ΚΟΥΙΖ 1

Για ποιό πράγμα παραμιλάει… καθημερινά ο αυτοκράτορας και δείχνει να βρίσκεται σε αδιέξοδο;
(170811)




ΚΟΥΙΖ 2

Γιατί ο Κωστάαακης είναι σφοδρά δυσαρεστημένος κι εκνευρισμένος με τη γυναίκα «βαθύ λαρύγγι» (αυτός που μιλάει πολύ);

(170811)




ΚΟΥΙΖ 3

Πώς σχολιάζουν αιρετοί και υπάλληλοι στο 2ο όροφο της Ιάσωνος το δήμαρχο μαϊμού -τον έχουν πάρει πρέφα- που ρωτάει για το κάθε τι και θέλει να τα ξέρει όλα, προκειμένου να παρεμβαίνει σε όλα; Οι πληροφορίες θέλουν η στάση του και οι πρακτικές του να έχουν αρχίσει ήδη να ενοχλούν, γιατί λέγεται ότι είναι προφανής και η ανεπάρκειά του.
(170811)




Είπαν…

Πώς είναι δυνατόν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς να θέλει να μπει στο φθαρμένο και κατεστραμμένο κάδρο μαζί με τον Κώωτση; Δεν αντιλαμβάνεται ότι μόνος του τελειώνει τον πολιτικό του βίο, που μόλις πριν ένα χρόνο έχει ξεκινήσει; Γιατί επέλεξε την αυτοχειρία;

(170811)




ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ

Το παιδί φαινόμενο που ο πολιτικός του μπαμπάς το έχρισε αντιδήμαρχο, μετά το νερό που έριχνε στο καμένο αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Σκάρπα, φαίνεται να έχει διαφορετικές φιλοδοξίες για τον εαυτό του. Μάλλον ζήλωσε τη δόξα του ΚΥΠατζή. Έτσι την περασμένη εβδομάδα έλεγε στον πολιτικό του μπαμπά ότι θα ψάξει μέσα στο δημαρχείο αν υπάρχουν κρυφές κάμερες και κρυφά μικρόφωνα…

(170811)




Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ
ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ…

Η Περαχώρα, η πατρώα Γη του Κωστάαακη, που… του γύρισε την πλάτη, φαίνεται μάλλον να αναδεικνύεται στο κύκνειο άσμα του.
Τόσο η Φιλαρμονική Περαχώρας που δεν τον υποδέχθηκε γιατί δεν λέει την αλήθεια, όσο και η στάση των Παναγιώτη Βαρελά και Δημήτρη Ράκα, σε συνδυασμό και με την πληθώρα των αρνητικών σχολίων που γίνονταν μέχρι και χθες το βράδυ στο χωριό, δείχνουν ότι πολιτικά τον έχουν τελειώσει…
Παναγιώτης Βαρελάς και Δημήτρης Ράκας, ισχυρίζονταν ότι ο Κωστάαακης δεν μας ειδοποίησε και με τη στάση του έδειξε ότι δεν μας ήθελε κοντά του. Πώς να το κάνει αυτό αλήθεια όταν νομίζει ότι είναι ο αυτοκράτορας και οι υπήκοοι του πρέπει να τον προσκυνάνε; Ωστόσο χθες το πρωί έλεγε ότι αυτό δεν θα τους το συγχωρήσω!

Γιατί Κωστάαακη. Επειδή δεν ήλθαν να υποκλιθούν;
Ακόμη δε, πρωτοφανές στα χρονικά, ο Κωστάαακης πήγε μετά την λιτάνευση της εικόνας Της Παναγίας σε ταβέρνα, χωρίς τα μέλη του συνδυασμού του «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω», ει μη μόνον με την οικογενειακή του φίλη Σταυρούλα Λέζου, που σε λίγο καιρό μην τη δούμε και σε «ρόλο Σαλώμης»; Έλεγε χθες χαρακτηριστικά ότι: «Κύριε δήμαρχε με τον Πέτρου και τον Βαρελά κάτι πρέπει να κάνεις… Είσαι δήμαρχος και ότι λες πρέπει να το κάνουν».
Κωστάαακη πες στην Σταυρούλα να πηδήξει στο κανάλι να δούμε αν η ίδια επειδή της το είπες θα το κάνει;

Στήριγμά του νομίζει ο Κωστάαακης ότι είναι μόνον οι Αγ. Θεόδωροι!..
Ο Κωστάαακης πάντως δεν πρέπει να ανησυχεί. Νομίζει ότι έχει εξασφαλισμένη την τυφλή αφοσίωση των μελών του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω» από τους Αγ. Θεοδώρους. Αχ, κούνια που σε κούναγε…
Χθες το πρωί στην Ιάσωνος εμφανίσθηκε κι άλλος πρόθυμος.
Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Νικολάου ο οποίος του έλεγε: «Βαρελάς και Πέτρου το έχουν παρακάνει. Πρέπει να σπάσεις αυγά. (Ο Κωστάαακης νομίζει ότι αφορά τα αυγά που του πέφτουν από τα χέρια.) Βάλε εμένα μπροστά άμα θέλεις. Εγώ έτσι κι αλλιώς, δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω, εκτός από αντιδήμαρχος». (Ωραία βρήκαμε τον επαγγελματία. Θα μπορούσε να μας πει πόσα αυθαίρετα έχουν χτιστεί το 2011 στον υδροφόρο ορίζοντα;)
Πάντως, μιας και ο λόγος για Αγ. Θεοδώρους, άλλος ένας επιλαχών δημοτικός σύμβουλος τα έχει πάρει με τον Κωστάαακη γιατί τον έχει μπαφιάσει… με τα γνωστά του παραμύθια.

(170811)
Return top