Είπαν…

Το ουσιώδες είδος εν ανεπαρκεία στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων είναι η… παπαγαλίνη που καταναλώνεται με τη σέσουλα. Μετά την Τετάρτη, τα κοκκινοπράσινα χμερ της Ιάσωνος, έχουν ξαμολήσει τα «παπαγαλάκια» τους και η βλακεία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, χωρίς απολύτως τίποτε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
(070811)




Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ

Εξόργισε ο αυτοκράτορας προχθές το βράδυ το εκκλησίασμα στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Λίμνη Βουλιαγμένης, καθότι προσήλθε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση. Τις αντιδράσεις των τριάντα περίπου ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στην εκκλησία αναμετάδιδε χθες το πρωί ένας εκ των εμπίστων δημοτικών του συμβούλων και λοιδορούσε τη νοοτροπία του Κωστάαακη.
Φαίνεται, μάλλον, ότι ο αυτοκράτορας Κωστάαακης αντιλαμβάνεται την κοινωνία σαν τους υπηκόους του στην Ιάσωνος κι ενδεχομένως να φαντάζεται ότι όλοι μπορούν να περιμένουν τον αρχηγό του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω».

(070811)




ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ
ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ

Νέα ήθη και νέα έθιμα επιδιώκει να περάσει και να καθιερώσει στην τοπική κοινωνία το κοκκινοπράσινο επιτελείο του Κωστάαακη, για να μπορεί ο αυτοκράτορας να στέκεται όρθιος και να ’χουν όλοι μαζί τη ψευδαίσθηση ότι διοικεί, οι ίδιοι να νομίζουν ότι ασκούν εξουσία και παραγοντίζουν, αλλά να πέφτει και ο μηνιαίος μισθός.
Έτσι, έχουν επιδοθεί σ’ ένα αγώνα δρόμου, με τα «παπαγαλάκια» στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να περάσουν στην τοπική κοινωνία το μήνυμα, ότι ο αυτοκράτορας κατατρόπωσε τους αντιπάλους του, ελέγχει απόλυτα το πολιτικό παιχνίδι και είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον τόπο.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δηλαδή, που πρέπει να διακρίνονται για του υψηλοτάτου επιπέδου αρχές και αξίες, την πολιτική ανεντιμότητα, τη μπαμπεσιά, την άνανδρη συμπεριφορά, όλα αυτά τα θεωρούν επιτυχία του σπαραξικάρδιου Κωστάαακη, αδυνατώντας να αντιληφθούν ότι έχουν βάλει απέναντί τους περισσότερο από το 80% της κοινωνίας. Ζουν στον κόσμο τους, στο γυάλινο κλουβί τους, θέλουν να πάρουν ακόμη πιο πολύ εξουσία και δεν αφουγκράζονται την κοινωνία.
Η κατακρεούργηση των Δημήτρη Κοντού και Χαράλαμπου Δοσσαρά, αποδεικνύει ότι στο τιμόνι του δήμου βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος ούτε σέβεται, ούτε εκτιμά τίποτε! Όσον αφορά δε, τις δήθεν ευχαριστίες του γιατί ανταποκρίθηκαν και πέτυχαν στην αποστολή τους, αναδείκνυαν την κατωτερότητα του Κωστάαακη και του στενού του περιβάλλοντος έναντι των δύο συγκεκριμένων ανθρώπων, που του χάρισαν τον υψηλότερο τίτλο στη ζωή του. Τον τίτλο του πρώτου πολίτη, που σε διαφορετική περίπτωση κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να του τον εξασφαλίσει.
Στον ώμο του ενός εκ των δύο έκλαιγε προεκλογικά, λέγοντας αφήστε με να παραιτηθώ, ενώ ο έτερος του άνοιγε το δρόμο, για να μπορέσουν… σέρνοντας να τον φθάσουν μέχρι το δημαρχιακό μέγαρο.
Αποστολή τους ήταν να γίνει πράξη η γνωμοδότηση Τσοβόλα και τα πόδια τους δεν λύγισαν όπως του Γιώργου Κακαβά, που ετράπη σε άτακτο φυγή, αποφεύγοντας να δώσει έστω και μία μάχη στην κρίσιμη καμπή της υπόθεσης. Είναι προφανές ότι φοβήθηκε για τον εαυτό του και τις ευθύνες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον από τους λάθος κι επιπόλαιους χειρισμούς του διακρινόμενου για την αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα σπιθαμιαίου δημάρχου.

Υποστηρίζουν τους χειρισμούς Κωστάαακη γιατί έτσι τους είπαν…
Αν και τα περισσότερα των άβουλων «παπαγαλακίων» δεν έχουν υπόψη τους το περιεχόμενο της γνωμοδότησης, ωστόσο, υποστηρίζουν, ως ενδεδειγμένους τους χειρισμούς του αυτοκράτορα, χωρίς να τους έχει εξηγήσει κανείς ότι ο Κωστάαακης έχει πλέξει γαϊτανάκι από αλλεπάλληλες γκάφες και υπάρχει το ενδεχόμενο να ασκηθούν σε βάρος του ποινικές αναφορές και να εγερθούν αστικές αξιώσεις.

