ΚΟΥΪΖ 1

Ποιά είναι η γυναίκα, η οποία αφού η ίδια δεν έγινε μέλος Δ.Σ. που επιθυμούσε, άσκησε βέτο σε οικογενειακή της φίλη που ανακατεύεται πλέον απροκάλυπτα, για να γίνει μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. ο Γιάννης Κακούρος;

(110811)




ΚΟΥΪΖ 2

Ποιός είναι ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας που είναι έτοιμος να παραιτηθεί, γιατί όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ισχυρίζεται ότι ο αυτοκράτορας τον έχει φλομώσει στο ψέμα;

(110811)




ΚΟΥΪΖ 3

Ποιος είναι ο λόγος που γίνονται συχνά πυκνά ομηρικές μάχες μεταξύ του αυτοκράτορα και του αντιδημάρχου Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε;
Κωστάαακη, πακέτο θα σε στείλουν αυτοί…

(110811)




ΔΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ
ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΖΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΣ;

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω, συγνώμη ο Κωστάαακης πρώτος!
Οι πληροφορίες θέλουν, στον αυτοκράτορα να έχει λείψει το τελευταίο διάστημα η χαιρετούρα -αφού την είχε εκχωρήσει στο μαϊμού δήμαρχο- με συνέπεια να μην αφήνει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να παραστεί στους πολιτικούς γάμους.
Προκειμένου λοιπόν του Κωστάαακη να τονωθεί το ηθικό, προσφιλής του τακτική είναι να παίρνει αμπάριζα δρόμους και γειτονιές προκειμένου να συναντάται και να ανταλλάσσει χαιρετούρες με τους… ιθαγενείς του.
Η ανάγκη του αυτή, τον έχει οδηγήσει να μοιράσει τις αρμοδιότητές του στον μαϊμού δήμαρχο και την Φωτεινή Λογοθέτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, οι οποίες, ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν και μεταφέρονται με πάσα επιφύλαξη. Μάλιστα, το loutraki-press είναι στη διάθεση όποιου νομίζει ότι θίγεται να δημοσιεύσει επιστολή αποκατάστασης της πραγματικότητας. Σύμφωνα πάντοτε με τις εν λόγω πληροφορίες, είναι αλήθεια ότι η Φωτεινή Λογοθέτη καλεί στο τηλέφωνο καθημερινά δεκάδες φορές τους δύο νεότερους αντιδημάρχους Γιώργο Δέδε και Θανάση Μουζάκη και τους μοιράζει εντολές;
Καλόν θα είναι ο Κωστάκης που δεν διστάζει να εμπλέξει την οικογένειά του στα δημοτικά πράγματα, να μην επαναλάβει την προσφιλή του τακτική των ψεμάτων και της κατασυκοφάντησης του γράφοντος ότι δήθεν εμπλέκει και καθυβρίζει την οικογένειά του καθ’ ότι το κάνει ο ίδιος, για να μπορεί να απολαμβάνει την εξουσία, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

(110811)




Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΨΑΧΝΕΙ… ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;

Έξω φρενών ήταν χθες το πρωί ο Γιωργάκης στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, ο οποίος διερωτάτο από πού διαρρέουν όσα συζητούνται εντός του δημαρχείου;
Ο Γιώργος Δέδες, παιδί πράμα, αδυνατεί να αντιληφθεί και να αξιολογήσει τις παρακάτω βασικότατες και ουσιαστικότατες αιτίες.
Κατ’ αρχήν, η δημοτική αρχή είναι σαθρή και τρύπια, σαν την ηθική που επαγγέλλεται ο αυτοκράτορας.
Κατά δεύτερο λόγο, μεταξύ άλλων, έχει μαζευτεί η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα.
Κατά τρίτον, είσαστε όλοι μαζί, μια ωραία ατμόσφαιρα…

(110811)




