ΚΟΥΙΖ

Κώωτση θα το βγάλεις το δελτίο Τύπου με την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να γελάσει και το πόπολο με τα χάλια σας;
(210212)




Είπαν…

«Η αυλή του "αυτοκράτορα" στην Ιάσωνος, μόλις πληροφορήθηκε το αναμενόμενο γεγονός έλεγε χάσαμε. Πηγή αισιοδοξίας, μόνον ι Κώωτσης που έλεγε: "Δεν χάσαμε τίποτε, γιατί δεν είχαμε να χάσουμε τίποτε. Για να κερδίσουμε πηγαίναμε…" Κώωτση και τη γελοιοποίηση που υπέστην δεν καταλαβαίνεις τίποτε, προκειμένου να υπηρετείς πιστά τα άνωθεν συμφέροντα; Δεν μπορείς καταλάβεις ότι έχεις ισοπεδώσει την αξιοπρέπεια του δήμου Λουτρακίου;»
(210212)




ΣΤΟ SPA ΕΓΙΝΕ ΤΟ… ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ο ενταφιαστής της αξιοπρέπειας του δήμου Λουτρακίου, ι Κώωτσης, αφού νόμιζε ότι τους έπεισε στην Ιάσωνος ότι η κατραπακιά που δέχθηκε από το Πρωτοδικείο Κορίνθου, δεν ήταν κατραπακιά -τι ήταν Κώωτση;- πήρε τους δύο… τεθλιμμένους συγγενείς, τα «εξαπτέρυγά» του Θανάση Μουζάκη και Γιώργο Δέδε και μετέβησαν στο Loutraki Thermal Spa προκειμένου να …κλάψουν για την απόφαση του Τμήματος Ασφαλιστικών του Πρωτοδικείου Κορίνθου.
Εκεί συνάντησαν τον εξάδελφο κατά Κώωτση, αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Λογοθέτη και το μυστικοσύμβουλο του Γιώργο Γιαννιτσόπουλο, έναν από αυτούς που συμβάλλουν στη χάραξη της γραμμής κατά της Club Hotel Loutraki S.A. και κατά της Club Hotel Casino Loutraki.
Οι πέντε τους, μοιρολογούσαν για την απόφαση και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη, θεωρώντας ότι αδικηθήκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο loutraki-press. Οι πέντε, φαίνεται να είναι ειδική περίπτωση με την κατάστασή τους να χρήζει άλλου είδους αντιμετώπιση, καθ’ ότι η αντίληψή τους επί των τεκταινομένων δεν συμβαδίζει με την κοινή λογική και κυριότερα μ’ αυτό που υποστηρίζει ο νομικός κόσμος, πλην των πέντε. Άραγε ποιο πανεπιστήμιο νομικής να έχει τελειώσει ι Κώωτσης με το κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων που έδωσε εντολή να υποβληθεί και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του να καμαρώνουν;
Η πραγματικότητα είναι ότι η γελοιοποίηση του δήμου Λουτρακίου δεν έχει προηγούμενο και πλέον ι Κώωτσης τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και από την κοινωνία, τους απλούς πολίτες, επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται πλέον με άλλα κριτήρια γιατί απλά είναι πολύ επικίνδυνος και δεν είναι απίθανο να βρουν συμφορές τον τόπο.
(210212)
Return top