Είπαν…

Η Περαχώρα πρώτη τελειώνει τον Κωστάαακη όσες εξηγήσεις κι αν ζητάει ο ίδιος από τους συγχωριανούς του δημοτικούς συμβούλους, όπως ο Γιώργος Γλυκοφρύδης που έλεγε ότι: «Μπορεί να μην ήμουν στην εκκλησία και την περιφορά, αλλά τα φώτα στο σπίτι μου ήταν ανοικτά!»

(170811)




ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΝΙΞΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ!


Η κλοπή στο δημαρχείο του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων και δη στο κυλικείο του, είναι γεγονός. Οι διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα του κυλικείου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press δεν λειτουργούν ή δεν λειτουργούν συνεχώς τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας του!
Ζητούμενο παράλληλα είναι, ποιος είναι αυτός που τα ελέγχει;
Ωστόσο, το ψέμα από σύμπασα τη δημοτική αρχή πάει γόνα…
Μέχρι χθες το μεσημέρι, ασκήθηκαν πιέσεις, έγιναν συσκέψεις και κάτω από το κράτος απειλών κι εκβιασμών, επελέγη το θέμα να αποσιωποιηθεί και να «πνιγεί».
Στην ουσία, δείχνει ανθρώπους κατώτερους των περιστάσεων, που δεν μπορούν να διαχειρισθούν όχι κρίσεις, αλλά ούτε ένα φυσιολογικό γεγονός, για το οποίο κάποιοι φέρουν ευθύνη και πρέπει να τους καταλογισθεί.
Δεν έχουν κλαπεί στο παρελθόν όπλα από στρατόπεδα ή αστυνομικά τμήματα;

Έτσι κάποιοι βλέποντας απ’ έξω την ταμειακή μηχανή του κυλικείου, θεώρησαν ότι μέσα μπορεί να έχει χρήματα και εισέβαλαν να τη διαρρήξουν.
Για πιο λόγο λοιπόν το στήσιμο σεναρίων - μυθευμάτων που έχουν στηθεί με πολλούς δράκους -ο φιδέμπορας δεν παίζεται- ενώ κάλλιστα θα έπρεπε να έχει εκδοθεί μία λιτή ανακοίνωση που θα αναφερόταν στο γεγονός και το θέμα θα έκλινε εκεί. Λόγω της ανικανότητάς σας, προκρίνατε τα ψέματα για να εκτεθείτε ακόμη περισσότερο. Γιατί να αποκλείσει κάποιος ότι οι κλέφτες δεν ανέβηκανν στα γραφεία κι έχουν κλαπεί ενδεχομένως σημαντικά έγγραφα, τα οποία για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε, συμφέρει αύριο να λέτε χάθηκαν; Κανονικά, έτσι όπως έχετε εκτρέψει την κατάσταση, οι διαδικασίες πλέον επιβάλλεται να ακολουθήσουν τη νόμιμη οδό και να εμπλακούν πέραν του αστυνομικού σώματος κι άλλο ένα σώμα.
Είναι ντροπή, πάντως, να εμπλέκεται στα ψέματά σας εργαζόμενους, απλούς ένστολους, που δεν είχαν καμία απολύτως δουλειά να βρίσκονται στο χώρο έμπροσθεν του δημαρχείου, προκειμένου να προσπαθείτε να βγείτε λάδι.
Τα ψέματα με τους δράκους σας είναι σε πλήρη γνώση του loutraki-press κι αν δεν συνέλθετε θα προβληθούν για να ξεκινήσουν ΕΔΕ, τόσο από το ένα σώμα, όσο και από το άλλο!
Κατά συνέπεια, είναι άκρως λυπηρό, μια δημοτική αρχή να ψεύδεται συλλήβδην, διακρινόμενη από υπέρμετρη εμπάθεια, αμετροέπεια, αλαζονεία, επιδιώκοντας με ασύστολα ψεύδη να κάνει το άσπρο μαύρο για να κρατηθεί στα πόδια της, ενώ στην ουσία, σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία είναι σαν να «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Κάποια στιγμή, θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν που συμμετέχουν σ’ ένα θεσμικό φορέα, όταν κυκλοφορεί έγγραφο με το λογότυπο του φορέα, αυτό αφορά όλους και δεν εξαιρείται κανένας. Σε διαφορετική περίπτωση, η χθεσινή ανακοίνωση θα έπρεπε να αναγράφει γραφείο δημάρχου, προκειμένου να εξαιρούνται όλοι οι υπόλοιποι.
Η ανακοίνωση που εξεδόθη προσβάλλει βάναυσα την πόλη του Λουτρακίου και τους πολίτες του, αναδεικνύοντας την επικινδυνότητα της δημοτικής αρχής, όσο αυτή βρίσκεται στα πράγματα!
Ο καθένας από την ανακοίνωση που ακολουθεί μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος και πόσο κακό προκαλούν στον τόπο.
«Η δημοτική αρχή ενημερώνει τους δημότες ότι το δημοσίευμα σε τοπικά ιστολόγια αναφορικά με ληστεία που δήθεν έγινε στο δημαρχείο Λουτρακίου είναι ψευδές, ανυπόστατο και κακοπροαίρετο.
Η φύλαξη του δημαρχείου είναι πλήρης, τόσο από την Δημοτική Αστυνομία, όσο και από τα εγκατεστημένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.»