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ

Με αφορμή τη δωρεάν εκχώρηση δημοτικής περιουσίας παραδίδοντας μάλιστα και τα κλειδιά του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου σε ιδιωτική επιχείρηση η οποία προσπορίσθηκε βάσει των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων οικονομικό όφελος και στην παράβαση καθήκοντος που υπέπεσαν Κωστάαακης και Γιώργος Δέδες, ο ξενοδόχος Βασίλης Μαντάς, απέστειλε επιστολή προς τον Κωστάαακη, αναπτύσσοντας τους προβληματισμούς του για την τύχη τόσο του αθλητικού τουρισμού, όσο και του τουρισμού γενικότερα για την πόλη του Λουτρακίου.
Ο πανθομολογούμενα στο Λουτράκι επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα Βασίλης Μαντάς, προκαλεί τη δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του θεσμικού της ρόλου, προκειμένου με διαφανείς διαδικασίες να μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν υποδομές και δυνατότητα, με ίσες ευκαιρίες στην πίτα του αθλητικού τουρισμού.
Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς τον Κωστάαακη, ο Βασίλης Μαντάς αναφέρει τα ακόλουθα:
«Κύριε δήμαρχε,
η διάθεση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου σε συγκεκριμένη επιχείρηση της πόλης μας και ο θόρυβος που δημιουργήθηκε, εγείρει μείζον θέμα κι αναδεικνύει το τουριστικό πρόβλημα του δήμου που είναι στην τύχη κι όπου φυσάει ο άνεμος.
Με την παρέμβασή μου, τουλάχιστον όσον αφορά τον αθλητικό τουρισμό, θα προσπαθήσω να συμβάλλων, έτσι ώστε να μπούνε αρχές και κανόνες, προκειμένου να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις σε ποια κατεύθυνση θα επενδύσουν, στο πλαίσιο μιας σχεδιασμένης αναπτυξιακής τουριστικής πολιτικής.
Ο αθλητικός τουρισμός, όπως και κάθε είδος θεματικού τουρισμού (ιαματικός, περιηγητικός, θρησκευτικός, μηχανοκίνητος, καταδυτικός, ορειβατικός κ.λπ) είναι σήμερα κεφαλαιώδους σημασίας, λαμβανομένου υπόψη ότι περιλαμβάνεται στα προεκλογικά φυλλάδια των υποψηφίων δημάρχων, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε.
Θα πρέπει άμεσα, οι όποιοι υπεύθυνοι τουρισμού του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, να απαντήσουν εάν τους ενδιαφέρει ο αθλητικός τουρισμός;
Εάν όχι, τότε το όλο θέμα - πρόβλημα, λύνεται αυτομάτως.
Εάν ναι, τότε:
1 Να καταγραφεί και να γνωστοποιηθεί, κάθε είδους αθλητική εγκατάσταση.
2 Σε ποιούς, πότε και πώς θα διατίθενται;
3 Εάν παρέχονται δωρεάν ή με συμβολικό τίμημα ή τέλος πάντων με ποιό χρηματικό κόστος, προκειμένου οι επιχειρήσεις να μπορούν να γνωστοποιήσουν στους πελάτες τους, το κόστος του πακέτου;
4 Να προχωρήσει άμεσα ο δήμος στη δημιουργία πλέγματος αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών, έτσι ώστε να αποκτήσει η πόλη μας και τη φήμη του αθλητικού κέντρου προετοιμασίας και μάλιστα σε άγονες περιόδους του χρόνου, που εκδηλώνεται συγκεκριμένο ενδιαφέρον.
Η σημερινή δημοτική αρχή, για να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου, γιατί αυτή άλλωστε είναι η μοναδική προοπτική του, θα πρέπει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο. Ειδικά, στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, οι άσχετοι με τον τουρισμό να ομιλούν λιγότερο και να αντιληφθούν όλοι ότι η πόλη αυτή δεν είναι βιομηχανική, εμπορική, κτηνοτροφική, γεωργική, ψαροχώρι κ.λπ.
Η πόλη είναι καθαρά και μόνον τουριστική!»
Από την πλευρά της η κοινή γνώμη του Λουτρακίου αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πώς θα κινηθούν κι αν θα καταθέσουν αναφορές για παράβαση καθήκοντος κατά Κωστάαακη και Γιώργου Δέδε, οι Παύλος Παύλου, Γιώργος Γκιώνης και Γιώργος Πετρίτσης, λόγω και των σχέσεων που διατηρούν οι δύο πρώτοι με το συγκεκριμένο επιχειρηματία.
(110811)




Ο LTO ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΡΑΛΙ
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2013 - 2015 ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα στο «Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο, το διοικητικό συμβούλιο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, προκειμένου οι επιχειρηματίες να αποφασίσουν αν κρίνουν σκόπιμο να έλθει το ράλι Ακρόπολις για την τριετία 2013 - 2015 στο Λουτράκι;
Ο Κωστάαακης με τις επιλογές του και τον ευνουχισμό της Λουτράκι Α.Ε. ως ουσιαστικού πυλώνα ανάπτυξης του τουρισμού στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, έχει εκχωρήσει πλέον το θεσμικό ρόλο στην ιδιωτική πρωτοβουλία, έτσι ώστε αυτή, ανάλογα με τα συμφέροντά της να καθορίζει και να χαράσσει το μέλλον του τόπου.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι σε ξενοδοχειακή μονάδα του Λουτρακίου, έχουν ήδη κλεισθεί για τις ημερομηνίες του ράλι Ακρόπολις του 2012 πενήντα δωμάτια, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έχει καταβληθεί και η προκαταβολή για το συγκεκριμένο πακέτο!
Κωστάαακη, αύριο οι επαγγελματίες οδηγοί, δίκην συγκοινωνιολόγων, να διαμορφώσουν το νέο συγκοινωνιακό χάρτη του Λουτρακίου;

(110811)
Return top