ΚΟΥΙΖ

Ποιό πρόσωπο από την τοπική πολιτική σκηνή των τελευταίων δεκαετιών μετά το κουίζ της (17/10/11) που επαναλήφθηκε στις (10/02/12) πήγε κατευθείαν σε μυστικοσύμβουλο του Κώωτση θεωρώντας τον υπεύθυνο για τη διαρροή των συγκεκριμένων αριθμών;
(140212)




Είπαν…

«Ουαί κι αλλοίμονο στον τόπο μας, ο πρώτος πολίτης που πρέπει κι επιβάλλεται να είναι το παράδειγμα προς μίμηση, μόνος του να έχει γίνει το παράδειγμα των αρνητικών αναφορών. Πώς είναι δυνατόν, από τη στιγμή που έχει αναλάβει ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και την ευθύνη εξ’ ολοκλήρου, να βάζει την υπογραφή τρίτου προσώπου και μάλιστα πάνω σε δικόγραφα; Ι Κώωτσης θα απαντήσει αν το έκανε για να παραπλανήσει το δικαστήριο ή αν το έκανε για να εντυπωσιάσει κατά την προσφιλή του τακτική τα πλήθη; Το γεγονός είναι πάντως ότι έχει βάλει υπογραφή!»
(140212)




ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ

Επιδεικνύοντας υψηλού επιπέδου πολιτισμό και ανωτερότητα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έκανε αποδεκτό το αίτημα του Κώωτση να τον δεχθεί στο γραφείο του.
Ο Πέτρος Τατούλης δεν έμεινε στα καραγκιοζιλίκια των δύο αντιδημάρχων του Κώωτση Σπύρου Νικολάου και Δημήτρη Δέδε, αλλά ούτε και στον ίδιο τον Κώωτση και λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον της περιφέρειας γενικότερα και των πολιτών του Λουτρακίου ειδικότερα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ο Πέτρος Τατούλης δέχθηκε τον Κώωτση την περασμένη εβδομάδα, με αντικείμενο συζήτησης τέσσερα έργα που ενδιαφέρουν το Λουτράκι, αλλά ενδιαφέρεται προσωπικά και ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης να προωθηθούν και να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, προκειμένου να μπορούμε να ομιλούμε για ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την προώθηση του έργου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, το βιολογικό καθαρισμό των Αγ. Θεοδώρων, το λύκειο Λουτρακίου και το δρόμο Περαχώρας Λίμνης Βουλιαγμένης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι άλλες περιοχές έχουν προωθήσει κι έχουν ωριμάσει έργα, ενώ στο Λουτράκι το ενδιαφέρον είναι πώς ι Κώωτσης θα γίνει «καζινιέρης» για να ’χει πρόσβαση στο μπεζαχτά!
(140212)




ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -
ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΠΑΤΑ

Το άρθρο του Δημήτρη Καραπατά της περασμένης εβδομάδας για τα κατορθώματα και τον υψηλό πολιτικό πολιτισμό των Χαράλαμπου Γεωργίου και Γιώργου Ρουμελιώτη, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση του πρώτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press Χαράλαμπος Γεωργίου και Γιώργος Ρουμελιώτης συναντήθηκαν και ο πρώτος με έντονο ύφος και σε υψηλούς τόνους ρωτούσε να πληροφορηθεί από το δεύτερο πώς ήξερε ο Δημήτρης Καραπατάς αυτές τις λεπτομέρειες μέχρι κεραίας.
Ο Γιώργος Ρουμελιώτης του αντέτεινε ότι ο Δημήτρης Καραπατάς ήταν ενδελεχώς πληροφορημένος κι απλά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του.
Γιώργο Γκιώνη, μετά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το προσωπικό καλό και του συνδυασμού σου, μάλλον θα πρέπει εδώ και τώρα να ξεφορτωθείς τα πολιτικά βαρίδια κι άφησέ τα να αναζητήσουν την τύχη τους σ’ άλλο συνδυασμό. Να 'σαι σίγουρος ότι καλό θα σου κάνουν.
(140212)
Return top