ΚΟΥΙΖ

Για ποιόν αξιωματούχο της Ιάσωνος ακούγεται από το προσωπικό στο δημαρχιακό μέγαρο ότι ψάχνεται για… προμήθειες;
(230212)




Είπαν…

«Ποιός μπορεί άραγε να εμπιστευθεί τον Κώωτση, όταν πέραν από τα ακατάσχετα ψέματα του, δεν έχει το σθένος -αν κι "ένοχος;"- να δώσει μάχες, βάζει την ουρά στα σκέλια και τρέπεται εις άτακτον φυγήν;»
(230212)




ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει ο δήμος Λουτρακίου στις 3 Φεβρουαρίου 2012 με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής που αιτείτο η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» λόγω των οφειλών της Λουτράκι Α.Ε., έχει ιδιαίτερη αξία να προσαρμοσθεί στην προχθεσινή απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων. (Εντός εισαγωγικών και με πλάγια γράμματα το δελτίο Τύπου που είχε εκδοθεί).
Ωστόσο, ιδιαίτερη σημασία είχε τότε η επισήμανση του λαλίστατου ηθοποιού Κώωτση για να διαπιστωθεί πως κατάπιε τη γλώσσα του χθες μετά την αναμενόμενη εξέλιξη της τύχης των ασφαλιστικών μέτρων.
Τι θα μπορούσε λοιπόν να λέει το προχθεσινό δελτίο Τύπου του δήμου Λουτρακίου που θα αποτύπωνε και θα ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα και τα όσα συμβαίνουν από τις κατευθυνόμενες λανθασμένες κινήσεις που εκτελεί πιστά ι Κώωτσης.
«Ως γνωστόν, χθες Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012 η "Λουτράκι ΑΕ" (πρώην ΔΑΕΤ) έλαβε κοινοποίηση για την αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της, από τον εργολάβο του έργου του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου "Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.".
Ταυτόχρονα με την αίτηση υπήρχε και αίτημα προσωρινής διαταγής η οποία εκδικάστηκε σήμερα 03/02/2011 στο μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου.»
Ως γνωστόν, προχθες Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 εκδόθηκε η απόφαση του αιτήματος ασφαλιστικών μέτρων της Λουτράκι Α.Ε. κατά της Club Hotel Loutraki S.A. και του διαχειριστή Αντώνη Στεργιώτη από το Πρωτοδικείο Κορίνθου.
«Οι νομικοί της εταιρίας "Λουτράκι ΑΕ", παρουσία του αντιπροέδρου και του γενικού διευθυντή αντέκρουσαν τα επιχειρήματα του αντιδίκου.
Το δικαστήριο έκρινε την ορθότητα των ισχυρισμών της "Λουτράκι ΑΕ" και απέρριψε το αίτημα του αντιδίκου.»
Οι νομικοί της εταιρίας "Λουτράκι ΑΕ", παρουσία του αντιπροέδρου υποστήριξαν τα σαθρά επιχειρήματα της εταιρείας.
Το δικαστήριο έκρινε το ανυπόστατο των ισχυρισμών της "Λουτράκι ΑΕ" και απέρριψε το αίτημα της εταιρείας.
«Αν γινόταν δεκτό το αίτημα του αντιδίκου θα δέσμευε από σήμερα την περιουσία, τα μετρητά και τις καταθέσεις της "Λουτράκι ΑΕ", μια εξέλιξη που θα απέβαινε καταστροφική για τη περεταίρω πορεία της εταιρείας.»
Αν γινόταν δεκτό το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων της Λουτράκι Α.Ε. μπορεί η κοινοπραξία Club Hotel Casino Loutraki στο λουκέτο, γεγονός που θα οδηγούσε στη διάλυσή της με το δήμο Λουτρακίου να χάνει την άδεια που του αναλογεί.
«Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι ισχυρισμοί του αντιδίκου στηρίχτηκαν σε ηθελημένη παρερμηνεία του υπογεγραμμένου ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε υπογράψει ο δήμαρχος μαζί τους στις 29/12/2011, καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης και σε ανεύθυνες και ανυπόστατες αναρτήσεις διαφόρων τοπικών ιστολογίων (blogs).»
Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι ισχυρισμοί της Λουτράκι Α.Ε. στηρίχθηκαν στην ικανοποίηση των άνωθεν επιταγών για την υποστήριξη των δικών τους οικονομικών συμφερόντων, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε τις προειδοποιήσεις διαφόρων τοπικών ιστολογίων (blogs).
Ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε ότι:
Όταν αναφερόμαστε σε νομικά θέματα οφείλουμε όλοι μας να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα και τόνισε ότι:
«Καταβάλουμε καθημερινά μεγάλες προσπάθειες, έτσι ώστε μεθοδικά και υπεύθυνα να διαχειριζόμαστε την περιουσία του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων, αλλά και να διεκδικούμε ανυποχώρητα τα συμφέροντα των δημοτών.»
Καταβάλουμε καθημερινά μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε μεθοδικά και υπεύθυνα να υπερασπιζόμαστε τα περιουσιακά συμφέροντα των ιδιωτών επενδυτών στην Club Hotel Loutraki S.A. σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου και των δημοτών του.
(230212)
Return top