ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πότε θα βγάλεις πανηγυρική ανακοίνωση για τη νέα απόρριψη του αιτήματος προσωρινής διαταγής που υπέβαλες επί της έδρας του αρμόδιου δικαστηρίου; Κώωτση να γνωρίζεις ότι η τοπική κοινωνία την αναμένει με αγωνία!
(090212)




Είπαν…

«Στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά των αντιδίκων της Λουτράκι Α.Ε., ως συνήγορος παρίστατο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου Παναγιώτης Νικολόπουλος. Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας άκουσε από τον εξεταζόμενο επί της έδρας αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Λογοθέτη ότι ο προκάτοχός του Δημήτρης Κονομόδης είναι ο νομικός σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Έχει δεχθεί καταγγελίες. Πώς αντιδρά στην πάγια αντιμισθία που λαμβάνει το μέλος του συλλόγου του και υπό ποιες προϋποθέσεις λαμβάνει αυτή από την Club Hotel Casino Loutraki;»
(090212)




ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΚΩΩΤΣΗ

Ειλημμένες επαγγελματικές και πιεστικές υποχρεώσεις συνέβαλαν την περασμένη Δευτέρα ο γράφων να μην μπορέσει να παρίσταται στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, αν και το πρωί παρακολούθησε ενδελεχώς τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων που διεξήχθη στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.
Η χθεσινή πρωινή ανάρτηση με το τι συνέβη στο παρασκήνιο δεν έγινε αντιληπτό από πολλούς ότι δεν αφορούσε αυτή καθ’ εαυτή τη συνεδρίαση της διακοπείσας έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε., αλλά το επέκεινα της αναβολής στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος και το παρασκήνιο πώς εκτυλίχθηκε.
Ωστόσο, κάποιοι φίλοι με προέτρεψαν να δω το σχετικό video και να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
Αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Κώωτσης και ο εξάδελφός του κατά τον ίδιο, αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Λογοθέτης (που το αποποιείται) δεν έχουν το Θεό τους και δεν φείδονται προ ουδενός, αρκεί να κάνουν την παρανομία που οι ίδιοι επιδιώκουν κι αν τους πάρουν χαμπάρι να επανορθώσουν.
Πέραν των επισημάνσεων για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και οι περισσότεροι την έχουμε ζήσει επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η πλέον αξιοσημείωτη είναι η παρέμβαση του επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργου Πετρίτση, ο οποίος απευθυνόμενος στον Δημήτρη Λογοθέτη τον ρωτάει: «Αφού το ίδιο θέμα το απορρίψαμε στο διοικητικό συμβούλιο και είπαμε να ακολουθηθεί η διαδικασία που είχε γίνει. Εσύ γιατί επαναφέρεις το ίδιο;»
Μετά από αυτό το… στιγμιότυπο ακολούθησε το θέατρο Κώωτση, που ήθελε να πείσει το σώμα ότι οι άλλοι δεν κατάλαβαν τις προθέσεις τους κι αυτοί κινούνται σ’ αυτό που τους υποδείκνυαν με τις παρεμβάσεις τους Παύλος Παύλου, Γιώργος Γκιώνης και Γιώργος Πετρίτσης. Έτσι όπως κινούνται και με την πρακτική που ακολουθούν Κώωτσης κι «εξάδελφος», δεν είναι να τους έχει εμπιστοσύνη κάποιος για το παραμικρό, αλλά αντίθετα την κάθε ενέργειά τους να την περνάει από μικροσκόπιο.
(090212)




ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΛΟΓΩ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ,
ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ποιότητά του φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου, παραμένει ουσιαστικά σταθερή και εντός των θεσμοθετημένων ορίων για την καταλληλότητά του ως πόσιμο.
Παράλληλα, αξιοσημείωτο είναι ότι οι ερευνητικές εργασίες που έχουν εκπονηθεί τη φύση και τα χαρακτηριστικά του υδροφόρου ορίζοντα μεταλλικού νερού Λουτρακίου, αναδεικνύουν ότι η περιεκτικότητά του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία οφείλεται αποκλειστικά στη σύσταση των πετρωμάτων που τον φιλοξενούν.
Το γεγονός αυτό καθιστά το φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου να συγκαταλέγεται στα πιο φημισμένα νερά του κόσμου. Αυτός εξ’ άλλου είναι και ο λόγος, που το νερό Λουτρακίου, έχει γίνει στόχος δυσφήμησης πολλές φορές στο παρελθόν.
Λόγω της υψίστης σημασίας που έχει για την πόλη του Λουτρακίου το υπερπολύτιμο αγαθό, παρακολουθούνται λεπτομερώς επί δεκαετίες τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του με πλήθος χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων, οι οποίες αποστέλλονται στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.
(090212)




ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Την προσεχή Δευτέρα στις 18:00 συνεδριάζει η δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων με τρία θέματα διαδικαστικού κυρίως χαρακτήρα στην ημερήσια διάταξή της.
Τα τρία θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Πρόγραμμα συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, για το έτος 2012 στην Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων.
2 Προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος «Κρεοπωλείο, πώληση κρεάτων - αλλαντικών - τυριών - & συναφών ειδών» του Γεωργίου Παραβάτου και ΣΙΑ Ε.Ε. με νόμιμο εκπρόσωπο τον Γεώργιο Παραβάτο του Μιχαήλ, το οποίο θα λειτουργήσει επί της οδού ΠΕΟΑΚ αρ.61.
3 Περί εξέταση αιτήματος Παναγιώτη Ατσαλή του Νείλου για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.
(090212)
Return top