ΚΟΥΙΖ

Γιατί ο Γιωργάκης νομίζει ότι η δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσει μεγάλο έργο με τις πέντε λακκούβες που έκλεισε;
(100212)




Είπαν…

«Δεν υπάρχουν "βαλσαμωμένα πουλιά" μόνο στο συνδυασμό του Κώωτση, αλλά και του Παύλου Παύλου…»
(100212)




ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ
ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την κάθετη αντίθεσή του στον εργασιακό μεσαίων που προσπαθούν να επιβάλλουν στη χώρα μας εκφράζει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων συνεπικουρούμενο και από τις διοικήσεις των σωματείων - μελών του.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ζητεί από τους εργαζομένους να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα, ενώ παράλληλα καταγγέλλει τους ηλίθιους και προδότες της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού κατά το loutraki-press κυβερνώντες που χρεοκόπησαν τη χώρα και την υποδηλώνουν καθημερινά.
Για το λόγο αυτό διοργανώνει το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:00 συλλαλητήριο στα διόδια Κορίνθου καλώντας τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τον Εμπορικό σύλλογο και όλους τους ενεργούς πολίτες του Λουτρακίου, της Περαχώρας των Αγίων Θεοδώρων και της ευρύτερης περιοχής, να παρευρεθούν για να αποτρέψουμε να οδηγηθεί η χώρα μας στην καταστροφή.
Όσον αφορά την αντίδρασή του στα μέτρα που προωθούνται για εφαρμογή, στο πλήρες κείμενο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων τονίζονται τα ακόλουθα:
«Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων και οι διοικήσεις των σωματείων-μελών της δύναμής του.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
Την κυβέρνηση και την κυρίαρχη οικονομική τάξη της χώρας μας, γιατί με τις άφρονες νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους, άφησαν έκθετη την οικονομία της, βορά στα χρηματοκερδοσκοπικά κοράκια τη; Ευρώπης.
Στη συνέχεια αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα μας, ζητούν να σηκώσουμε εμείς το βάρος της αποπληρωμής του χρέους που δημιούργησαν όλοι αυτοί που ζούσαν και ζουν ακόμα από το αίμα και τον ιδρώτα μας.
Η εμμονή τους σε περικοπές μισθών και συντάξεων αντί να οδηγεί στην υπέρβαση της κρίσης, φέρνει μεγαλύτερη οικονομική ύφεση και όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων.
Οι μνημονιακές πολιτικές απέτυχαν παταγωδώς.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
ΟΧΙ στην ανελέητη επίθεση ενάντια στα δικαιώματά μας και υπόδειξη της τρόικας και του ΔΝΤ.
ΟΧΙ στον εργασιακό Μεσαίωνα που θέλουν να φέρουν στη χώρα μας.
ΖΗΤΑΜΕ
Από τους εργαζόμενους να βρίσκονται κοντά στα σωματεία τους και σε αγωνιστική ετοιμότητα για να αποτρέψουμε να οδηγηθεί η χώρα μας σε οικονομικό βάραθρο.
ΚΑΛΟΥΜΕ
Τους βουλευτές του νομού μας να προβληματιστούν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Να σκεφτούν εμάς που τους ψηφίσαμε και να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα του μνημονίου.»
(100212)




ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΘΟΔΩΡΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

Αφιέρωμα στον πρόσφατα αδικοχαμένο μεγάλο Έλληνα κινηματογραφιστή Θόδωρο Αγγελόπουλο θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι μέσα από τις ταινίες του, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε αναλυτικά και να απολαύσουμε το μεγαλείο του έργου του ανθρώπου που δόξασε όσο λίγοι την Ελλάδα, με το αθάνατο πνευματικό του έργο.
(100212)




ΜΕ «ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ
ΤΟΥ «ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ» Της ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ WAGNER

Το εκπληκτικό έργο του Wagner «Götterdämmerung» (Το Λυκόφως των Θεών) ανεβαίνει αύριο στη σκηνή του «Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου».
Σ’ αυτή την παραγωγή παρουσιάζεται η κατακλυσμιαία κορύφωση της τετραλογίας του Wagner. Ο τελευταίος κύκλος του «Δαχτυλιδιού», ολοκληρώνεται με το συγκεκριμένο έργο, από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Η αγάπη της Brünnhilde για τον Siegfried, προδίδεται και τότε εκείνη καταδικάζει τον κόσμο σ’ έναν κατακλυσμό, που θα προκαλέσει ολική καταστροφή.
Η ταλαντούχα Αμερικανίδα σοπράνο Deborah Voigt στον ρόλο της Brünnhilde και ο ιδιαίτερα δημοφιλής τενόρος Jay Hunter Morris στον ρόλο του απόλυτου ήρωα Siegfried, είναι οι δύο τραγικοί εραστές, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι από τη μοίρα. Στο συγκεκριμένο έργο, ο κάθε ρόλος είναι σημαντικός για την εξέλιξη της ιστορίας.
Έτσι, όλο το cast αποτελείται από τα σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας όπερας, όπως: Ο Γερμανός Hans-Peter König, ως ο κακός Hagen, ο βαρύτονος Eric Owens στον ρόλο του άπληστου νάνου, Alberich. Ακόμα, ο Σκωτσέζος βαρύτονος Iain Paterson ως Gunther και η Αμερικανίδα σοπράνο Wendy Bryn Harmer ως Gutrune, υποδύονται αυτούς που καταστρέφουν την αγάπη της Brünnhilde και του Siegfried. Τέλος, ο Waltraud Meier ως Waltraute είναι εκείνος που θα προειδοποιήσει την Brünnhilde πως οι ενέργειές της θα προκαλέσουν την καταστροφή του κόσμου.
Διευθυντής Ορχήστρας: Fabio Luisi. Σκηνοθεσία: Robert Lepage.
(100212)
Return top