ΚΟΥΪΖ

Ποιός είναι ο αντιδήμαρχος του Κωστάαακη που είπε σε αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματία για τη διαρκή επί δύο δεκαετίες αναπτυσσόμενη πορεία του: «Αν σταθείς εμπόδιο στο έργο μου -για το οποίο δεν έχει ιδέα- θα στηθώ απέναντι σου, όπου και να' σαι και θα σε πετροβολάω;

(120811)




Είπαν…

Αν θέλετε υπάρχουν διαθέσιμες οι ακριβείς ημερομηνίες για το ράλι Ακρόπολις του 2012, το οποίο τον επόμενο χρόνο θα γίνει σε διαφορετική εποχή!

(120811)




Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ loutraki-press

Μια πολύ κακή παράσταση έπαιξε ο ηθοποιός με το σπαραξικάρδιο ύφος, που απογοήτευσε πάρα πολλούς, ενώ οι εργαζόμενοι της Ιάσωνος που τον έβλεπαν, του συστήνουν με σημειώματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο loutraki-press, ότι δεν τραβάει για ηθοποιός κι ας αλλάξει με κάτι άλλο, αν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την προσπάθειά του για να αποσπάσει τη συγκίνηση από τα πλήθη…
Σε έξαλλη κατάσταση ο Κωστάαακης, σε πολλούς θύμιζε γυναικουλίιτσες που μυξοκλαίνε, απειλούσε για μηνύσεις κατά του γράφοντος, ισχυριζόμενος ως κοινός συκοφάντης ότι ο γράφων εξύβρισε τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Ψευδές, Ψευδέστατο. Ας πει κάποια φορά και μια άλήθεια!
Ο Κωστάαακης, είναι ο άνθρωπος, που μπρος στο προσωπικό του όφελος δεν διστάζει ούτε να θυσιάσει τον οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο να εκθέσει, ακόμη δε χειρότερα να προστατέψει και τα οικεία του άτομα. Ο Κωστάαακης γιατί δεν έχει και δεν διαθέτει γνώση των πολιτικών τετκταινομένων, έχει εμπλέξει συνειδητά τη σύζυγό του πάρα πολλές φορές -υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα που αν προκληθεί ο γράφων θα τα απαριθμήσει- ενώ θα όφειλε να την προστατεύει και να την κρατάει μακριά, από τα δημοτικά πράγματα, όπως ακριβώς έκανε ο προηγούμενος δήμαρχος ή όλοι οι υπόλοιποι αξιωματούχοι της σημερινής, αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Ο σπαραξικάρδιος Κωστάαακης ας αντιληφθεί ότι δεν πείθει και να φροντίσει από τούδε και στο εξής να κάνει σωστές δουλειές.
Πάντως, χθες το βράδυ, αν περνούσε κανείς κάτω από το γραφείο του Κωστάαακη στην Ιάσωνος θα διαπίστωνε ότι στις 02:00 το φως στο γραφείο του ήταν αναμμένο και σίγουρα ο καθένας θα σκεφτόταν πόσο κοπιάζει ο δήμαρχος. Επίσης αναμμένα τα φώτα ήταν και στον 1ο όροφο και ο καθένας θα υπέθετε ότι υπήρχε συνεργασία υπηρεσίας με το δήμαρχο. Τελικά, τα φώτα είχαν ξεχασθεί…
Αλήθεια, έτσι κάνετε και στο σπίτι σας όταν φεύγετε; Αφήνετε τα φώτα αναμμένα;

Υ.Γ.: Πληροφορίες που διοχετεύθηκαν στο loutraki-press, θέλουν ο νέος αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Λογοθέτης να μην είναι συγγενής του Κωστάαακη. Ωστόσο, το loutraki-press, δεν έχει αναφερθεί σε στενή συγγένεια, αλλά οι πληροφορίες του ιστολογίου θέλουν να υπάρχει συγγένεια.

(120811)




Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ… ΔΕΚΑΝΙΚΙ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η εκτροπή της δημοτικής αρχής από τις σύννομες και ενδεδειγμένες ενέργειες που λειτουργούν σε βάρος της πόλης και των πολιτών, απολαμβάνει πλέον της στήριξης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Κακαβά.
Ο στρατηγός, το τελευταίο δίμηνο, εντελώς ανεξήγητα, έχει επιδοθεί στη στήριξη παραβατικών συμπεριφορών και μη ηθικών ενεργειών του Κωστάαακη, διευκολύνοντας μια πορεία που προκαλεί μόνο αρνητικές επιπτώσεις σε βάρος του τόπου, άσχετα αν ήδη έχει τελειώσει πολιτικά σύμπασα, μηδενός εξαιρουμένου η δημοτική αρχή.
Χαρακτηριστικό είναι για παράδειγμα, όταν ο Κωστάαακης είχε σχεδιάσει λάθρα συνάντηση με τον Yigal Zilka κι είχε ζητήσει από τον Γιώργο Κακαβά να παρίσταται, αυτός το είχε αρνηθεί τότε, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις είναι έξω από κάθε σχεδιασμό γνωριμίας και προσέγγισης με την Club Hotel Loutraki S.A.» Ωστόσο, ο Κωστάαακης, όπως αποδεικνύεται κι από τις σημερινές του πρακτικές και το όλα στο φως, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του;
Τότε ο στρατηγός, είχε δυσαρεστηθεί πάρα πολύ κι ήταν αποφασισμένος να παραιτηθεί από αξιώματα και θέσεις, ενοχλημένος κι απ’ όλα τα τραγελαφικά που συνέβαιναν καθημερινά στην Ιάσωνος κι εξέθεταν όποιον ήθελε να θεωρείται σοβαρός άνθρωπος. Τον μετέπεισε, ο τότε αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Κοντός, δεσμεύοντάς τον ότι έχουμε αναλάβει μια ιερή αποστολή να έλθουν όλα στο φως! Ο στρατηγός επείσθη και υπαναχώρησε.
Τελικά, πριν περίπου τρεις εβδομάδες, ο στρατηγός έχοντας αλλάξει το αμέσως προηγούμενο διάστημα τη στάση του, σε συνεννόηση με τον αυτοκράτορα, υπέβαλε την παραίτησή του, Ο Γιώργος Κακαβάς, μάλλον είχε την αίσθηση ότι υποβάλλοντας μία παραίτηση κι επικαλούμενος αυστηρά προσωπικούς λόγους η υπόθεση θα τελείωνε εκεί, με συνέπεια να προτιμήσει και να επιλέξει την άτακτη υποχώρηση για να διευκολύνει τον Κωστάαακη σε πρωτοβουλίες που δημιουργούν προβληματισμό και γεννούν υπόνοιες κι ερωτήματα.

Ο Γιώργος Κακαβάς… έσπρωξε στη σφαγή των Κοντού και Δοσσαρά
Ο στρατηγός είχε γνώση ότι η παραίτησή του άνοιγε διάπλατα το δρόμο για τη σφαγή του αντιπροέδρου της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Κοντού και του μέλους του Δ.Σ. Χαράλαμπου Δοσσαρά και πολύ λιγότερο του έτερου μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Γλυκοφρύδη, ο οποίος επ’ εσχάτοις δεν υποτασσόταν στις επιθυμίες του Κωστάαακη, με συνέπεια να αδυνατεί να ελέγξει την πλειοψηφία.
Με την παραίτησή του ο Γιώργος Κακαβάς, στην ουσία τράβηξε την ουρά του απέξω, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοντός εκμεταλλευόταν και χρησιμοποιούσε ως ασπίδα το όνομά του στον Κωστάαακη, για να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα η γνωμοδότηση Τσοβόλα και παράλληλα να προωθεί κι άλλες υποθέσεις που ήταν προς το συμφέρον της εταιρείας και του τόπου γενικότερα.
Στην ουσία και στην πραγματικότητα ο στρατηγός δεν έδωσε καμία απολύτως μάχη! Προτιμούσε την ισορροπία της πλάστιγγας. Ούτε μια φορά δεν χτύπησε το χέρι του στα εφευρήματα του Κωστάαακη, που σ’ έστελναν κατευθείαν για… ληγμένα. Απεναντίας, στην πιο κρίσιμη στιγμή και φάση για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, προτίμησε να τραπεί σε άτακτη φυγή, όχι μόνο εγκαταλείποντας μια σημαντική μάχη για τον τόπο, αλλά συμβάλλοντας κι αποδεχόμενος ουσιαστικά να καρατομηθεί κατά πρώτο λόγο ο Δημήτρης Κοντός -ο οποίος αφιλοκερδώς προσπαθούσε να έρθουν όλα στο φως για να μάθουν όλοι στο Λουτράκι τι είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια- και ο Μπάμπης Δοσσαράς, για τους οποίους ο Γιώργος Κακαβάς γνώριζε καλύτερα απ’ όλους ότι αν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι δύο, ο συνδυασμός όπως έχει εξελιχθεί σήμερα «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω», δεν υπήρχε περίπτωση ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας να περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2010.
Αντ’ αυτών, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, υπερψήφισε την πρόταση του σπιθαμιαίου δημάρχου για καρατόμηση των δύο, ενώ είναι έτοιμος, χωρίς να υπάρχει κάποιο βάρος στη συνείδησή του, να πει ναι στην καρατόμηση του Χαράλαμπου Δοσσαρά από τη ΔΕΥΑΛ!

