ΚΟΥΙΖ

«Ποιος μπορεί να φαντασθεί γιατί πήγαν τη Λουτράκι Α.Ε. να εγκατασταθεί στο Thermal Spa; Αν αύριο υπάρξει ζήτηση για αύξηση των παρεχομένων ειδικοτήτων στο πλαίσιο λειτουργίας ενός μοντέρνου spa, η διοίκηση της Λουτράκι Α.Ε. που θα μεταφερθεί;»

(150212)




Είπαν…

«Έχει ενδιαφέρον να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη πως ασκείται η λεγόμενη εταιρική κοινωνική ευθύνη από την Club Hotel Casino Loutraki. Πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί ένας από τους διευθυντές που έχει προσωπικά προβλήματα, μπλέκει ολόκληρες οικογένειες συμπεριφερόμενος ως γυναικουλίτσα… Αντώνη Στεργιώτη, μήπως θα πρέπει να του φορέσετε μια ρόμπα κι ένα τσεμπέρι για να κάνει μ’ επιτυχία το σπορ του από πόρτα σε πόρτα;»
(150212)




ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ;

Ι Κώωτσης μυαλό δεν βάζει, άλλωστε δεν το πουλάει κι ο χασάπης…
Από υπέρβαση σε υπέρβαση το πάει κι ότι βρέξει ας κατεβάσει φαίνεται να λέει ο επικεφαλής του Συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με του Φίλους με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Δεν εξηγείται αλλιώς, το σπαραξικάρδιο ύφος που έχει «φορέσει» από τη Δευτέρα το πρωί και παρακαλάει υπηρεσίες να υπογράψουν, αλλά υπογραφή δεν βλέπει… Το κολάι πάντως, το έχει πάρει με την υπογραφή Τσοβόλα και δη σε δικόγραφα.
Ι Κώωτσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, κόπτεται να πάρει άδεια λειτουργίας επιχείρηση πάνω στην τουριστική περιοχή του Ισθμού, αλλά βρίσκει σθεναρότατη αντίσταση από το προσωπικό του δήμου Λουτρακίου που αρνείται να εκδώσει τη συγκεκριμένη άδεια. Σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες από αρμόδια υπηρεσία, ι Κώωτσης αν ασκούσε κανονικά και σύννομα τα καθήκοντά του, τη συγκεκριμένη επιχείρηση θα έπρεπε να την έχει σφραγίσει, δεδομένου ότι έχει λήξει προ καιρού και η προσωρινή άδεια που είχε εκδοθεί.
Απεναντίας όλοι βλέπουν έναν Κώωτση να πιέζει για το άκρως αντίθετο κααι δεν ξέρουν τι πραγματικά να υποθέσουν και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή του την επιμονή, καθ’ ότι, όπως υποστηρίζουν, «πρόκειται για καραμπινάτη παρανομία αν εκδοθεί άδεια με τις συνακόλουθες ποινικές επιπτώσεις γι’ αυτόν που θα την υπογράψει. Οι υπηρεσίες να ξέρετε δεν πρόκειται να δώσουν την υπογραφή τους και δημοσιοποιούν το θέμα για να απαλλαγούν από το θέατρο και την παράλογα ασφυκτική πίεση του Κώωτση».
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ι Κώωτσης είναι πάλι μπλεγμένος σε διαφόρων ειδών παιχνίδια -πώς άλλωστε θα δικαιολογήσει και τη μετάλλαξη του συνδυασμού του, με τα Συμφέροντα Μπροστά- τα οποία αφενός τον εκθέτουν και τον ενοχοποιούν, αφετέρου εντείνουν ανοικτά πλέον, τη δυσφορία των πολιτών στο πρόσωπό του.
Κώωτση, αν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ψέματα, αναμένεται η διάψευσή του και παράλληλα να εξηγήσεις αν σε πιέζει και ποιός και δεν έχει ανασταλεί ακόμη η λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης;
Να διευκρινισθεί ότι με την εν λόγω επιχείρηση και τον επιχειρηματία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο άνθρωπος πολύ καλά κάνει αφού έχει βρει τον Κώωτση.
Το ζητούμενο είναι που πηγαίνει ο δήμος με τον Κώωτση στο τιμόνι του;

(150212)




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, «ΕΒΑΛΑΝ» ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το δικό του δικτυακό τόπο, www.loutrakispa.gr, αλλά σε δοκιμαστική μορφή, απέκτησε το Loutraki Thermal Spa.
Πρωταρχικός είναι να προβληθεί στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, καθ’ ότι πρόκειται για τις πλέον σύγχρονες και μοντέρνες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη, λαμβανομένου υπόψη ότι λειτουργεί με ιαματικό νερό.
Πλεονέκτημα του υπερσύγχρονου thermal spa είναι ότι βρίσκεται δίπλα σχεδόν στο κύμα και στους πρόποδες των Γερανείων, οπότε ο επισκέπτης μπορεί να κάνει πολλούς συνδυασμούς με γνώμονα το αρχαίο ρητό «Νους υγιής, εν σώματι υγιεί».
Στο σχεδιαζόμενο website θα περιλαμβάνονται κατατοπιστικά πληροφοριακά κείμενα με τα είδη θεραπειών - αναψυχής κι όλα τα προσφερόμενα πακέτα, καθώς κι άφθονο φωτογραφικό υλικό με τις εγκαταστάσεις.
Επειδή μαζί προέβαλαν και το νέο λογότυπο και συνδύασαν ως χρώματα το μπλε και το γκρι, όταν είσαι ανάμεσα σε θάλασσα και βουνό με τόσο πράσινο να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου, μόνο οι άνθρωποι του Κώωτση θα μπορούσαν να εφεύρουν το γκρι!..

Υ.Γ.: Αφήστε τα πανηγύρια και τους εντυπωσιασμούς και στρωθείτε κάτω να δουλέψετε και λίγο, γιατί φθάνει η ώρα που θα σας πάρει ο κόσμος στο κυνήγι…
(150212)




Η 28η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Λουτρακίου, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 από ώρα 9:00 έως 13:00 στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.
(150212)
Return top