ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ

Ο Γιώργος Κακαβάς θα αρθρώσει κουβέντα και θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων ή θα προτιμήσει δια της σιωπής την παροχή καλών υπηρεσιών στον επικεφαλής του Κώωτση;
(030212)




Είπαν…

«Του Κώωτση και των άλλων ο Γιώργος Βλάχος τους έφταιγε. Τον έχουν μουρλάνει τον άνθρωπο στην κοροϊδία και τώρα τον κατηγορούν για δόλο ηθελημένης ποαρερμηνείας του νέου συμφωνητικού που υπέγραψαν. Έλεος πια. Φθάνει ο εμπαιγμός -λόγω της ανικανότητας- των πολιτών ολόκληρου του δήμου Λουτρακίου.»
(030212)




ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΚΙ ΟΧΙ
ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»

Τελικά, ευτυχώς για τον τόπο και τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Λουτρακίου το Πρωτοδικείο Κορίνθου απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής συντηρητικής κατάσχεσης της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.»
Πρόκειται για ένα αίτημα που θα φέρει από την ανικανότητα, την επικινδυνότητα και την αδυναμία να αντιληφθεί ι Κώωτσης τις επιπτώσεις των πράξεών του, καταστροφή για τον τόπο.
Κώωτση μόνο σήμερα μην βγεις να πανηγυρίσεις και πεις ότι ο συνδυασμός Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω κινείται στην ορθή κατεύθυνση…
Ωστόσο, η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» έχει εκδώσει διαταγή πληρωμής, για την οποία η προθεσμία ανακοπής λήγει την Τρίτη το μεσημέρι.
Ο εργολάβος, ο Γιώργος Βλάχος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να στραφεί δικαστικά κατά της Λουτράκι Α.Ε., αλλά αυτό που τον έχει εκνευρίσει είναι η στάση, και ο εμπαιγμός του Κώωτση, σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες που θέλει να αναλάβει τροποποίησης το ισχύοντος status της Λουτράκι Α.Ε.
Πάντως, σήμερα, στις 19:30 μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2012 θα συνεχισθεί η διακοπείσα συνεδρίαση της 31ης Ιανουαρίου, η οποία ματαιώθηκε την 1η Φεβρουαρίου λόγω έλλειψης απαρτίας με το ένα και μοναδικό θέμα: Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της ακολουθητέας πολιτικής του δημάρχου - προέδρου και μελών της πλειοψηφίας της δημοτικής επιχείρησης «Λουτράκι Α.Ε.»

Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι κι άκρως επικίνδυνοι…
Ενώ είχαν γραφεί οι παραπάνω γραμμές από τη Λουτράκι Α.Ε. εξεδόθη ανακοίνωση στην οποία για την αρνητική εξέλιξη για την εταιρεία δεν τους φταίει η ανικανότητα και η επικινδυνότητά τους, αλλά τα ανεύθυνα blogs. Έχουν φέρει τη Λουτράκι Α.Ε. στο χείλος του γκρεμού έτοιμη να πέσει στην άβυσσο κι έχουν το περισσό θράσος να ρίχνουν τις ευθύνες στην αντιπολίτευση και τα διάφορα ανεύθυνα ιστολόγια.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των πλέον επικίνδυνων ανθρώπων για το δήμο Λουτρακίου και τα περιουσιακά στοιχεία τονίζονται τα ακόλουθα:
«Οι νομικοί της εταιρίας «Λουτράκι ΑΕ», παρουσία του αντιπροέδρου και του γενικού διευθυντή αντέκρουσαν τα επιχειρήματα του αντιδίκου.
Το δικαστήριο έκρινε την ορθότητα των ισχυρισμών της «Λουτράκι ΑΕ» και απέρριψε το αίτημα του αντιδίκου.
Αν γινόταν δεκτό το αίτημα του αντιδίκου θα δέσμευε από σήμερα την περιουσία, τα μετρητά και τις καταθέσεις της «Λουτράκι ΑΕ», μια εξέλιξη που θα απέβαινε καταστροφική για τη περεταίρω πορεία της εταιρείας. Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι ισχυρισμοί του αντιδίκου στηρίχτηκαν σε ηθελημένη παρερμηνεία του υπογεγραμμένου ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε υπογράψει ο δήμαρχος μαζί τους στις 29/12/2011, καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης και σε ανεύθυνες και ανυπόστατες αναρτήσεις διαφόρων τοπικών ιστολογίων (blogs).»

