ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΣ ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΑΓIΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ

Η αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έχει επιφέρει για σήμερα το βράδυ τη σύγκλιση του συνδυασμού της πλειοψηφίας «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω».
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης δεν παρουσιάζουν κανένα απολύτως πρόβλημα και η αντιμετώπισή τους για κοινή στάση θα μπορούσε να γίνει μόλις για πέντε λεπτά πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ωστόσο, το μείζον πρόβλημα, είναι οι τελευταίες εξελίξεις και ειδικότερα η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα μόλις την περασμένη εβδομάδα με τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε και τον πανελλήνιο τελικά διασυρμό του Λουτρακίου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, από την υβριστική συμπεριφορά του απέναντι στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, σε συνέχεια του συναδέλφου του επίσης αντιδημάρχου, ορμώμενου εξ Αγ. Θεοδώρων Σπύρου Νικολάου.
Η απλή λογική, η στοιχειώδης κοινή λογική, το πολιτικό γίγνεσθαι, υπαγορεύουν την αντικατάσταση όχι μόνο του ενός, αλλά και των δύο αντιδημάρχων, κάτι που θεωρείται βέβαιο ότι θα έχουν εισηγηθεί οι πρασινοκόκκινοι αυλοκόλακες, προκειμένου ο αυτοκράτορας να εντυπωσιάσει τα πλήθη, ως αρέσκεται κατά την προσφιλή του τακτική, ανατρέποντας το σε βάρος του κλίμα που τον έχει τσαλακώσει στα μάτια της κοινής γνώμης, από τις παρεμβάσεις - σφαγή με το βαμβάκι, τόσο του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, όσο και του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Κορίνθου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Πετρόπουλου.
Όποια πρωτοβουλία και να πάρει σήμερα ο Κωστάαακης, φαίνεται ότι θα προχωρήσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μόνο στην καρατόμηση του Δημήτρη Δέδε, είναι πεπερασμένη και μεγιστοποιεί την ανυπαρξία του, επιδεικνύοντας έναν άνθρωπο που αδυνατεί να αντιληφθεί και να αναλύσει τις καταστάσεις, έτσι ώστε αν δεν προπορεύεται των εξελίξεων, τουλάχιστον να μπορεί να αποτρέπει το σε βάρος του κλίμα που αυτές θα έτειναν, αλλά έχουν ήδη δημιουργήσει.
Τα πολιτικά πρόσωπα, εν αντιθέσει με τον Κωστάαακη, που διαθέτουν το ανάλογο ειδικό βάρος, σε περιπτώσεις όπως του Σπύρου Νικολάου και του Δημήτρη Δέδε τους απομακρύνουν ή κατά την προσφιλή τακτική του Κωστάαακη, τους καρατομούν ακαριαία. Μόνο έτσι ο ανύπαρκτος Κωστάαακης θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει θετικές συζητήσεις και προβληματισμό που θα πιστωνόταν θετικά στο πολιτικό του ταμείο. Σήμερα, σ’ όποια αντίδραση ή ενέργεια κι αν προβεί είναι παρωχημένη και δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει κανέναν, εν αντιθέσει με τη μόνιμη επιδίωξή του που να εντυπωσιάζει τα πλήθη, περιμένοντας να εισπράξει μπράβο και ζήτω.
Η μεσολάβηση τόσου διαστήματος από τις απρεπέστατες συμπεριφορές τόσο του Σπύρου Νικολάου, όσο και του Δημήτρη Δέδε, σε συνδυασμό με την προφανέστατη αδυναμία του Κωστάαακη να κρίνει, να αξιολογήσει και να προβεί στις ενδεδειγμένες αντιδράσεις, επιβεβαιώνει τη φημολογία ότι οι «αγιοθοδωρίτες» τον σέρνουν από την μύτη, καθ’ ότι τον έχουν πείσει για επανεκλογή του το 2014 αν ηγηθεί των αντιδράσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αγ. Θεόδωροι. Αυτή την εμμονή του Κωστάαακη την εισπράττουν καθημερινά και τα μέλη στο εσωτερικό του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω».

(290811)
Return top