ΚΟΥΪΖ 1

Ποιό είναι το αρχιλαμόγιο που κέρασε στη γιορτή του ολόκληρο το δημαρχείο, έχουν περάσει κάτι μήνες και χρωστάει ακόμη τα χρήματα στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο, χωρίς να συγκινείται; Είναι το νέο ύφος και ήθος της δημοτικής αρχής;

(100811)




ΚΟΥΪΖ 2

Ποιός είναι ο αντιδήμαρχος που έχει έλθει σε ρήξη με τον αυτοκράτορα, γιατί τον εκθέτει με τα πολλά ψέματα;

(100811)




ΚΟΥΪΖ 3

Ποιός είναι ο εξωθεσμικός αξιωματούχος του 2ου ορόφου της Ιάσωνος, ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποκαλεί το αφεντικό του με απαξιωτικό ύφος Κώτση; Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι ότι δεν του έχει καμία εκτίμηση και κανένα σεβασμό, αν και αυτοσεβασμό και αρχές δεν διαθέτει και ο ίδιος;

(100811)




ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ…

Του Καρακώωτση γίνεται πλέον στην Ιάσωνος. Το σπαραξικάρδιο αυτοκράτορα όλοι πυροβολούν πλέον μεταξύ τους για τον ορυμαγδό των ψεμάτων και μετά οκτώ μήνες συνεργασίας άρχισαν πλέον να τον αντιλαμβάνονται. (Κάλιο αργά παρά ποτέ. Μπράβο παιδιά μεγάλη αντίληψη έχετε…)
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ο αντιδήμαρχος με τις πολλές αρμοδιότητες και το μηδέν έργο Γιώργος Δέδες, χθες διαμαρτυρόταν στον Κωστάαακη, γιατί δεν τον έβαλε και στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., στη θέση του Δημήτρη Πέτρου, όπως του είχε υποσχεθεί. Ο μοιράζων με μεγάλη ευκολία υποσχέσεις Κωστάαακης, καθησύχασε το Γιωργάκη να κάνει υπομονή και θα τοποθετηθεί αργότερα… Ο Κωστάαακης του είπε χαρακτηριστικά: «Έχε μου εμπιστοσύνη»;..
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες του loutraki-press ο Γιώργος Δέδες έπαιρνε χθες τηλέφωνα δημοτικούς συμβούλους και τους ζητούσε να παραστούν σε εκδήλωση στο Πάρκο Δεξαμενής. Μεταξύ αυτών που κάλεσε στο τηλέφωνο ήταν και ο Παναγιώτης Βαρελάς, ο οποίος σε έντονο κι αυστηρό ύφος απάντησε: «Να μην με ξαναενοχλήσετε, θα πηγαίνω όπου κι όταν θέλω εγώ».
Επίσης, άλλος δημοτικός σύμβουλος απάντησε: «Έχουμε και δουλειές κι εμένα δεν μ’ ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως εσάς».
Φυσικά, στο σπορ να απασχολούν ιστολόγια και τηλεοράσεις δύο αιρετοί αξιωματούχοι επιδίδονται, αλλά πώς τα καταφέρνουν τελικά και η δημοσιότητα και αυτοπροβολή που επιδιώκουν τους γυρίζει μπούμερανγκ;

(100811)




ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ «ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ» ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ
ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ


Ο Κωστάαακης λέγεται ότι έχει συγκροτήσει μια ομάδα «σκέψης» (σιγά μην λιποθυμήσετε) που αποτελείται από άκρως έμπιστα πρόσωπα στον αυτοκράτορα, τον στρατηγό και μία γυναίκα.
Το μέλημα το τελευταίο διάστημα, αφού έχουν υποπτευθεί και κάψει ένα σορό κόσμο, είναι να εξευρεθεί ποιό είναι τελικά το «βαθύ λαρύγγι» της Ιάσωνος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι «βαθύ λαρύγγι» είναι η εν λόγω γυναίκα (προσοχή στις γυναικουλίτσες) και σκέφτονται να την απομακρύνουν στο άμεσο διάστημα.
Η καρατόμησή της θα ολοκληρωθεί, αφού πρώτα πιάσει δουλειά η βιομηχανία της λάσπης μέσω του γνωστού ιστολογίου, θα τη διασύρουν για να εξαναγκασθεί να αποχωρήσει πριν καν της ζητήσουν να απομακρυνθεί.
Κωστάαακη, το τοπίο γύρω σου είναι σαθρό. Πάρε τον ένα, χτύπα τον άλλον! Όλοι μαζί είσαστε υπέροχοι…

