ΚΟΥΙΖ

Ποιός επικεφαλής συνδυασμού την ώρα που περνούσε από την έδρα του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου είπε; «Μακάρι να είχε παραμείνει στη θέση του ο Δημήτρης Κοντός. Τουλάχιστον ξέραμε που πηγαίνει η εταιρεία. Αυτός εδώ είναι επικίνδυνος και θα την καταστρέψει»…
(080212)




Είπαν…

«Το "παρεάκι του στάβλου" κάνει και διορισμούς στην αυλή του "αυτοκράτορα". Το νέο άτομο που επέβαλαν στον Κώωτση να προσλάβει ήταν ένα από τα εννέα άτομα που ήθελε να προσλάβει τον περασμένο Μάρτιο στη Λουτράκι Α.Ε.»

(080212)




ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ(;)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

«Με κατέστρεψες»! Μ’ αυτό το γεμάτο αγανάκτηση τρόπο αντέδρασε ι Κώωτσης μόλις αντίκρισε στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος το συνεργαζόμενο με το συνδυασμό του μέλος του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Νίκο Λόη, μετά το τέλος της προχθεσινής συνεδρίασης.
Αυτό μετέφερε τρίτο πρόσωπο στο loutraki-press που ήταν αυτόπτης μάρτυς και η πιο πάνω στιχομυθία είχε εκτυλιχθεί μπροστά του, αφήνοντάς τον εμβρόντητο, δεδομένου ότι η παρέμβαση του Νίκου Λόη είχε τύχει ευρείας αποδοχής.
Ο πρόεδρος του «Προμηθέα» είχε προηγουμένως προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο να αναβληθεί η συζήτηση του εν λόγω θέματος μέχρις ότου φθάσει η γνωμοδότηση από το προϊστάμενο υπουργείο Εσωτερικών, δεδομένου ότι είχε απευθυνθεί μ’ έγγραφό του και ζητούσε να αποφανθούν κατά πόσο σύννομη ή μη είναι η σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
Αυτονόητο είναι ότι ο Νίκος Λόης κινήθηκε σύννομα και με το γράμμα του νόμου εν αντιθέσει με τον Κώωτση -κατά τον ίδιο- και τον εξάδελφό του αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Λογοθέτη, που επεδίωκαν παράνομα(;) να υπερψηφισθεί η συγκρότηση θυγατρικής εταιρείας. Επισημαίνεται ότι το χάος επήλθε με την τύχη της μίας μετοχής, όπου ότι έλεγαν ήταν στον αέρα, χωρίς απολύτως καμία νομική βάση.
Αυτός που είναι ασυγχώρητος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, που επέτρεψε να διεξαχθεί η συζήτηση με το συγκεκριμένο θέμα.
Το loutraki-press για άλλη μια φορά ασκεί κριτική προς το πρόσωπο του προέδρου του σώματος, δεδομένου ότι υπεύθυνη θέση δεν είναι η συγκάλυψη παρανομιών, γιατί ο στρατηγός από τη θητεία του στην ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει, αλλά και ποιες επιπτώσεις επισείει αυτή η τακτική του.
Σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του loutraki-press ο στρατηγός διέθετε στα χέρια του το υπόμνημα της Λουτράκι Α.Ε., στο οποίο περιλαμβάνονταν οι αρνητικές τοποθετήσεις τόσο των επικεφαλής των τριών συνδυασμών που συμμετέχουν ως μέλη στο Δ.Σ. της εταιρείας, όσο και ως προς την άποψη του γενικού διευθυντή της εταιρείας, που επίσης ήταν αντίθετος να προχωρήσουν στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας.
Αυτός είναι κι ο λόγος που ο Γιώργος Κακαβάς επιβαλλόταν να παρέμβει αποφασιστικά στο προσκήνιο, να μην επιτρέψει ούτε καν να συζητηθεί το θέμα, εν αντιθέσει με τον Κώωτση που νομίζει ότι είναι «αυτοκράτορας» και τον Δημήτρη Λογοθέτη που δεν σέβονται ούτε νόμους, ούτε καταστατικές διαδικασίες, ούτε τίποτε.
Άλλο ένα ζητούμενο είναι ότι πρέπει να ρίξουμε πασιέντζα για να βρούμε πότε ι Κώωτσης και ο εξάδελφός του κατά τον ίδιο, λένε αλήθεια. Τη μία λένε ακούμε τους νομικούς συμβούλους μας, την άλλη δεν έχουμε νομικό σύμβουλο, που παράνομα και καθ’ υπέρβαση πληρώνεται με πάγια αντιμισθία, χωρίς να προσφέρει ουσιαστικό αντικείμενο και χωρίς σύννομα να έχει προσληφθεί από τη Λουτράκι Α.Ε. Όλοι μαζί παρανομούν και είναι απορίας άξιο ποιος είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης και ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει, όταν κατ’ αρχήν δεν αναδεικνύει και δεν προβάλλει τα θέματα και κατά δεύτερο και κύριο λόγο τις διαπιστωμένες παραβάσεις καθήκοντος και παρανομίες οι ίδιοι τις «πνίγουν» και δεν τις παραπέμπουν ως οφείλουν στους θεσμικούς φορείς, την προϊστάμενη περιφέρεια Πελοποννήσου και τον αρμόδιο εισαγγελέα Κορίνθου.
Με την τακτική που ακολουθεί η αντιπολίτευση και με το να κλείνει τα μάτια ως να λέει δε βαριέσαι, συμβάλλει κάθε ημέρα που περνάει να αποθρασύνεται όλο και περισσότερο ι Κώωτσης, να μη σέβεται θεσμούς και νόμους και ο τόπος να οδεύει στην καταστροφή με πολύ μεγαλύτερη σφοδρότητα.

(080212)
Return top