- Ποιός είναι ο ψεύτης;

- Ποιός ανακοινώνει πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;
- Ποιός είναι ο κακοπροαίρετος;

Υ.Γ.: Πώς είναι δυνατόν ένστολοι ανώτεροι ή κατώτεροι αξ/κοί να εκτελούν αναντιρρήτως τις εντολές πολιτών, αποστράτων ανώτατων αξ/κών;

(190811)




ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπουργοί, βουλευτές και φορείς, όλοι συγκλίνουν στην άποψη και υποστηρίζουν την αναγκαιότητα έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου.
Θα πρέπει να ψαχτούμε μεταξύ μας να αναζητήσουμε ποια είναι τα μικροσυμφέροντα και μικροσκοπιμότητες που στέκονται ενάντια σ’ ένα τέτοιο έργο, όταν η κεντρική πολιτική σκηνή το χαρακτηρίζει έργο υψίστης σημασίας και προτεραιότητας για τη μελλοντική ανάπτυξη του Λουτρακίου.
Επιβάλλεται μεταξύ μας να αναρωτηθούμε γιατί κάποιοι δεν θέλουν το πλέον σύγχρονο μέσο μεταφοράς παγκοσμίως, όταν σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο διαρκώς εξελίσσεται και γίνεται ημέρα με την ημέρα όλο και πιο απαραίτητο στην καθημερινότητα των πολιτών.
Είναι ενδιαφέρον να δούμε τις τοποθετήσεις των πολιτικών μας ταγών και να διερωτηθούμε γιατί κάποιοι όχι μόνο εχθρεύονται την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά παράλληλα κάνουν τα πάντα για να απαξιώσουν ένα καθ’ όλα αναπτυξιακό έργο;
1 Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της Ν.Δ. και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρουσίαση του ΖΆΠΠΕΙΟ 2 μεταξύ των άλλων:
- Να συνεχιστούν όλα τα υπολειπόμενα έργα του προαστιακού, ως μοχλός ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών που θα διέρχονται με αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων.
2 Δημήτρης Ρέππας, πρώην υπουργός υποδομών μεταφορών και δικτύων, Σπύρος Βούγιας και Γιάννης Μαγκριώτης, υφυπουργοί:
- Στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ προωθούνται όλα τα σιδηροδρομικά έργα της χώρας, ως μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα που διαθέτει η χώρα. Επιπλέον από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα των Επενδύσεων εξασφαλίστηκε το ποσό του 1δισ. ευρώ για την επέκταση της γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας, καθώς και 565 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους για την συνέχιση του μετρό της Θεσσαλονίκης.
3 Το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής έχει εντάξει στο νέο ρυθμιστικό της Αθήνας την επέκταση του προαστιακού προς Λουτράκι και ο Νίκος Σηφουνάκης υπουργός αναπληρωτής δηλώνει:
- «Τα μέσα σταθερής τροχιάς όπως το μετρό, το τραμ και ο προαστιακός, είναι χειροπιαστές εκφράσεις μιας προσπάθειας εκσυγχρονισμού των υποδομών της πρωτεύουσας που θα την τοποθετήσουν στο δίκτυο των κοσμοπόλεων, δηλαδή, των Μητροπολιτικών Κέντρων του Κόσμου που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του διεθνούς συστήματος. Το νέο ρυθμιστικό, δεν θα έχει κύριο στόχο την πληθυσμιακή συγκέντρωση στην Αττική που οδήγησε κάποτε στο αποτυχημένο μοντέλο της υδροκέφαλης πρωτεύουσας εις βάρος της ισόρροπης ανάπτυξης των γύρω περιοχών της, αλλά αντιθέτως την ανάπτυξη αυτών, μέσα από την επέκταση των μέσων σταθερής τροχιάς.
4 Πάνος Μπεγλίτης, υπουργός Εθνικής Άμυνας:

