ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ ΣΤΟ loutraki-press




ΚΟΥΙΖ

Τι γίνεται με το business plan της Λουτράκι Α.Ε.; Στην εταιρεία που έχει ανατεθεί δεν θα ζητήσει οικονομικά στοιχεία προκειμένου να μπορεί να χαραχθεί ο σχεδιασμός ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο κι εμπλέκονται πρόσωπα που έχουν γνώση;

(290212)




Είπαν…

Κώωτση, επειδή πληροφόρησαν το γράφοντα ότι χθες το πρωί βρισκόσουν σε αδιέξοδο για το τι θα κάνεις με τον Ηλιακόπουλο, που μαθαίνει τι συμβαίνει στο 2ο όροφο της Ιάσωνος, πάρε με τηλέφωνο να σου πω το μυστικό της συνταγής…
(290212)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ «ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL
SPA ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΘΕΙ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Η απόρριψη των γελοιότατων ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν από τη Λουτράκι Α.Ε. με στόχο σύμβουλοι και μυστικοσύμβουλοι του ανίκανου να αντιληφθεί τις επιπτώσεις των πράξεων που τον βάζουν να πράττει Κώωτση, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν το κέφι και την ορμή τους και να υποχωρήσουν κατά πολύ, έναντι της αρχικής τους έντασης.
Πρώτα, ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της εταιρείας -εξάδελφο κατά Κώωτση, τον απορρίπτει ο ίδιος- Δημήτρη Λογοθέτη, υπέρ του οποίου ι Κώωτσης θέλει να εξασφαλίσει αμοιβή -είπαμε φιλοσοφία του συνδυασμού είναι με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω- λαμβανομένου υπόψη ότι ο προκάτοχός του Δημήτρης Κοντός, ουδέποτε διανοήθηκε και ως αστείο κάτι τέτοιο, όταν μάλιστα είχε γνώση και της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας.
Την κατάσταση αυτή, δυστυχώς για τη Λουτράκι Α.Ε., αδυνατεί να την καταλάβει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κώωτσης, ο οποίος ψάχνει διαρκώς τρόπους να εξασφαλίσει πόρους, προκειμένου να πληρώνονται συγγενείς και φίλοι κι όχι μόνον.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Γ. Λέκκα, μετά την απώλεια των ασφαλιστικών μέτρων ο Δημήτρης Λογοθέτης έχει χάσει την ορμή του και δεν πηγαίνει καθημερινά πρωί - πρωί, όπως πήγαινε πριν την έκδοση των ασφαλιστικών μέτρων. Πηγαίνει επί ένα δίωρο κι αποχωρεί, χωρίς να παρεμβαίνει με τον τρόπο που το έκανε το πρότερο διάστημα.
Εργαζόμενοι της Λουτράκι Α.Ε. γενικότερα, στέκονται ιδιαίτερα στην απαράδεκτη όπως επισημαίνουν συμπεριφορά του αντιπροέδρου, προς όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους, υπογραμμίζοντας ότι υπερβαίνει ή καλύτερα ξεφεύγει ακόμη κι αυτής της στοιχειώδους συμπεριφοράς.
Αξιοσημείωτη ήταν και η πρωτοβουλία Δημήτρη Λογοθέτη να παύσει με το έτσι θέλω προμηθευτή, στη συνέχεια να απευθυνθεί σε προμηθευτεί από την Αθήνα ο οποίος διέθετε σε πολλαπλάσια τιμή τα προϊόντα του, να αναγκασθεί να παύσει κι αυτόν και τελικά να απευθυνθεί σε τρίτον…
Είναι απαράδεκτο, τονίζουν στο loutraki-press, εργαζόμενοι να παρακάμπτεται κατά τόσο απροκάλυπτο τρόπο η ιεραρχία, καθώς επίσης και η εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, είτε από τις παρεμβάσεις αιρετών - περαστικών, είτε από διορισμένους με ημερομηνία λήξης.
Δυστυχώς με τα όσα έπραξαν μέχρι σήμερα ο απολογισμός τους είναι αρνητικός αν λάβει κανείς υπόψη του ότι εξαιτίας του όποιου στο πόδι σχεδιασμού τους με διλήμματα, αλλά χωρίς ουσία, βάση και νομική τεκμηρίωση πέραν ότι έχουν οδηγήσει από την πολιτική που ακολούθησαν έκθετη και ανυπεράσπιστη στο χείλος του γκρεμού τη Λουτράκι Α.Ε., σήμερα πλέον καταδικάζουν μετά την 23η Απριλίου στην υπολειτουργία και το loutraki Thermal Spa.
Με την εμμονή τους να προχωρήσουν στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας -σιγά να μην ανοίξει η πολιτεία νέα κερκόπορτα στους ΟΤΑ για διασπάθιση δημοσίου χρήματος- δεν προχώρησαν στην προκήρυξη διενέργειας διαγωνισμού πρόσληψης προσωπικού με συγκεκριμένες ειδικότητες, μέσω ΑΣΕΠ.
Οι συμβάσεις των παρόντων εργαζομένων λήγουν στις 23 Μαρτίου κι από εκεί και πέρα ι Κώωτσης με τους συμβούλους και μυστικοσυμβούλους του οδηγούν σε μαρασμό το στολίδι του Λουτρακίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, λέγεται και μεταφέρεται με πάσα επιφύλαξη ότι ο εξάδελφος κατά Κώωτση είπε σε συγγενικό πρόσωπο δημοτικού συμβούλου να υπερψηφίσει τη σύσταση της θυγατρικής για να μπορέσουν να διορίσουν κατά την προσφιλή τους τακτική τους δικούς τους ανθρώπους.
Το δεύτερο πρόσωπο που έχει εξαφανισθεί, όπως ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι στο Loutraki Thermal Spa είναι ο μυστικοσύμβουλος του Κώωτση Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, ο οποίος πριν την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων είχε σχεδόν καθημερινή και πολύωρη παρουσία στη Λουτράκι Α.Ε., ενώ συνεργαζόταν στενά και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας.
Σύμφωνα με τους άριστα γνωρίζοντες των τεκταινομένων στη Λουτράκι Α.Ε., ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος φέρεται να ήταν υπέρμαχος τόσο της υποβολής των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και της αποφυγής διεκδίκησης των προβλέψεων της γνωμοδότησης Τσοβόλα.
Κώωτση όπως αντιλαμβάνεσαι, το πέρασμά σου από τα κοινά, λειτουργεί ως λαίλαπα σε βάρος του δήμου Λουτρακίου και των ευρύτερων συμφερόντων του και καλόν θα ήταν να δημοσιοποιήσεις πότε θα είσαι και θα νιώθεις ικανοποιημένος από την καταστροφή που προκαλείται από σένα τον ίδιο και τους ανθρώπους σου.
Κώωτση, το loutraki-press στη διάθεσή σου να το διαψεύσεις επειδή ισχυρίζεσαι ψευδώς κατά την προσφιλή σου τακτική που έχει παγιωθεί πλέον ως κύρια φύση σου, ότι δέκα στα δέκα που δημοσιοποιούνται είναι ψέματα.
(290212)
Return top