Ποιός Κωστάαακη έδωσε τη γνωμοδότηση στο Σπύρο Νικολάου;
Μπορεί στα «παπαγαλάκια» να μην έχει φτάσει ακόμη η γνωμοδότηση Τσοβόλα, ωστόσο, στα στελέχη του συνδυασμού του μάλλον έχει περιέλθει στην κατοχή τους. Δεν εξηγείται αλλιώς η επισήμανση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρου Νικολάου στον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλο Παύλου: «Πονάς για τη γνωμοδότηση;» Εφ’ όσον λοιπόν ο Σπύρος Νικολάου ως αναρμόδιος δεν πρέπει να έχει γνώση του περιεχομένου της γνωμοδότησης, όλα δείχνουν ότι τη γνωμοδότηση δεν την έχει λάβει ούτε από τον παύλο Παύλου, αλλά ούτε και από τον Γιώργο Γκιώνη κααι φυσικά ούτε από τον Γιώργο Πετρίτση και γιατί άλλστε, να εμπλακεί σε μια υπόθεση που δεν τον αφορά. Επομένως, το πιο πιθανό είναι κι όλα δείχνουν, ότι ενδεχομένως έχει διοχετευθεί από τον Κωστάαακη.
Εξάλλου, η έμμεση δημοσιοποίηση της γνωμοδότησης, είναι κάτι που συμφέρει και ευνοεί πολιτικά το σπιθαμιαίο δήμαρχο, καθ’ ότι θεωρεί ότι τους δύο βασικούς του αντιπάλους και υποψηφίους για το δημαρχιακό θώκο, θα μπορέσει να τους έχει σε παρατεταμένη πολιτική ομηρία, μέχρι τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Το γαϊτανάκι από τις γκάφες του Κωστάαακη
Με την απόφαση που πήρε ο διακρινόμενος για την ανεπάρκειά του και την έλλειψη πολιτικής κρίσης Κωστάαακης, να καταθέσει τη γνωμοδότηση Τσοβόλα στο εισαγγελέα, στην ουσία πετάει τη μπάλα στην κερκίδα, αλλά η Λουτράκι Α.Ε. θα υποστεί και ζημίες, καθ’ ότι η διαδικασία θα απαιτήσει πάρα πολύ χρόνο, με συνέπεια να χαθούν πόροι λόγω παραγραφών.
Με την απόφαση αυτή, λόγω των συμβουλών(;..) που έλαβε και εκ διαμέτρου αντίθετη με τα όσα υποδεικνύει στα συμπεράσματά της η γνωμοδότηση Τσοβόλα, αποδεικνύει άλλη μια φορά περίτρανα ότι δεν διαθέτει ούτε κατά διάνοια το πολιτικό ανάστημα να χειρισθεί τέτοιου είδους καταστάσεις, που απαιτούν αφενός λεπτούς χειρισμούς, αφετέρου αποφασιστικότητα και πολιτική ανδρεία.
Απεμπόλησε όχι μόνο το πλεονέκτημά της Λουτράκι Α.Ε., αλλά και τη δυνατότητα να υπάρξει πιθανότητα εξωδικαστικού συμβιβασμού -όπως του υποδεικνύεται, την ώρα που δίνει στον κουμπάρο του € 8.000 για να συντάξει τον κανονισμό λειτουργίας του διαχειριστικού συμβουλίου, αλήθεια ποιος θα το δεχθεί;- έτσι ώστε, να εισρεύσουν άμεσα στην εταιρεία πόροι που έχει τόσο πολύ ανάγκη και να αποτραπούν οι κίνδυνοι που σήμερα ελλοχεύουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, πάρα πολλά από τα άτομα που αναφέρεται το ονοματεπώνυμό τους στη συγκεκριμένη γνωμοδότηση, σκέφτονται πάρα πολλή σοβαρά να προσφύγουν σε βάρος του Κωστάαακη, γιατί με υπαιτιότητά του τους διασύρει και προσβάλλει την τιμή, την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά τους.

(070811)




ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τη διαδικασία του πολιτικού στριπτίζ υπέστη στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής ο Κωστάαακης, όταν στην κυριολεξία τον άδειασε ο καθηγητής Άγγελος Μουζακίτης (ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ), όταν είπε απαντώντας στο δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό, ότι αν δεν υπέγραφε την εγκατάσταση των αποθηκευτικών δεξαμενών της Soussaki Logistics Α.Ε., θα κατηγορείτο για παράβαση καθήκοντος, γεγονός που μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και την έκπτωσή του.
Στην επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου, τότε γιατί οι επικλήσεις των αντιδημάρχων του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων να παραιτηθεί το περιφερειακό συμβούλιο, περίτρανα αναδείχθηκε ότι ήταν για λόγους εντυπωσιασμού των… ιθαγενών και το θεαθήναι, προκειμένου να επιδειχθεί ότι υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, επενδύοντας στη προσεχή ψήφο των πολιτών.
Ειρήσθω εν παρόδω, αυτό που διαπιστώνεται όταν ο Κωστάαακης βλέπει τηλεοπτικές κάμερες, συμπεριφέρεται ως ηθοποιός που μετέχει σ’ έναν θίασο, όπως επισημαίνουν συγχωριανοί του που τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.
(070811)
Return top