ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ




ΚΟΥΙΖ

Τα € 250 που επέβαλε το δικαστήριο, είναι για τη βλακεία που κυριαρχεί στη Λουτράκι Α.Ε.;
(210212)




Είπαν…

«Τι θα κάνει ι Κώωτσης τώρα με το στοίχημα των € 2.000 με τον έγκριτο νομικό Περικλή Μπαλοδήμο, που του έλεγε ότι θα χαθούν τα ασφαλιστικά μέτρα;»
(210212)




ΡΟΜΠΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ,
ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. € 250!

Όπως ακριβώς προέβλεπαν έγκριτοι νομικοί κύκλοι των Αθηνών και της Κορίνθου πλην της ομάδας των τριών νομικών του Κώωτση και των ανεγκέφαλων συμβούλων του, η πρόεδρος του δικαστηρίου, είπε όχι σε όλα τα αιτήματα των ασφαλιστικών μέτρων, ενώ τους επέβαλε και πρόστιμο € 250 ως δικαστική δαπάνη.
Ι Κώωτση αν δεν δώσεις δελτίο Τύπου τη δικαστική απόφαση θα βγει από το loutraki-press.
Η σημερινή κατάληξη είναι συνέπεια του αρχικού σχεδιασμού και της προσωπικής εμπάθειας που διακρίνει τον Κώωτση και τους ανεγκέφαλους συμβούλους του γιατί δεν τους έδωσε ο Αντώνης Στεργιώτης τα € 500.000, καθώς επίσης και η προσάρτησή τους στο άρμα του Ισραηλινού μεγαλοεπενδυτή της Club Hotel Loutraki S.A. Yigal Zilkha.
Όπως πάμπολλες φορές το έχει καταγράψει το loutraki-press, ι Κώωτσης έχει επιλέξει ως συμβούλους του ότι χειρότερο πολιτικά υπάρχει στο δήμο Λουτρακίου και μετά αυτή την απόφαση έχει έλθει η ώρα να τα μαζέψουν και να φύγουν συλλήβδην για να μην διευρύνουν τη διατεταγμένη καταστροφή του τόπου. Η απόφαση σε συγκεκριμένο σημείο είναι χαρακτηριστικότατη για τους κινδύνους που ανοίγουν ολικής καταστροφής.
Πέραν των συμβούλων, μήπως ήλθε η ώρα να παραιτηθεί και ι Κώωτσης, δεδομένου ότι φθάνει, είναι αρκετή πλέον η καταστροφή που προκαλεί και να οδηγηθεί ο τόπος σε πρόωρες εκλογές, δεδομένου ότι τα δείγματα γραφής είναι αρνητικά και από το σύνολο της δημοτικής του ομάδας;

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press κάποιοι από τους ανεγκέφαλους συμβούλους του Κώωτση έχουν μαζευτεί στη Λουτράκι Α.Ε. και κλαίνε τη μοίρα τους. Γιατί; Μήπως γιατί δεν έπαθε την ανεπανόρθωτη ζημιά η εταιρεία που ενδεχομένως σχεδίαζαν;
Ρίξτε καμιά βουτιά όχι στο spa, αλλά στο λιμάνι που έχει κρύο νερό.
(210212)
Return top