- Η επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου για το Λουτράκι είναι ένα κρίσιμο ζήτημα για το αναπτυξιακό μέλλον της ευρύτερης περιοχής και για την ποιότητα ζωής των πολιτών. Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής που θα συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη του δήμου Λουτρακίου και θα εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της περιοχής και των πολιτών. Όλο και περισσότερο γίνεται φανερό ότι ο σχεδιασμός που επελέγη τελικά για τον προαστιακό σιδηρόδρομο, δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στη σύνδεση με το Λουτράκι, λειτουργώντας ουσιαστικά ως αποτρεπτικός παράγοντας για την ομαλή μεταφορική εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών και κατοίκων. Το Λουτράκι έχει ανάγκη την άμεση σύνδεση με τον προαστιακό. Το αρμόδιο υπουργείο και η διοίκηση του ΟΣΕ, έχουν την ευθύνη να προχωρήσουν στον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου. Τελικά, αποδείχθηκε σύντομα ότι η απόφαση για τη δημιουργία σταθμού μετεπιβίβασης στην περιοχή του Ισθμού (στη θέση Βασιλόπουλος) για την εξυπηρέτηση της πόλης του Λουτρακίου, ήταν μια βιαστική και πρόχειρη απόφαση που δεν μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Το έργο δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο.
5 Κωνσταντίνος Κόλλιας, βουλευτής Ν.Δ.Κορινθίας:

- Το Λουτράκι που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα, στερείται του πλέον σύγχρονού και πράσινου συγκοινωνιακού μέσου, του προαστιακού. Η σύνδεση της πόλης του Λουτρακίου με τον προαστιακό αποτελεί αίτημα όλων των φορέων, των δημοτών και των παραγωγικών τάξεων της πόλης. Η σχεδιαζόμενη λύση να κατασκευαστεί σταθμός στον Βασιλόπουλο, δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τις ανάγκες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης και συναντά την καθολική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας. Με αίτημα και πρόταση κοινής αποδοχής να επανασχεδιαστεί η χωροθέτηση του σταθμού του Ισθμού στην διακλάδωση των γραμμών του προαστιακού για Λουτράκι και δια της μετατροπής της μετρικής γραμμής σε κανονική να φτάσει μέχρι το Λουτράκι στην οδό Αιγαίου. Επειδή θεωρώ, κατάφωρη αδικία, την ίδια στιγμή που εγκρίνονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του μετρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να υπάρχει δυστοκία στην ανεύρεση του ποσού για την εκπόνηση μελέτης που θα διασφαλίσει την τεράστια αναπτυξιακή προοπτική του Λουτρακίου.
6 Μιχάλης Τρεμόπουλος, μετά από ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για την επέκταση του προαστιακού στο Λουτράκι: - Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας για να αποκτήσουν και πάλι σιδηροδρομική σύνδεση, πιο σύγχρονη αυτή τη φορά. Το τρένο, έχει πολλά να προσφέρει σε μια πόλη όπως το Λουτράκι, ιδίως αν συνδυαστεί με μια συνολικότερη πολιτική για βιώσιμες μετακινήσεις στην πόλη και με ανακατανομή του δημόσιου χώρου υπέρ των πεζών, του ποδηλάτου και της δημόσιας συγκοινωνίας.
7 Αναστάσης Παπαληγούρας, πρώην υπουργός Ναυτιλίας:

