Είπαν…

«Ας όψεται ο Περικλής Μπαλοδήμος με το νέο κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων που συνέβαλε να περιορισθεί η ξεφτίλα της Λουτράκι Α.Ε.»
(060212)




ΤΑ ΕΠΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Κατ’ αρχήν θα πρέπει μετά από δύο ματαιώσεις να συνεχισθεί η διακοπείσα συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2012.
Ειδικότερα, μετά των εν εξελίξει πρωινών ασφαλιστικών μέτρων καθ’ ότι έχει διακοπεί η συνεδρίαση από τις 11:00 - 14:00 οπότε θα επιστρέψει η πρόεδρος στην έδρα, σύσσωμη η αντιπολίτευση αν θέλει να δικαιολογεί την παρουσία της, θα πρέπει να εκμαιεύσει τις συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα που έχει υπόψη της η τοπική κοινωνία, τα γνωρίζει και ήλθε η ώρα να τα εκστομίσει ι Κώωτσης. Η τοπική κοινωνία αναμένει τον ηθοποιό και το θέατρο που θα φροντίσει να παίξει. Γνωρίζει, παράλληλα, πάρα πολύ καλά ότι θα προσπαθήσει μέσω της προσφιλούς του τακτικής των ψεμάτων, την υπεκφυγή από την πραγματικότητα.
Στο σημείο αυτό, λοιπόν, η τοπική κοινωνία απαιτεί από την αντιπολίτευση να τον κολλήσει στον τοίχο και να μην επιτρέψουν την εξέλιξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αν δεν απαντήσει ρητά και κατηγορηματικά, στα ερωτήματα που έχουν προκύψει με τις απαντήσεις του, αν και θα έλθει στη δυσάρεστη θέση να πει αλήθειες, αυτές θα πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που είναι γνωστή, διακινείται ήδη μέσω πολιτικών προσώπων και περνάει στη βάση της κοινωνίας.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν ενόψει της συνέχισης της εν λόγω συνεδρίασης είναι τα ακόλουθα:
1 Ποιός είναι ο σύμβουλος του Κώωτση που τόλμησε να βάλει υπογραφή κάτω από το όνομα του Δημήτρη Τσοβόλα; Να ληφθεί υπόψη ότι ο Δημήτρης Τσοβόλας ούτε έχει υπογράψει προσωπικά ο ίδιος, όπως δήλωσε στο loutraki-press, ούτε εντολή έχει δώσει να χρησιμοποιηθεί η υπογραφή του!
2 Η πλαστή, ως δήθεν υπογραφή του έγκριτου νομικού, που τέθηκε στα δύο δικόγραφα, είχε σκοπό να εξαπατήσει την τοπική κοινωνία καθ’ ότι ι Κώωτσης αδίστακτα επικαλείτο την οντότητά του ή πίστευαν ότι μπορούν να επηρεάσουν το δικαστήριο για μια θετική απόφαση;
3 Μήπως υπήρξε αντίδραση Τσοβόλα κι αυτός ήταν ο λόγος που υπέβαλαν δεύτερο κείμενο ασφαλιστικών μέτρων, χωρίς την υπογραφή του;
4 Άλλως, αν δεν είναι αυτός ο λόγος, γιατί υπεβλήθη το δεύτερο κείμενο ασφαλιστικών μέτρων;
5 Ποιός είναι αυτός που επέβαλε το συγκεκριμένο περιεχόμενο ασφαλιστικών μέτρων που σε τίποτε δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε., αντίθετα μάλιστα τη φέρνει σε δυσμενή θέση;
6 Ποιός από τους μυστικοσυμβούλους του Κώωτση επέβαλε το συγκεκριμένο δικηγόρο Νίκο Παπαχρονόπουλο που είναι άγνωστος με τα τοπικά πράγματα, ενδεχομένως και με πάσα επιφύλαξη γνωστός με πρόσωπα που δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του Λουτρακίου, αλλά της απέναντι πλευράς;
7 Γιατί οι δύο νομικοί επέβαλαν στον Κώωτση να υπογράψει το δικόγραφο του δεύτερου κειμένου των ασφαλιστικών μέτρων;
Αναμένεται πάντως να είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης και να αναδειχθούν ωμές αλήθειες, προκειμένου να απογυμνωθούν στην τοπική κοινωνία όλοι προς τα πού οδηγείται ή κάποιοι συμβάλουν να οδηγηθεί ή κι άλλοι να αποτραπεί η καταστροφική πορεία που ακολουθείται από τον Κώωτση και τους συν αυτώ για τον τόπο.
Αξιοσημείωτη, πάντως, είναι και αναμένεται μ’ ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, ο οποίος ως γνωστόν έχει χρηματίσει και μέλος τόσο του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., όσο κι εκπρόσωπός του στο διαχειριστικό συμβούλιο της Club Hotel Casino Loutraki.
(060212)
Return top