ΚΟΥΪΖ

Ποια είναι τα δύο φιλικά πρόσωπα του αυτοκράτορα Κωστάαακη, τα οποία στις αρχές του χρόνου ήθελαν να μπουν στη Λουτράκι Α.Ε. προκειμένου να εξασφαλίσουν έναν μισθό και ο Κωστάαακης τους διέσυρε απροκάλυπτα, τους κατασυκοφαντούσε κι έλεγε δεν τους μπορώ γιατί μου ζητάνε λεφτά; Τελικά, ο ένας έχει προσληφθεί στο δήμο (τι είναι ο διασυρμός μπροστά στο μισθό), ενώ ο έτερος εντάχθηκε στη Λουτράκι Α.Ε., αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό τι μισθό θα πάρει, τώρα πια που έχει ξεκινήσει το πάρτι με το δημοτικό χρήμα;

(080811)




ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΕ
ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Στη σημερινή δημοτική αρχή κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει νους, το χειρότερο δε είναι ότι κάποιων η βλακεία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, γιατί πιστοποιούν μόνοι τους την παράβαση καθήκοντος, έτσι ώστε να παραπεμφθούν μ’ ενισχυμένα στοιχεία, όπως ακριβώς είναι η ομολογία τους.
Ο λόγος για την ευχαριστήρια επιστολή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εστιατορίων προς τον αντιδήμαρχο Γιώργο Δέδε, η οποία δημοσιεύθηκε από το loutrakiblog και συγχαρητήρια στο ιστολόγιο για την επιτυχία του.
Ωστόσο, με την επιστολή, υπάρχουν κάποιοι παράμετροι.

Αφενός, γιατί με το περιεχόμενό της, επιχειρείται να υποτιμηθεί η νοημοσύνη σύσσωμης της πόλης, αφετέρου ζητούμενο αποτελεί πόσο επικίνδυνοι για την τύχη του τόπου μπορεί να είναι οι συγκεκριμένοι ή ο συγκεκριμένος αξιωματούχος του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, οι οποίοι ή ο οποίος προκειμένου να απολάβουν ή να απολάβει έστω κι έμμεση δημοσιότητα, δένουν ή δένει πιο καλά μόνοι τους ή μόνος του τις σε βάρος τους αναφορές!
Διευκρινίζεται ότι το loutraki-press απευθύνθηκε σε κάθετη ξενοδοχειακή μονάδα που έχει την υποδομή εξυπηρέτησης του all inclusive και η υπογραφή της υπάρχει στην εν λόγω επιστολή, η οποία ισχυρίσθηκε ότι δεν έλαβε καμία από τις 6.000 διανυκτερεύσεις, αλλά της ζητήθηκε να υπογράψει για άλλους λόγους.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα αναλυτικά κι από την αρχή.
Στην επιστολή τους οι εν λόγω επιχειρήσεις εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τη δυνατότητα παρουσίασης και προβολής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου σε κολυμβητικές ομάδες του εξωτερικού κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Στην επιστολή αναφέρεται ότι οι ομάδες πραγματοποίησαν 6.000 διανυκτερεύσεις και διέμειναν σε ξενοδοχεία και κατασκηνώσεις της πόλης, σιτίστηκαν σε εστιατόρια της περιοχής και μετακινήθηκαν με τοπικά τουριστικά λεωφορεία. Ακόμη αναφέρεται ότι οι ομάδες εντυπωσιασμένες από τις εγκαταστάσεις προγραμματίζουν από τώρα την πραγματοποίηση των προετοιμασιών και των διοργανώσεών τους για το 2012.
Το γεγονός ότι έμειναν εντυπωσιασμένοι και προγραμματίζουν από τώρα το 2012 είναι στα θετικά της υπόθεσης.
- Γιατί πουθενά δεν αναφέρεται ότι έγινε χρήση του κολυμβητηρίου από τους συγκεκριμένους επισκέπτες για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων, κάτι άλλωστε που αποτελεί κοινό μυστικό στην πόλη;
- Οι ομάδες που ήλθαν για προετοιμασία, έκαναν τουρισμό;