(030212)




ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Εκ νέου συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα στις 17:30 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου με τρία θέματα που αφορούν την έκτατη γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε. για την προσεχή Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, καθώς επίσης κι άλλων έντεκα διαδικαστικών θεμάτων του δήμου Λουτρακίου, μεταξύ των οποίων τα πέντε αφορούν θέματα της δημοτικής ενότητας Αγ. Θεοδώρων.
Πιο αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου έχει ως ακολούθως:
1 Ορισμός εκπροσώπου δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην έκτακτη γενική συνέλευση της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ «Λουτράκι Α.Ε.», την 10η Φεβρουαρίου 2012, στα παρακάτω θέματα:
α) Σύσταση θυγατρικής εταιρείας.
β) Έγκριση του καταστατικού της θυγατρικής εταιρείας.
γ) Τροποποίηση των άρθρων 2, 11 και 12 του καταστατικού και την προσθήκη άρθρου 36α.
δ) Έγκριση μεταβίβασης μιας μετοχής σε ιδιώτη. Έχει επιλεγεί ο Δημήτρης Πέτρου.
ε) Ανάκληση των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων που αφορούν στη χορήγηση προκαταβολών στην ΔΕΚΕΛΠ από μελλοντικά μερίσματα προς το δήμο.
στ) Έγκριση μεταφοράς του προσωπικού στην υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία και την υπογραφή τριμερούς σύμβασης με έκαστο εργαζόμενο, στην οποία θα αναγνωρίζεται ο χρόνος πρόσληψης στη θυγατρική εταιρεία ίδιος με αυτόν της μητρικής εταιρείας.
ζ) Ανακοινώσεις και προτάσεις.
2 Συζήτηση περί μεταβίβασης ή μη της μετοχής του Παύλου Μίχα - μετόχου της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ «Λουτράκι Α.Ε.».
3 Τροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 432/2004 ΑΔΣ, «περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης της διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Συνεδριακού Κέντρου στην ΑΤΕΚΛ».
4 Λήψη απόφασης για καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων συμβάσεων μίσθωσης έργου του δήμου και των ΝΠΔΔ αυτού, για το έτος 2011.
5 Τροποποίηση ή μη του σχεδίου πόλης Λουτρακίου στην οδό μεταξύ των Ο.Τ. 321 και Ο.Τ. 322 (περιοχή Λειβαδάκι).
6 Εξέταση αιτήματος Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου «Καμινάκι» για υδροδότηση του οικισμού του στη δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων.
7 Χορήγηση ή μη σε βυτιοφορείς αδειών πώλησης νερού εντός διοικητικών ορίων του δήμου, για το έτος 2012.
8 Απευθείας ανάθεση, κατόπιν διαπραγμάτευσης, της προμήθειας ενός (1) κλειστού φορτηγού (τύπου VAN), για την Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του δήμου.
9 Λήψη απόφασης περί επιβολής ή μη διοικητικού προστίμου στους παραβάτες των άρθρων 5 & 7 του Ν. 2323/95, όπως έχει αντικατασταθεί και ισχύει.
10 Συγκρότηση Διαρκούς Επιτροπής Περιβάλλοντος στο δήμο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων.
11 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) έργου: «Δημοτική οδοποιία Αγ. Θεοδώρων» (αρ. μελ. 30/2011).
12 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών καθαριότητας νεκροταφείου & δικαιώματος χρήσης τάφων τετραετούς ταφής στη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων.
13 Διαγραφή ή μη οφειλών από Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων στη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων.
14 Διαγραφή ή μη οφειλών από Τέλη Ύδρευσης στη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων.
(030212)
Return top