ΚΟΥΙΖ

Γιατί ο Κωστάαακης ήθελε την Τρίτη το πρωί να αναβάλει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της επομένης, προφασιζόμενος τη συναυλία Παναγιώτη Λάλεζα στους Αγ. Θεοδώρους, που είχε προγραμματισθεί πριν δύο μήνες για την Τετάρτη; Τι κρυβόταν πίσω από αυτήν την πρόθεση;
Κατ’ αρχήν γιατί ο Κωστάαακης δεν το έλαβε υπόψη του τη συναυλία, όταν προγραμμάτισε την ημέρα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου;
Κατά δεύτερο λόγο, θέμα ημερήσιας διάταξης ήταν η συζήτηση για την Λουτράκι Α.Ε., η οποία λόγω της αναβλητικότητας κι αναποφασιστικότητας του Κωστάαακη απειλείται με λουκέτο που θα επισύρει και την καταστροφή στον τόπο.
Έτσι, αξιολογεί τα θέματα ο πρώτος πολίτης και μ’ ελαφρά τη καρδία ζητά την αναβολή της συνεδρίασης, όταν περιλαμβάνεται το πιο κρίσιμο θέμα για τον τόπο;

(060811)




ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε., ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


Ορατά είναι πλέον τα αποτελέσματα για τον Κωστάαακη, με την ένταξη στο περιβάλλον του συγγενικών του προσώπων.
Η «δωρεάν;» (άραγε ποιός μπορεί να το πιστέψει αυτό;) εκχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου σε ιδιωτική εταιρεία, επισύρει και δύο «συμπτώσεις» που βγάζουν μάτι και προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα, την ώρα που η κοινωνία αναστενάζει από την οικονομική κρίση.
Ο ένας εκ των δύο νέων συγγενών του που τοποθέτησε ο Κωστάαακης στη Λουτράκι Α.Ε. και την έχει μετατρέψει σε οικογενειακή του υπόθεση, εχρίσθη αντιπρόεδρος της. Πρόκειται για τον Δημήτρη Λογοθέτη, ο οποίος τυγχάνει να είναι λογιστής της ιδιωτικής εταιρείας που κάνει χρήση του κολυμβητηρίου. Επίσης δικηγόρος της ίδιας εταιρείας όλως τυχαίως(!..) τυγχάνει να είναι ο κουμπάρος του Κωστάαακη Δημήτρης Κονομόδης, στον οποίο… έπεσε ο κλήρος να του ανατεθούν δύο συμβάσεις ύψους € 10.000 από τη Λουτράκι Α.Ε. το περιεχόμενο των οποίων είναι ελεγχόμενο και για τους νοήμονες τουλάχιστον, βγάζει μάτια…
Κωστάαακη αυτά που κάνεις ξέρεις πώς ονομάζονται;
Η δωρεάν εκχώρηση δημοτικής - δημόσιας περιουσίας έστω και για χρήση, είναι καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος, όταν μάλιστα δεν υπάρχει απόφαση του πλέον αρμόδιου οργάνου που είναι το δημοτικό συμβούλιο κι ο κλήρος πλέον πέφτει να κινηθούν δραστικά, τόσο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Γκιώνης, όσο και στους επικεφαλείς της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Παύλος Παύλου και Γιώργος Πετρίτσης.
Οι διαδικασίες που πρέπει κι επιβάλλεται να ακολουθηθούν είναι μονόδρομος. Με ξεχωριστή του αναφορά εις έκαστος από τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης θα πρέπει να προσφύγει με αναφορά του στην προϊστάμενη αρχή, την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Άλλως, με την ανάληψη διαφορετικών πρωτοβουλιών θα είναι υπόλογοι απέναντι στην τοπική κοινωνία, καθ’ ότι δεν ασκούν τον ενδεδειγμένο έλεγχο και δεν προβαίνουν στις δέουσες εκ του νόμου προβλεπόμενεςε ενέργειες.
Πάντως, καλόν θα ήτο, ο Κωστάαακης μετά τις πρωτοβουλίες αυτές θα πρέπει ν’ αλλάξει την ονομασία του συνδυασμού του και να τον μετατρέψει όπως επεσήμαινε πρώην κορυφαίος θεσμικός πράγοντας «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω».
(060811)




ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Συνεδριάζει την Τρίτη η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου με τα θέματα που κυριαρχούν να είναι οι εγκρίσεις αδειών λειτουργίας ατομικών επιχειρήσεων.
Πιο συγκεκριμένα τα θέματα ημ,ερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Εισήγηση για «χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος snak bar της Varhulyak Oksana, επί της οδού Παπανικολή 5 στο Λουτράκι».
2 Εισήγηση για «χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας μουσικής συναυλίας (φεστιβάλ) σε ιδιωτικό χώρο στο Φλάμπουρο Λουτρακίου».
3 Ανάκληση απόφασης 33 της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας περί προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης καταστήματος - οβελιστήριο του Αλέξανδρου Ρέβελα του Παναγιώτη, επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 7 & Ι.Λέκκα στο Λουτράκι.
4 Εισήγηση για «χορήγηση προέγκρισης ή μη άδειας ίδρυσης καταστήματος - οβελιστήριο του Αλέξανδρου Ρέβελα του Παναγιώτη, επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 7 & Ι.Λέκκα στο Λουτράκι.
5 Περί βεβαίωσης ωρών απασχόλησης πρακτικογράφου κατά τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας για τον μήνα Ιούλιο 2011.

(060811)
Return top