Είπαν…

Το loutraki-press αδικεί το Γιωργάκη Δέδε ότι δεν έχει κάνει μεγάλο έργο. Απεναντίας, στη φωτιά στη Σκάρπα, μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, είχε πάρει τη μάνικα της Πυροσβεστικής κι έριχνε νερό στο καμένο όχημα του Σώματος, ενώ παράλληλα, έδινε συνέντευξη λαχανιασμένος!..
(130811)




ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΑΒΑ

Έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά στα κοκκινοπράσινα φασιστοειδή, που έχουν βάλει τον Κωστάαακη να μετράει πλέον αντιδράσεις αν πρέπει να καρατομήσει ή όχι και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, o Κωστάαακης ρωτούσε χθες στον όροφό του, πώς αξιολογούν τον Γιώργο Κακαβά και προσπαθούσε να καταλάβει από αυτά που του έλεγαν αν κρατάει καλή στάση, γιατί από μόνος του αδυνατεί να τον αξιολογήσει!
Ωστόσο, αν και ο Κωστάαακης στον κόσμο του, η γυναίκα της παρέας, φοβάται μήπως ο Γιώργος Κακαβάς ετοιμάζει κίνηση ανατροπής του Κωστάαακη, με συνέπεια να διασπείρει κοινά δαιμόνια.

(130811)




ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ
ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Έντονη πολιτική κινητικότητα έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ο Παύλος Παύλου συναντάται με πρόσωπα που ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα από όλους τους συνδυασμούς, ακόμη και εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους.
Σε όλους ανεξαιρέτως, ο Παύλος Παύλου εκφράζει προβληματισμούς και ανησυχίες για το που οδηγεί τον τόπο η σημερινή δημοτική αρχή, ενώ εντελώς φυσιολογικά χαρακτηρίζει για τη μέχρι σήμερα πορεία του, επικίνδυνο τον Κώστα Λογοθέτη.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό, αυτονόητο πρέπει να είναι ότι ο Παύλος Παύλου για να είναι σε αντιστοιχία με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του, θα πρέπει να καταθέσει αναφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου για παράβαση καθήκοντος, σε βάρος του Kωστάαακη.
Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιώσει το δεύτερο γύρο αυτών που υποστηρίζουν ότι τα έχει ξαναβρεί με τον Κωστάαακη και τον στηρίζει, χωρίς να φαίνεται, εμπλέκοντας και λίγο θέατρο για το φιλοθέαμον κι ανυποψίαστο κοινό.

(130811)




ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ;

Ο δήμαρχος - μαϊμού έχει αδρανοποιήσει και περάσει στο περιθώριο εντελώς, το φίλο του Κωστάαακη και ειδικό σύμβουλο του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Σκλία.
Λέγεται ότι ο Δημήτρης Σκλίας είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με αντιδήμαρχο που φέρεται να είναι ο μόνος διαχειριστής ιστολογίου, γιατί ανήρτησε παλαιές επιστολές, προκειμένου να τον απαξιώσει και να τον ακυρώσει έτι περαιτέρω.
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο γράφων που είχε συναντηθεί με τον Δημήτρη Σκλία του είχε αναφερθεί: «Έχω διαπιστώσει ότι ο Κωστάαακης λέει πάρα πολλά ψέματα κι μ’ έχει εξαπατήσει, πέρα από το λόγο του, έχοντας βάλει ακόμη και την υπογραφή του». Ο Δημήτρης Σκλίας υπεραμυνόταν του Κωστάαακη υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν, τον ξέρω από παιδί κι αν κάπου έχει γίνει λάθος θα διορθωθεί. Στη συνέχεια του ελέχθη: «Αφού δεν θέλεις να δεις και να αντιληφθείς το αυτονόητο, όταν μετά από μήνες θα το έχεις βιώσει στο πετσί σου και θα έχεις αγανακτήσει από τα ψέματά του, τότε εγώ θα ισχυρίζομαι ότι είναι και κάτι άλλο πολύ χειρότερο».

Ο Δημήτρης Σκλίας εκείνο το βράδυ δεν πίστευε στα αυτιά του κι αντιδρούσε σε υψηλούς τόνους ότι δεν είναι δυνατόν κ.λπ. Η επιβεβαίωση των λεγομένων του γράφοντος, ήλθε δύο μήνες αργότερα, με την υπεξαίρεση των δύο επιταγών που προορίζονταν για απόρους, προκειμένου ο Κωστάαακης να μειώσει την προσωπική του οφειλή σε τρίτο άτομο.
Το ζητούμενο για τον Δημήτρη Σκλία σήμερα είναι γιατί παραμένει μετά από όλα αυτά κι όταν έχει αδρανοποιηθεί πλήρως, όταν ισχυριζόταν ότι: «Αν αντιληφθώ ότι η κατάσταση είναι όπως μου την περιγράφεις θα παραιτηθώ».
Σήμερα, που ο Δημήτρης Σκλίας ζει την απαξίωση, ένεκα του δημάρχου - μαϊμού, γιατί δεν παραιτείται;
Μένει μόνο για το μισθό;

(130811)




ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, μπορούν να τακτοποιήσουν εντός τριών μηνών οι πολίτες.
Η ρύθμιση αφορά είτε εφάπαξ καταβολή, είτε μηνιαίες ισόποσες δόσεις, ενώ η υπαγωγή στη ρύθμιση γίνετε ύστερα από αίτηση που υποβάλλει ο οφειλέτης.
Λεπτομέρειες για ρύθμιση κι εξόφληση οφειλών, παρέχονται από το τμήμα Εσόδων του δήμου. Υπεύθυνη είναι η Λαμπρινή Κώτσιου, στο τηλ. 27443 60131.

Υ.Γ.: Ωραία ανακοίνωση!.. Άπαιχτα τα αστέρια του γραφείου Τύπου. Να σας στείλουμε και στη γραμματεία Τύπου, να λιποθυμήσουν με τα κείμενά σας, όλοι.

(130811)
Return top