraki-press τ’ ακόλουθα:
«Έχοντας την πρότερη εμπειρία από τη συμβολή μου στον καθαρισμό του πάρκου Δεξαμενής, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες, λιγότερα από δέκα άτομα καθαρίσαμε το μισό, το οποίο ως γνωστόν ανέρχεται στα εκατό στρέμματα, όπως αντιλαμβάνεσθε, χωρίς να έχω γνώση τι μεθοδευόταν από πίσω, θεώρησα πιο φυσιολογική την έκπτωση του 70%, κάνοντας πρόχειρους στο πόδι υπολογισμούς για το κόστος καθαρισμού μιας δασικής έκτασης περίπου ογδόντα στρεμμάτων».
Φίλε Νίκο, μην τους εμπιστεύεσαι, γιατί με κάποια σου υπογραφή μπορείς να βρεθείς και κατηγορούμενος.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Πιστεύω να θυμάσαι τι είχε γίνει με τις δύο επιταγές των απόρων που αρνιόσουν να το πιστέψεις!
(271211)




«Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ» ΑΠΟ
ΤΑ… ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ

Παραμονή των Χριστουγέννων, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του loutraki-press έφθασε η επιστολή του έγκριτου νομικού και προέδρου της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγ. Θεοδώρων Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος καυτηριάζει τη θέση και στάση δήθεν ευαίσθητων αγωνιστών, που στην ουσία ακυρώνουν έντιμους και ειλικρινείς με στόχευση αγώνες.
Θα πρέπει σιγά - σιγά οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου από την Μαυρολίμνη μέχρι τους Αγ. Θεοδώρους να αντιλαμβάνονται ότι όσοι έχουν απομείνει στο συνδυασμό της δημοτικής αρχής, φανερώνουν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο και τις αρχικές επιδιώξεις εμπλοκής τους στα δημοτικά πράγματα, ενώ η περιγραφή του loutraki-press αποτυπώνει στην κυριολεξία τη μετάλλαξη του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Αλήθεια, ποιος μπορεί να ξεχάσει την καταγγελία του Πέτρου Τατούλη στον Κώωτση για επιλεκτική ευαισθησία έναντι των βιομηχανιών στην επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, ενώ τον σύρουν από τη μύτη υποσχόμενοι την επανεκλογή του από τους Αγ. Θεοδώρους Δημήτρης Δέδες και Σπύρος Νικολάου;

Τι λέει αναλυτικά στην επιστολή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου
«Όταν είδα στο www.star.gr/politics/122580/ στις 21-12-2011, με τίτλο "Γιορτή της Motor Oil για τα παιδιά", (εκεί προς το τέλος στο 2.15), να παρευρίσκεται και να μιλάει ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Δημήτριος Δέδες, γνωστός για τα "ειλικρινή" αγωνιστικά του αισθήματα και το "γνήσιο πάθος" του για το περιβάλλον και τον ρόλο του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου(...), σκέφτηκα αμέσως δύο πράγματα:
Πρώτον, ότι με τα καλά του λόγια ο Δημήτρης Δέδες, δικαίωσε απόλυτα τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, την Μαργαρίτα Καραβασίλη και τους άλλους "καλούς" φίλους των Αγ. Θεοδώρων, όταν μας κατηγορούσαν συλλήβδην ότι μεροληπτούμε υπέρ της Motor Oil.
Δεύτερον, ότι με τα καλά του λόγια ο Δημήτρης Δέδες, ακύρωσε ουσιαστικά το ρόλο της Επιτροπής Αγώνα και όλων όσων από εμάς είχαμε συμπαραταχθεί μ’ αυτήν, γιατί πλέον δεν μπορούμε να πείσουμε κανέναν για την αντικειμενικότητα μας, τη φερεγγυότητα μας, αλλά και για την ειλικρίνεια μας, ενώ ο προεδρεύων της επιτροπής μας Δημήτρης Δέδες, εμφανίζεται κάθε φορά στις συνεδριάσεις λάβρος κατά των εταιρειών που δρουν στην περιοχή μας, τοποθετούμενος κάθετα εναντίον τους…, προχθές και μάλιστα δημόσια, on camera, συνελήφθη να εγκωμιάζει τη μια από αυτές.
Και εγώ ρωτάω: Λέτε να τοποθετείται έτσι, τόσο ανοικτά υπέρ της Motor Oil από ιδιαίτερη αγάπη, ευγνωμοσύνη ή ηθικό καθήκον; Ή πλέον μετά από 30 χρόνια στα δημοτικά, μεταλλάχθηκε η αριστερή του συνείδηση σε έναν συνεπή και πειθαρχημένο νομέα της εξουσίας;»
(271211)
Return top