ΚΟΥΙΖ

Ι Κώωτσης για ποίου επιχειρηματία τις επιδιώξεις είναι εγκλωβισμένος ή ενδεχομένως πιασμένος χειροπόδαρα; Τις επόμενες ημέρες θα σκάσει νέα βόμβα για τον Κώωτση που θα κάνει αίσθηση…

(140212)




Είπαν…

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει λένε υπάλληλοι του δήμου Λουτρακίου προς το loutraki-press, να έχουμε στείλει στον Κώωτση τις βεβαιωμένες οφειλές των πολιτών κι αυτός την ώρα που ο δήμος Λουτρακίου αντιμετωπίζει έντονο οικονομικό πρόβλημα, να μην τις προωθεί προς είσπραξη στο δημόσιο ταμείο. Τι είδους παιχνίδια παίζονται και τι σκοπιμότητες εξυπηρετούνται από τις τακτικές Κώωτση;»
(140212)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!

Η αμοιβή του Φίλιππου Στάμου για την αγωγή που φέρεται η υπογραφή του θα ανέλθει στο ποσό των € 2.000, χωρίς να του έχουν διευκρινίσει αν θα εισπράξει πρόσθετο ποσό κατά τη συζήτηση της υπόθεσης.
Τα πιο πάνω επεσήμανε ο Φίλιππος Στάμου σε συνάδελφο και φίλο του, ο οποίος τον ρώτησε αν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αμοιβή του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τονίζοντας όταν συζήτησε με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Δημήτρη Λογοθέτη, που συστήθη από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Νικολάου, η αμοιβή του για την αγωγή θα είναι € 2.000.
Υπενθυμίζεται ότι ι Κώωτσης σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, είχε ισχυρισθεί ότι ο Δημήτρης Τσοβόλας δεν θέλει αμοιβή, ενώ ο «συγγενής» κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης δεν πρόκειται να πληρωθεί.
Τελικά, Κώωτση, ποιοί θα μοιραζόντουσαν τα € 23.000 που υποτίθεται ότι θα κατέβαλες ως αμοιβή για τη σύνταξη της αγωγής και τα άλλα € 25.000 κατά τη συζήτηση της υπόθεσης;
Κώωτση, είναι στη διακριτική σου ευχέρεια αν θέλεις να διαψεύσεις το loutraki-press με την προϋπόθεση αν μπορείς να πεις την αλήθεια!

(140212)




Ο LTO ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΡΘΩΣ
ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ

Την 1η Ημερίδα Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου διοργανώνει την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στις 15:30 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο, ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λουτρακίου (LTO).
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θα έπρεπε να έχει αναλάβει από πέρυσι κιόλας, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμος Λουτρακίου και προσωπικά ι Κώωτσης -την προσπάθεια που είχε γίνει τότε στη Λουτράκι Α.Ε., είχε φροντίσει ο ίδιος να τορπιλίσει- που είναι απασχολημένος με οτιδήποτε άλλο (διορισμός για το «παρεάκι» και τους φίλους του, πώς θα πάρει τις € 500.000 από το casino ή πως θα φθάσει στο μπεζαχτά) εκτός από το σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης και προοπτικής ενός κατ’ εξοχήν τουριστικού δήμου με ιστορία στον τουρισμό. Ο LTO πάρα πολύ καλά κάνει κι ορθώς πράττει, όταν ο δήμος με τους φορείς του δεν υπάρχει. Κι αντιδρούν πολύ ορθά, δεδομένου ότι αν τα πράγματα τα’ αφήσουν στον Κώωτση, πολύ σύντομα ο δήμος Λουτρακίου θα βάλει λουκέτο. Ζητούμενο είναι πώς θα πάει να μιλήσει και τι θα πει, που από διοργανωτής αυτής της ημερίδας θα είναι ομιλητής, λόγω θεσμικού ρόλου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ημερίδα θα διαρκέσει περίπου έξι ώρες, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να γίνουν τοποθετήσεις και από τους παρισταμένους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
15:30 Προσέλευση.
16:00 Ομιλία προέδρου LTO. Παρουσίαση σκοπών Ημερίδας. Παρουσίαση LTO, Site, Destination, θεματικού τουρισμού.
16:30 Ομιλία δημάρχου, παρουσίαση τουριστικής πολιτικής δήμου Λουτρακίου -Αγ.Θεοδώρων.
17:00 Ομιλία εκπροσώπου Rally Acropolis. Η διοργάνωση του Rally Acropolis σαν μοχλός τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.
17:15 Ομιλία εκπροσώπου διαφημιστικής εταιρείας Adel Saatchi. Παρουσίαση Branding Project Λουτρακίου & εταιρικής ταυτότητας
17:30 Διάλειμμα και coffee break.
17:50 Χαιρετισμοί εκπροσώπων εθνικών τουριστικών Οργανισμών & φορέων.
18:30 Ομιλίες - παρουσιάσεις - χαιρετισμοί εκπροσώπων τουριστικών γραφείων εισερχομένου τουρισμού.
19:30 Ανοικτή συζήτηση – τοποθετήσεις παρευρισκομένων.
20:30 Συμπεράσματα - πλάνο ενεργειών.
21:00 Λήξη Ημερίδας.
(140212)
Return top