- Χαιρετίζω την κίνηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λουτρακίου για τη σύνδεση της πόλης με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του θέματος και τις σχετικές θέσεις της τοπικής κοινωνίας, όπως αυτές εκφράζονται στο δημοτικό συμβούλιο και από τους αντίστοιχους φορείς. Έχοντας ως άξονα και πρωταρχικό μου μέλημα την ανάπτυξη του τόπου μας και του Λουτρακίου ειδικότερα και με γνώμονα τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και υμών, θα εμμείνω, ώστε να δοθεί η αρμόζουσα λύση στο θέμα. Λύση που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Λουτρακίου.
8 Χαράλαμπος Γεωργίου, πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δήμου Λουτρακίου Περαχώρας.
- Κατά την ταπεινή μου άποψη η αποδοχή της λύσης κατασκευής σταθμού μετεπιβίβασης είναι μια πρόχειρη και αναποτελεσματική λύση. Ανταλλάξαμε τις μεταξωτές κορδέλες με φύκια εν ριπή οφθαλμού. Και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή η ανταλλαγή που στολίστηκε με δεκάδες ευχαριστώ και τόση ικανοποίηση από όλους τους συσκεπτόμενους, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τις μεγάλες προσδοκίες μας για σταθμό προαστιακού στην πόλης μας. Ζηλεύουμε τις ευρωπαϊκές χώρες και πόλεις για την οργάνωση τους και ειδικότερα σε δύο βασικούς τομείς, πέραν όλων των άλλων. Για την άρτια πρόβλεψη και υποδομή τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι υποδομές κραυγάζουν όλοι οι τεχνοκράτες παγκοσμίως είναι αυτές που ορίζουν τη μελλοντική ανάπτυξη, αλλά εμείς τους γυρίζουμε την πλάτη. Δεν είναι αργά να αντισταθούμε στο δέλεαρ και στις προσωπικές και πολιτικές στρατηγικές μερικών. Ο δήμος μας πρέπει να ανακαλέσει τα «ευχαριστώ». Να συνεχίσει να διεκδικεί τα ορθά και τα ουσιώδη. Προαστιακός σταθμός στο Λουτράκι με άμεση σύνδεση και τακτικά δρομολόγια.

Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι σαν το φως και στο πιο σκοτεινό δωμάτιο να την κλήσεις αυτή θα βρει την χαραμάδα και θα βγει.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.

(190811)




ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Είκοσι διακεκριμένοι σολίστ και corps de ballet του κρατικού μπαλέτου της Μόσχας, θα χορέψουν αύριο βράδυ μπροστά στο κοινό του Λουτρακίου. Μαζί τους και η πρίμα μπαλαρίνα Μαρίνα Ρζαννίκοβα, διακεκριμένη καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και σολίστ του Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου της Μόσχας.
Τη μουσικοχορευτική βραδιά πολλών αστέρων διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων «Προμηθέας», αύριο βράδυ στις 9, στο θέατρο του Club Poseidon Resort.

