ΚΟΥΙΖ

Κώωτση θα βγάλεις ή φοβάσαι την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων σε δελτίο Τύπου να πανηγυρίζεις;
(210212)




Είπαν…

«Κώωτση, θα ζητήσεις από το Νίκο Παπαχρονόπουλο και το "συγγενή" κουμπάρο σου Δημήτρη Κονομόδη να επιστρέψουν τα € 2.500 και € 1.500 που εισέπραξαν ο καθένας για τα καταδικασμένα εκ των προτέρων ασφαλιστικά μέτρα; Ή μοιράζεις έτσι, Κώωτση, σ’ όποιον σου αρέσει το δημοτικό χρήμα;»
(210212)




ΠΩΣ ΘΑ… ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΡΑΞΙΚΑΡΔΙΟ
ΥΦΟΣ ΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Σήμερα το βράδυ στις 20.00 συνεδριάζει η δημοτική ομάδα των συμβούλων του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Η λογική λέει ότι ι Κώωτσης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα «βαλσαμωμένα πουλιά» του για την απώλεια των ασφαλιστικών μέτρων, αν κι έχει κάνει την προετοιμασία όταν απορρίφθηκε και το αίτημα της πρώτης προσωρινής διαταγής.
Τότε, λίγες ημέρες μετά την απώλεια των ασφαλιστικών μέτρων στις 23 Δεκεμβρίου, ι Κώωτσης είχε συγκαλέσει εκτάκτως τα «βαλσαμωμένα πουλιά», προκειμένου να μην τους κυριεύσει η απογοήτευση και ο πανικός.
Σε εκείνη τη συνάντηση, ι Κώωτσης αξιοποιώντας το προσόν του και την προσφιλή του τακτική να λέει ψέματα, διαβεβαίωνε τα «βαλσαμωμένα πουλιά» να κάνουν υπομονή, να κλείσουν τ’ αυτιά τους και δεν πρόκειται με τίποτε να χαθούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Τους έλεγε μάλιστα, ότι κι αυτά να χαθούν, μία στο εκατομμύριο, δεν πρόκειται με τίποτε να χαθεί η αγωγή.
Ωστόσο, δικαιώθηκαν όλοι αυτοί οι έγκριτοι νομικοί τόσο σε Αθήνα, όσο και σε Κόρινθο, που χαρακτήριζαν γελοία τα ασφαλιστικά μέτρα, ενώ εκτίμησή τους είναι και πάλι ότι θα απορριφθεί και η αγωγή που έχει υποβληθεί ως αόριστη κι αντιφατική. Ήδη από αυτή την αγωγή έχουν χαθεί με δόλο και σκοπιμότητα του Κώωτση οι € 650.000, αφού έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη, ενώ με την ενδεχόμενη απόρριψη της αγωγής θα χαθεί και το κεφάλαιο του αιτούμενου ποσού του € 1.650.000 περίπου.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η διαδικασία που επέλεξε να ακολουθήσει ι Κώωτσης παραπέμπει σε τακτικές απεμπόλησης των συμφερόντων του τόπου υπέρ τρίτων, προκειμένου να καρπωθούν οικονομικά οφέλη, σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε., της δημοτικής επιχείρησης και κατ’ επέκταση του δημοτικού - δημοσίου χρήματος.
Καραμπινάτες δηλαδή υποθέσεις, για τις οποίες η αντιπολίτευση αν ηδύνατο να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων, ήδη θα είχε προσφύγει στη περιφέρεια για σωρεία παραβάσεων καθήκοντος, καθώς επίσης και στον αρμόδιο εισαγγελέα για τη ζημία που υπόκειται ο δήμος Λουτρακίου, από την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του Κώωτση.
Δεν φταίει λοιπόν μόνον ι Κώωτσης, αλλά και οι εμπειρότεροι επικεφαλής των συνδυασμών που δεν κινούνται προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις.
(210212)
Return top