ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο οξύθυμος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος μετά την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων τριγυρνούσε στους διαδρόμους της Ιάσωνος έβριζε τον Κώωτση κι έλεγε δεν φοράει παντελόνια;
(220212)




Είπαν…

«Κρυφτούλης και μυστικοσύμβουλος, μετά το ναυάγιο που έριξαν το βαπόρι στα βράχια, θα αναδιπλωθούν να εντυπωσιάσουν κατά την προσφιλή τακτική του Κώωτση, με τη βόμβα που θα… ρίξουν -σύμφωνα με τη νέα μέθοδο που εγκαινίασαν προ τριμήνου- θα σκάσει για άλλη μια φορά πάνω τους»!..
(220212)




ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Αν υπήρχε η στοιχειώδης αξιοπρέπεια, η ελάχιστη τσίπα, Κώωτσης και οι συν αυτώ θα έπρεπε κανονικά να έχουν κρυφτεί μετά τη χθεσινή απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, που πέραν του δικαστικού κειμένου, πολιτικά γελοιοποιούνται στον έσχατο βαθμό.
Από το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης αναδεικνύεται η γελοιότητα των ισχυρισμών του Κώωτση στο σχετικό δικόγραφο που υπογράφει, γεγονός που είχε αποτέλεσμα την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, στο σύνολό της ως αόριστης και νόμω αβάσιμης.
Χαρακτηριστικότερο όλων στην απόφαση, είναι το απόσπασμα που αναδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους συμβούλους του για τη Λουτράκι Α.Ε. και γενικότερα τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: «…όταν πρόκειται για διμελή, όπως εν προκειμένω, εταιρεία, αλλά η εκ μέρους του ενός εταίρου ανάκληση του άλλου, κατά μετατροπή (άρθρο 182 Α.Κ.) μόνο ως καταγγελία της εταιρείας μπορεί να ισχύσει.» Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ι Κώωτσης δίνει το δικαίωμα να τιναχτεί η Club Hotel Casino Loutraki στον αέρα.
Η πρόεδρος της έδρας απορρίπτει το αίτημα να προβαίνει ι Κώωτσης σε επαφές και διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των εργαζομένων εν’ όψει της υπογραφής Συλλογικής Συμβάσεως Εργασίας για το έτος 2012.
Επίσης απορρίπτονται καθ’ όσον δεν συντρέχει επείγουσα περίπτωση, ούτε επικείμενος κίνδυνος τον οποίο ουδόλως αναφέρει ι Κώωτσης, έστω και στοιχειωδώς, που να συνδέεται με την αναγκαιότητα να ληφθούν μέτρα για τα αιτήματα:
- της παράδοσης κλειδιών και γραφείων,
- να επιτρέπεται στα καταστατικά όργανα κι εντεταλμένους αυτής να εισέρχονται σ’ αυτά,
- της προσβάσεως του ελεγκτή της σε βιβλία και στοιχεία της εταιρείας και δη στα φορολογικά βιβλία της εταιρείας, του έτους 2011.
Απορρίπτεται το αίτημα επίδειξης εγγράφων
, καθ’ ότι δεν μπορεί να επιδιωχθεί με αίτημα επίδειξης εγγράφων, δεδομένου ότι αποβλέπει στην αποκάλυψη για πρώτη φορά κρίσιμων πραγματικών γεγονότων, χωρίς προηγουμένως να προσδιορίζει τα συγκεκριμένα έγγραφα.
Κερασάκι στην τούρτα για τον Κώωτση και τους ανεγκέφαλους συμβούλους του είναι το κλείσιμο του σκεπτικού της απόφασης της προέδρου της έδρας. «Ενόψει των παραπάνω, πρέπει να απορριφθεί η υπό κρίση αίτηση και οι παρεμβάσεις και να καταδικαστεί η αιτούσα, λόγω της ήττας της, στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων των καθ’ ων (άρθρα 176 και 191 παρ. 2 του ΚΠολΔ), όπως ορίζεται στο διατακτικό.

Υ.Γ.: Ας ελπίσουμε ότι η Club Hotel Loutraki S.A. δεν θα εγείρει αξιώσεις και να δώσει συνέχεια στη δικαστική αντιπαράθεση, γιατί άλλως σας χαρίζουμε τον Κώωτση… να τον λουστείτε και κλείνει η υπόθεση μ’ αυτόν τον τρόπο.
(220212)
Return top