ΚΟΥΙΖ

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο στην Ιάσωνος που «φλερτάρει» με εργολάβους κι επιχειρεί σύσφιξη σχέσεων μαζί τους;
(210212)




Είπαν…

«Δύο υπάλληλοι της Λουτράκι Α.Ε. και δύο υπάλληλοι της ΔΕΥΑΛ έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Κώωτση, γιατί απολαμβάνουν υψηλότερων αμοιβών του "αυτοκράτορα". Κώωτση, ποιος ανεγκέφαλος σε βάζει να στρέφεσαι κατά προσωπικού που παράγει έργο, έναντι της δικής του απραξίας και ανικανότητας;»

(210212)




ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Η χθεσινή πολύ σύντομη αναφορά στον πανελληνίως αναγνωρισμένο καλλιτέχνη του Θέατρου Σκιών Καρεκλά, κατά κόσμον Κώστα Νταμαδάκη, ξύπνησε ή πιο ορθά έφερε στην επιφάνεια κι άλλου είδους μνήμες.
Καθημερινός αναγνώστης -όπως δηλώνει σε σύντομο μήνυμά του, παραθεριστής από τη δεκαετία του ’50 -παιδί τότε, συνταξιούχος σήμερα, μόνιμος σχεδόν κάτοικος πλέον- θυμήθηκε τον τραγέλαφο που έχει σημειωθεί στο παρελθόν με το τρένο και θεωρεί όνειρο απατηλό την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Ο φίλος του loutraki-press που για δικούς του λόγους τήρησε την ανωνυμία του, επισημαίνει ότι μοιάζουν ουτοπία αυτά που ισχυρίζεσθε σ’ ότι αφορά τον προαστιακό σιδηρόδρομο. «Δεν είναι δυνατόν», υποστηρίζει, «οι άνθρωποι που κάποτε πρωτοστατούσαν στη δεκαετία του ’90 να ξηλώσουν τις γραμμές του τρένου και να το ωθήσουν εκτός πόλης, σήμερα να παρουσιάζονται υπέρμαχοί του και το κυριότερο να πιστεύεται ότι θα συμβάλλουν να έλθει μέχρι την οδό Αιγαίου, στον κέντρο σχεδόν της πόλης όπως διαμορφώνεται».
Προς επίρρωση των όσων ισχυρίζεται ο φίλος αναγνώστης του loutraki-press παραπέμπει σε μια επιστολή του ΟΣΕ του Ιουνίου του 1996, στην οποία η τότε διοίκηση του Οργανισμού διαμαρτύρεται εντονότατα προς το δήμο Λουτρακίου γιατί επαναφέρει το θέμα να ξηλωθούν οι γραμμές από το κέντρο της πόλης και ένα πλέον σύγχρονο κι ασφαλές συγκοινωνιακό μέσο νε πεταχτεί εκτός ορίων της πόλης.
Από την πλευρά του το loutraki-press να υπενθυμίσει και τα πανηγύρια του 2007 -που οι άνθρωποι τότε είτε δεν καταλάβαιναν γιατί πανηγύριζαν, είτε κορόιδευαν τον κόσμο- για δήθεν έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, με την άστοχη και παρελκυστική τακτική τους προκειμένου «να εξυπηρετηθούν συμφέροντα» -όπως επισημαίνουν πρώην κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες- με τη δημιουργία στάσης του προαστιακού στη θέση Γαλότα πλησίον του super market Α-Β Βασιλόπουλος. Διευκρινίζεται ότι όσοι προωθούν τη στάση του προαστιακού στην προαναφερόμενη θέση, κατ’ ουσίαν σαμποτάρουν την είσοδό του στην πόλη του Λουτρακίου.
(210212)
Return top