ΚΟΥΙΖ

Ποιοί βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη κι έχουν γεμίσει τις φαρέτρες τους για να ξεκινήσει από την Τρίτη το πάρτι του ανύπαρκτου Κωστάαακη;

(280811)




Είπαν…

«Ο Κωστάαακης ποτέ δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε από ανία. Καθημερινά θα παράγει θέματα, ακόμη κι όταν υπάρχει απόλυτη ηρεμία. Έχει γεννηθεί να μας φτιάχνει την ημέρα και να ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο.»
Καλό το καλαμπούρι και το πολιτικό κους κους, ο Κωστάαακης όμως αδυνατεί να το αντιληφθεί και το μέλλον του τόπου δεν χρωστάει τίποτε!
(280811)




ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ SOUSSAKI LOGISTICS S.A.


Την Ιποκκράτους και ειδικότερα το γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη -μετά τον εξευτελισμό του Λουτρακίου στη συνδιάσκεψη του κόμματος για την Πελοπόννησο από τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε- επισκέφθηκαν οι επικεφαλής των συνδυασμών του δήμου Λουτρακίου, μαζί με αντιπροσωπεία της επιτροπής κινητοποιήσεων για την αποτροπή εγκατάστασης της Soussaki Logistics S.A. στην περιοχή του Σουσακίου.
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πέραν κάποιων νομικών ελιγμών, ότι οι κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων, δεν έχουν προχωρήσει στην υπογραφή πληρεξουσίων, για την περαιτέρω προώθηση των νομικών ενεργειών!
Ο Κωστάαακης ήταν χαμένος… δεν είχε σχεδιασμό και στρατηγική, ενώ λίγο πριν δουν τον Μιχάλη Καρχιμάκη, έψαχνε να δει πώς θα αντιδράσουν ή τι να αντιπροτείνουν στο γραμματέα του κόμματος.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Μιχάλης Καρχιμάκης μίλησε με τον Κώστα Λογοθέτη παρόντος του Θανάση Μουζάκη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρονται μ’ επιφύλαξη κι ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί, δέχθηκε τις παρατηρήσεις του γραμματέα για τη στάση του Λουτρακίου, που είχε αρνητική επίπτωση στην εικόνα της κομματικής συνδιάσκεψης.

Είναι πραγματικότητα κι όχι ανέκδοτο
Ο Κώωτσης, όπως πρόσφατα έχει αναγραφεί, έχει επιτύχει το ανεπανάληπτο. Έχει καταφέρει να τα βρουν Παύλος Παύλου - Γιώργος Γκιώνης και Παύλος Παύλου - Γιώργος Πετρίτσης κι όλοι μαζί να σχηματίσουν σε βάρος του, λόγω των καραμπινάτων ανεπαρκειών του, ενιαίο αντιπολιτευτικό μέτωπο.
Την Παρασκευή το πρωί, στο… πλοίο της αγάπης, το αυτοκίνητο της Λουτράκι Α.Ε. που μετέβησαν στην Αθήνα, οδηγός ήταν ο Παύλος Παύλου, συνοδηγός ο Γιώργος Γκιώνης και στο πίσω κάθισμα ο Γιώργος Πετρίτσης!
Αυτό το γεγονός, μπορεί να φαντασθεί κανείς αν υπήρχε περίπτωση να σημειωθεί ακριβώς πριν ένα χρόνο;
Εύγε Κωστάαακη! Ο Κωστάαακης, ανέβηκε στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχό του Θανάση Μουζάκη, για τον οποίο στις αρχές καλοκαιριού έλεγε ότι δεν τον μπορεί, γιατί του έχει γίνει βδέλλα. Τελικά τι του συμβαίνει του Κωστάαακη;
(280811)




ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;..

Μέχρι κι ο έμπιστός του αντιδήμαρχος Γιώργος Δέδες βγάζει γλώσσα στον… αυτοκράτορα. Την Τετάρτη ο Κωστάαακης του ζήτησε να μεταβεί σε μια εκδήλωση να τον εκπροσωπήσει και ο Γιώργος Δέδες φέρεται να του απάντησε: Πάλι εγώ θα πάω. Δεν μπορώ κουράστηκα. Σε εκδήλωση από εκδήλωση με στέλνεις.
Κάποιος από την παρέα των πρασινοκόκκινων που έγινε γνώστης του διαλόγου είπε: Τι θέλει τώρα ο Γιωργάκης; Να χάσει το μισθό του;
Μια ωραία οικογένεια είναι η αυλή με τα πρασινοκόκκινα φασιστοειδή του Κωστάαακη. Φαντασθείτε τι πρόκειται να γίνει μόλις οι άλλοι συνδυασμοί ξεκινήσουν την αντιπολίτευση και τα μέλη της πλειοψηφίας «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω» θα καρφώνουν ο ένας τον άλλον για το μισθό τους κι ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

(280811)
Return top