(100811)




Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ
ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


Στα χέρια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα βρίσκεται τις αμέσως επόμενες ημέρες η γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Χθες το πρωί, ο έγκριτος νομικός Περικλής Μπαλοδήμος, τη γνωμοδότηση Τσοβόλα την κατέθεσε στην εισαγγελία Κορίνθου, προκειμένου να διαβιβασθεί στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στη μηνυτήρια αναφορά του έγκριτου νομικού.
Σύμφωνα με τον Περικλή Μπαλοδήμο, η γνωμοδότηση Τσοβόλα, έφθασε χθες το πρωί στο γραφείο του με κανονική αλληλογραφία, χωρίς να υπάρχει αποστολέας. (Είπαμε, θα την πουλάνε στην παραλία οι έγχρωμοι. Επτασφράγιστα τα μυστικά του Κωστάαακη!) Χωρίς να καθυστερήσει καθόλου, το έγγραφο - βόμβα το παρέπεμψε αρμοδίως. (Λόγω βλακείας, μην βγάλετε τα «παπαγαλάκια» να λένε γιατί το πήγε ο Μπαλοδήμος, επομένως καλά κάνει ο Κωστάαακης;)
Επισημαίνεται ότι ο Κωστάαακης αρνήθηκε να δώσει επίσημα, ως όφειλε, τη γνωμοδότηση Τσοβόλα στον Περικλή Μπαλοδήμο, καθ’ ότι κι αυτόν, επέτυχε να τον βάλει απέναντί του. Τώρα τι θα γίνει στη Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Λογοθέτης έχει συμβάλλει τα μέγιστα από πλευράς οικονομικών στοιχείων για τη σύνταξη της μηνυτήριας αναφοράς, έχει έννομο συμφέρον, είναι… άλλου παπά ευαγγέλιο.
Στην ουσία πάντως, ο Κωστάαακης εμμέσως πλην σαφώς έσπρωξε τον Περικλή Μπαλοδήμο στην κατάθεση της γνωμοδότησης Τσοβόλα στον εισαγγελέα, προκειμένου κατά την προσφιλή του τακτική να μπορέσει να κρυφτεί πίσω του και ν’ αποκαταστήσει τις διαταραγμένες σχέσεις του με τον Παύλο Παύλου, λέγοντας εγώ δεν ξέρω τίποτε(!..), για όλα φταίει ο Μπαλοδήμος; Ποιός θα τον πιστέψει άραγε;
Παράλληλα, ο Περικλής Μπαλοδήμος, τη γνωμοδότηση Τσοβόλα την κατέθεσε και στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να συσχετισθεί με τη μηνυτήρια αναφορά του, καθώς επίσης και στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
Ο Κωστάαακης θα λέει τώρα ενδεχομένως, εγώ δεν φταίω σε τίποτε, όλα τα έκανε ο Μπαλοδήμος κι ως συνήθως με την ανευθυνότητα και την αναποφασιστικότητά του θα αποποιείται των επιπτώσεων, στον οποίο ανήκει εξ’ ολοκλήρου η ευθύνη λόγω κωλυσιεργίας και κακών χειρισμών, εξαιτίας των πολύ κακών συμβούλων, με συνέπεια να απειλείται η Λουτράκι Α.Ε. να τιναχτεί στον αέρα.
Όσο ο Κωστάαακης θα προσπαθεί να μην κινηθεί συντεταγμένα, δηλαδή να απαξιώσει τον Δημήτρη Τσοβόλα και τους συνεργάτες του, τόσο η υπόθεση θα αναβλύζει οσμές που θα κινούν διαφόρων ειδών υποθέσεις και υποψίες, γιατί απλά, τα λεφτά είναι πολλά. Στο χέρι του Κωστάαακη είναι να αφήσει την υπόθεση να εξελιχθεί όπως επιβάλλεται, για να κλείσουν τα στόματα και να μαζέψει «παράλληλα» τα πρασινοκόκκινα «παπαγαλάκια» του.
Αξίζει να γίνει γνωστό, ότι τον Κωστάαακη που αλλού βάδιζε κι αλλού πατούσε προεκλογικά, σ’ επαφή με το Κίνημα Ενεργών Πολιτών, είχε φέρει ο έγκριτος νομικός Περικλής Μπαλοδήμος.

(108011)
Return top