(190811)




ΤΡΙΑΝΤΑ… ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τα τριάντα του χρόνια εορτάζει αύριο βράδυ στις 8 στην κεντρική πλατεία του, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φλοίσβος Λουτρακίου κι απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στον παραπάνω εορτασμό.
(190811)




ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Την εισαγωγή μαθητών στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) και καταρτιζομένων στα ΙΕΚ για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012 σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, σε Αθήνα, Ανάβυσσο, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Γαλαξίδι, Κέρκυρα, Ναύπλιο και Αλεξανδρούπολη, προκηρύσσει ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ).
Συγκεκριμένα, την εκπαιδευτική περίοδο 2011-2012 θα λειτουργήσουν οι ακόλουθες ειδικότητες:
Ι ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματικές Σχολές)
1 Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Υπηρεσιών, στις Σχολικές μονάδες Αναβύσσου, Ηρακλείου, Μακεδονίας, Ρόδου, Κέρκυρας, Γαλαξιδίου, Ναυπλίου και Θράκης.
2 Μαγειρικής Τέχνης, στις Σχολικές μονάδες Αναβύσσου, Ηρακλείου, Μακεδονίας, Ρόδου, Γαλαξιδίου, Κέρκυρας και Θράκης.
3 Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, στις Σχολικές μονάδες Αναβύσσου, Ρόδου και Μακεδονίας.
ΙΙ ΙΕΚ (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης)
1
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, στις Εκπαιδευτικές μονάδες Αθήνας, Αναβύσσου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ρόδου, Κέρκυρας και Ναυπλίου.
2 Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας, στις Εκπαιδευτικές μονάδες Αναβύσσου και Θεσσαλονίκης.
3 Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου, στην Εκπαιδευτική μονάδα Αθήνας.
4 Ειδικός θαλασσοθεραπείας - Spa, στην Εκπαιδευτική μονάδα Ρόδου.
Στις εκπαιδευτικές του μονάδες ο ΟΤΕΚ παρέχει προγράμματα σπουδών σε διάφορες βαθμίδες. Τα προγράμματα προετοιμάζουν μαθητές - καταρτιζόμενους για μια πετυχημένη σταδιοδρομία σε Ξενοδοχειακές, Επισιτιστικές, Τουριστικές και λοιπές επιχειρήσεις του κλάδου, παρέχοντας την απαραίτητη τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς, ώστε να εξασφαλίζονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Ο ΟΤΕΚ λειτουργεί πρότυπα Γραφεία Διασύνδεσης (Αθήνα, Ανάβυσσο, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ρόδο) με σκοπό την υποστήριξη και τη διευκόλυνση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, των σπουδαστών - μαθητών καθώς και αποφοίτων του τουριστικού τομέα, στο σχεδιασμό της γενικότερης επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, είτε με την προώθησή τους στην αγορά εργασίας, είτε με τη συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Ο ΟΤΕΚ παρέχει δωρεάν φοίτηση, και υπό προϋποθέσεις δωρεάν στέγαση και σίτιση στις ΕΠΑ.Σ.
Η προκήρυξη εισαγωγής μαθητών - καταρτιζομένων διατίθεται σε όλους τους δήμους, τα γραφεία του Ε.Ο.Τ. και τα ΚΕΠ, καθώς και στις κατά τόπους Εκπαιδευτικές Μονάδες του ΟΤΕΚ κι έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.otek.edu.gr (προκηρύξεις - ανακοινώσεις).
Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται από 16 Αυγούστου έως και 20 Σεπτεμβρίου 2011 στην Κεντρική Υπηρεσία (Δραγατσανίου 4, Πλατεία Κλαυθμώνος) και στις κατά τόπους Εκπαιδευτικές Μονάδες του ΟΤΕΚ
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΤΕΚ στην Αθήνα: 210-3244578, 210-3250977, Fax: 210-3231821.

(190811)
Return top