Ποιές δικαιολογίες μπορεί να προφασισθεί ο στρατηγός
Ο Γιώργος Κακαβάς, μπορεί κάλλιστα να προφασισθεί ότι τρόμαξε από τους χειρισμούς του Κωστάαακη με τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, την αλλαγή τακτικής στην υπόθεση από τις υποδείξεις του κουμπάρου του Κωστάκη Δημήτρη Κονομόδη, δεδομένου ότι δεν είναι απίθανο από τους θιγόμενους πέραν των μηνυτήριων αναφορών να ασκηθούν κι αστικές αξιώσεις.
Ωστόσο, ο στρατηγός, θα έπρεπε να παραμείνει, να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι προς τον Κωστάαακη -η κατάθεση της γνωμοδότησης Τσοβόλα από τον Περικλή Μπαλοδήμο δεν θεραπεύει, αλλά επιπρόσθετα υπάρχει η πρόβλεψη στα συμπεράσματα και γι’ αυτό το ενδεχόμενο ποιες ενέργειες πρέπει κι επιβάλλεται να γίνουν, όταν ουσιαστικά θέλεις να προασπίσεις τα συμφέροντα του τόπου σου- να μην συμπεριφερθεί σαν ρίψασπις και δεν υπάρχει δεν κοντράρεις με το δήμαρχο. Όταν ο πρώτος πολίτης δεν πράττει χρηστά, οφείλεις να τον καταγγείλεις. Αν δεν το πράξεις τον συγκαλύπτεις και είσαι συνένοχός του!
- Ποιός είναι ο λόγος και τι έχει συμβεί που ο Γιώργος Κακαβάς έχει αλλάξει τη στάση του κατά εκατόν ογδόντα μοίρες, αφήνοντας ελεύθερο το έδαφος στον Κωστάαακη, με ορατό τον κίνδυνο να διαλυθεί ο τόπος, που ήδη βιώνει ένα μπάχαλο;
- Ο στρατηγός, όντας ένστολος στον επαγγελματικό του βίο, έχοντας λειτουργήσει σε αξιώματα, δεν αντιλαμβάνεται ότι ταυτιζόμενος με τη δημοτική αρχή διασύρεται το όνομα, η προσωπικότητα και η υπόληψή του;
- Μήπως πρέπει ν’ αρχίσει να σκέφτεται ότι καλύτερα για τον ίδιο και την υστεροφημία του είναι να παραμείνει απλός σύμβουλος, τώρα που ο Κωστάαακης και η πρασινοκόκκινη παρέα έχουν ξεκινήσει το πάρτι σε βάρος του δήμου;
- Κάθε ημέρα που περνάει δεν τα βιώνει από πρώτο χέρι στην Ιάσωνος όσα διαδραματίζονται;
- Δεν το ζει καθημερινά ότι πρόκειται για μια παιδική χαρά χωρίς αρχή, μέση και τέλος, από ανθρώπους χωρίς ταυτότητα και προσωπικότητα;

(120811)




ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Ο ένας φεύγει, ο άλλος έρχεται. Αρκεί, προς το παρόν, γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις να μη συναντηθούν στο ίδιο μέρος.
Ο λόγος για τους δύο Ισραηλινούς επενδυτές της Club Hotel Loutraki S.A. Την περασμένη εβδομάδα στο Λουτράκι ήταν ο Moshe Bublil. Αυτή την εβδομάδα παρών είναι ο Yigal Zilka, ο οποίος αναχωρεί στο τέλος της εβδομάδας για να επιστρέψει αρχές της επομένης, ο Moshe Bublil.
Ο μεν πρώτος κρατάει είκοσι πέντε δωμάτια, ο δεύτερος δώδεκα.
Και οι δύο πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, είναι άκρως απογοητευμένοι με την πορεία της επιχείρησης στο σύνολο και ζητούν να πληροφορηθούν ιδιαίτερα για την πορεία του ξενοδοχείου, ενώ τα όργανα θ’ αρχίσουν να παίζουν… σε χαμηλές νότες για τη νέα επένδυση του VVIP, για την οποία λέγεται ότι τα παραστατικά του έργου έχουν υπερβεί τα € 9.000.000, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες πληροφορίες που προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος δημοσιοποίησής τους.
Την περίοδο αυτή, πάντως, οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου φιλοξενούν πάρα πολλούς Ισραηλινούς εργένηδες και των δύο φύλλων.

Υ.Γ.: Γιαννάκη με το σφυροδρέπανο, το loutraki-press το διαβάζεις; Γιατί τα σεντόνια έχουν τρύπες;

(120811)




ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!..

Συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη 17 Αυγούστου η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξή της.
1 Χορήγηση ή μη στον Χρήστο Γεωργοπάνο προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος Σνακ - μπαρ στην περιοχή Αγ. Σωτήρα Σχοίνου της τοπικής κοινότητας Πισίων.
2 Χορήγηση ή μη στον Anastas Kreci προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος Αναψυκτήριο, σνακ - μπαρ στην περιοχή Αγ. Σωτήρα Σχοίνου της τοπικής κοινότητας Πισίων.
3 Εισήγηση επί της κυκλοφορίας τουριστικού τρένου εντός της πόλης του Λουτρακίου και της παραχώρησης χώρων στάθμευσης. Εδώ, μάλλον δουλεύετε ολόκληρη την πόλη του Λουτρακίου.

Για τον προαστιακό σιδηρόδρομο πότε θα αναλάβετε πρωτοβουλία;
Το πλέον σύγχρονο συγκοινωνιακό μέσο παγκοσμίως δεν θα συμβάλλει στην αύξηση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Λουτρακίου;
Ή μόνο όσοι καθυστερημένοι συναγελάζονται στο 2ο όροφο της Ιάσωνος δεν το αντιλαμβάνονται;
(120811)
Return top