ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο χωροφύλακας που έχουν βάλει του Κώωτση για να μην εκτίθεται συγκεκριμένο πρόσωπο και δίνει τροφή για σχόλια;
(250811)




Ο ΚΩΩΤΣΗΣ ΜΑΔΑΕΙ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ
ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Καθημερινά, ο Κώωτσης δεν κάνει τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από το να αποδεικνύει και να επιβεβαιώνει μόνος του πόσο λάθος έκαναν οι δημότες να τον εκλέξουν σε πρώτο πολίτη αυτού του τόπου.
Ο Κώωτσης επιδεικνύοντας την αδυναμία και την ανικανότητά του να αποφασίσει ακόμη και για το ίδιο το συμφέρον του, μετά τη νέα ξεφτίλα του δήμου Λουτρακίου από ανθρώπους που τους έχει χρήσει και αντιδημάρχους, χθες όλο το πρωί ρωτούσε εντός κι εκτός Ιάσωνος αν θα πρέπει να κρατήσει ή να αποπέμψει τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε;

Κώωτση, ξέχασες με τι ευκολία έχεις καρατομήσει στεγνά κόσμο, μεταξύ αυτών κι αυτούς που σ' έκαναν δήμαρχο;
Γιατί προς αυτούς τόση αχαριστία;
Μήπως ο Δημήτρης Δέδες ενδεχομένως να σου εξασφαλίζει κάποια συμφέροντα;
Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να υποστεί ένας δήμος με φήμη και ιστορία του Λουτρακίου για να ξυπνήσει επιτέλους ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του την τύχη αυτού του τόπου;
Φυσικά, επειδή τα μέλη του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω» από τους Αγ. Θεοδώρους έχουν εγκλωβίσει πανέξυπνα τον Κώωτση που έχει καταπιεί το δόλωμα αμάσητο, έχοντας πιστέψει ότι θα τον ξαναβγάλουν δήμαρχο, την ίδια ώρα που ένα χωριό πίσω του τον βρίζει άγεται και φέρεται από αυτούς αδιαφορώντας για την τύχη του τόπου.
Πρόκειται για ουτοπία, που μέχρι σήμερα αδυνατεί να την επεξεργαστεί και να την αντιληφθεί, αλλά ταυτόχρονα διολισθαίνει, ενώ συγκεκριμένα πρόσωπα σκεφτόμενα την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον, έχουν αφήσει να δουλεύει μεθοδικότατα η θεωρία του ώριμου φρούτου.

Μέχρι σήμερα το παιχνίδι αυτό το παίζουν πάρα πολύ καλά, έχοντας γνώση ότι ο Κώωτσης ήδη έχει αρχίσει και ξεφτίζει πολύ πλέον στη συνείδηση της κοινωνίας κι όλοι κάνουν το Σταυρό τους να μην βρει κάτι κακό τον τόπο.
Ευτυχώς, την επικινδυνότητα όχι μόνο του Κώωτση, αλλά σύσσωμης της δημοτικής αρχής, την έχει αντιληφθεί στο σύνολό της η αντιπολίτευση που είναι σε ετοιμότητα όπου χρειασθεί να παρέμβει για να αποτρέψει κάποιο απευκταίο και δυσβάσταχτο γεγονός.

(250811)
Return top