ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!


Η διαρροή της γνωμοδότησης Τσοβόλα, να κυκλοφορεί από χέρι σε χέρι στο Λουτράκι, προκειμένου να σπιλώνονται πρόσωπα και υπολήψεις, δεν είναι απίθανο να στείλει στον εισαγγελέα με μηνυτήριες αναφορές και αστικές ικανοποιήσεις για προσβολή προσωπικότητας, τον ίδιο τον Κωστάαακη.
Αυτό είναι απότοκο των παιδαριωδών χειρισμών, επεσήμαινε πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας στο loutraki-press, συμφωνώντας με την εκτίμηση του Παύλου Παύλου, ότι παίζουν κρυφτό, ενώ γνώμονας της σημερινής δημοτικής αρχής είναι η οιονεί ομηρεία του ιδίου και του συνδυασμού του, καθώς επίσης και του Γιώργου Γκιώνη με το συνδυασμό του.
Πολύ εύστοχα ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου διερωτήθηκε: «Από τη διαρροή αυτού του πορίσματος ποιός είναι αυτός που ωφελείται και ευνοείται;»
Ο Παύλος Παύλου κατακεραυνώνοντας τους χειρισμούς του Κωστάαακη, αναφέρθηκε στις επισημάνσεις που περιέχονται για τα βήματα που πρέπει να γίνουν, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, στη γνωμοδότηση Τσοβόλα, αν γίνουν οι μη ενδεδειγμένοι χειρισμοί όπως μέχρι σήμερα έχει πράξει ο Κωστάαακης, ο οποίος σύμφωνα με δημοτικούς παρατηρητές έχει αποκλειστικά και μόνο την ευθύνη για τη διαρροή της.
Ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης κάνοντας μια αναδρομή στο πώς η πλειοψηφία έφθασε στην παραγγελία της γνωμοδότησης, καυτηρίασε την απόφαση της 15ης Ιουλίου να διαβιβασθεί στον εισαγγελέα ως έχει, υπογραμμίζοντας ότι το αυτονόητο θα ήταν να γίνει κατ’ αρχήν συνάντηση - συζήτηση με την Club Hotel Casino Loutraki με την παρουσία νομικών, να δίνονταν διευκρινίσεις κι αν δεν κρίνονταν ικανοποιητικές να καλούντο οι ορκωτοί λογιστές κι αν μας πουν ότι δεν υπάρχει θέμα, να κλείσει η υπόθεση. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως υποδεικνύεται στη γνωμοδότηση, να συγκεντρωθούν στοιχεία και να προχωρήσουμε στις δέουσες κι ενδεδειγμένες ενέργειες.
Ο Παύλος Παύλου, ανακοίνωσε την εξώδικη διαμαρτυρία - αίτηση που κατέθεσε προς τον πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος των υπογραφόντων και τη ρητή αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας.
Υπογράφοντες του εξωδίκου είναι οι: Παύλος Παύλου, Παύλος Μίχας, Παναγιώτης Σπανός, Μαρία Πρωτοπαππά, Δημήτρης Στέφας, Χαράλαμπος Γεωργίου, Γιώργος Πέτρου, Θανάσης Γεωργίου, Κώστας Κόντης, Ιωάννης Σφαέλος και Νίκος Ζέρβας.
Πάντως, ο Παύλος Παύλου ξεκίνησε την παρέμβασή του, καρφώνοντας τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Νικολάου, για το σχόλιο του «πονάει η γνωμοδότηση».

Βολές Γιώργου Γκιώνη για τα ψέματα του Κώστα Λογοθέτη
«Πάρα πολλά ψέματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα» είπε ο Γιώργος Γκιώνης παίρνοντας το λόγο κατακεραυνώνοντας τον Κώστα Λογοθέτη, διερωτώμενος:

- Ποιόν συμφέρει να το δώσει στα blogs;
- Ποιος ευνοείται από τη διακίνηση αυτού του εγγράφου;
Από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης, επεσήμανε ότι μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν ήταν δυνατόν να συζητηθεί ως προ ημερησίας θέμα, ενώ θα έπρεπε να γίνει ανεξάρτητη συνεδρίαση.
Αίσθηση προκάλεσε σε παρισταμένους στη συνεδρίαση όταν ο Κωστάαακης διερωτάτο ποιός κοινοποίησε τη γνωμοδότηση και γιατί;
(040811)
Return top