Η πραγματικότητα είναι, όταν οι ομάδες μεταβαίνουν σ’ ένα μέρος για προετοιμασία, επιλέγονται τα αθλητικά κέντρα, που εκτός από πισίνα εν προκειμένω καθ' ότι αποστολή με αθλητές τγρού στίβου, διαθέτουν γυμναστήριο και στίβο που είναι απαραίτητος. Παράλληλα, τη διατροφή τους τη θέλουν μέσα στις εγκαταστάσεις, ενώ οι αθλητές δεν έχουν ελεύθερο χρόνο να βγουν μόνοι τους στην πόλη να διασκεδάσουν, δεδομένου ότι στην προετοιμασία τα προγράμματα είναι ασφυκτικά.
- Αλήθεια, στην ευχαριστήρια επιστολή γιατί δεν αναφέρετε ότι είχαν δοθεί τα κλειδιά του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου σε συγκεκριμένη επιχείρηση και έμπαινε κι έβγαινε, ως να είναι ιδιωτικές εγκαταστάσεις;
- Ποιός θα αποκαλύψει αν υπάρχει οικονομική συμφωνία, πόσα χρήματα καταβλήθηκαν και με ποια παραστατικά εισπράχθηκαν;
- Γιατί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τέτοιου είδους εγκαταστάσεις εκχωρούνται δωρεάν;

Δηλαδή οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, ευχαριστούν το δήμο που έκανε το αυτονόητο να επιδείξει μία μόνο εγκατάστασή του.

Δηλαδή στο Λουτράκι, το μόνο αξιοθέατο έργο αν και ατελές, είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου;
Δεν υπήρχε άλλο έργο να επιδειχθεί στους αλλοδαπούς επισκέπτες;
Φυσικά, όσον αφορά το δημοτικό αξιωματούχο που πιθανόν να έκανε τη διαρροή, αν είναι έτσι, η βλακεία του δεν έχει προηγούμενο! Και εις ανώτερα παιδιά…
Άλλο ένα θέμα που προκύπτει είναι πώς ο Κωστάαακης διέθεσε τις εγκαταστάσεις, όταν το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και παραληφθεί, δεν έχει πιστοποιηθεί, είναι ανασφάλιστο κι αν συνέβαινε ένα ατύχημα τι θα γινόταν;
Ο νέος... δήμαρχος που ήταν; Γιατί δεν παρενέβη, αφού είναι ο άνθρωπος με το μυαλό και συντονιστής των καταστάσεων;

Απλά, είστε οι πλέον επικίνδυνοι, γιατί στην πολιτική πρώτα απ’ όλα επιβάλλεται να λαμβάνονται υπόψη οι απευκταίες τουλάχιστον προβλέψιμες παράμετροι.
(080811)




ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ!

Μία από τις βιομηχανίες δημοτικής λάσπης, ιστολόγιο -που οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι μάλλον πρέπει να ανήκει είτε σε αντιδήμαρχο του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, είτε σε αυλοκόλακα του Κωστάαακη του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς και τα Συμφέροντα Μπροστά και τους Πολίτες Πίσω»- που κατά καιρούς ενεργοποιείτε είτε για να στείλει προειδοποιητικά μηνύματα (Χρήστος Μίχας), είτε για να τσαλακώσει πρόσωπα: Γιώργος Μπάκος που δεν μάσησε και τους ισοπέδωσε, καθώς και το Δημήτρη Σκλία στην προκείμενη περίπτωση, που δεν είναι αρεστός αυτή την περίοδο στον αυτοκράτορα- έπιασε πάλι δουλειά.
Αναδημοσιεύουν την προ τετραμήνου περίπου ανταλλαγή επιστολών του Δημήτρη Σκλία με το γράφοντα, προκειμένου να τον πλήξουν και να του επισημάνουν ότι ο αυτοκράτορας είναι δυσαρεστημένος μαζί του.
Στο στόχαστρό του, υποτίθεται ο φίλος του Κωστάαακη παιδιόθεν Δημήτρης Σκλίας, ο οποίος με την παρουσία του νέου «δημάρχου» Τάσου Φουντούκη, φαίνεται ότι δεν είναι αρεστός, καθ’ ότι όπως μεταφέρεται στο loutraki-press o νέος «δήμαρχος» επεκτείνεται αθόρυβα και καταλαμβάνει καθημερινά νέο χώρο, προκειμένου να επιτύχει να ελέγχει τα πάντα και να γίνει το απόλυτο αφεντικό.
Φυσικά, στη συνέχεια η ίδια τύχη με τον Δημήτρη Σκλία θα περιμένει κι άλλους, δεδομένου ότι ο σπιθαμιαίος δήμαρχος είναι κρεμασμένος πάνω του και έχει πεισθεί ότι αυτός μπορεί να του αναστρέψει το κλίμα. Όπως επισημαίνεται από τους γνωρίζοντες άριστα του καθεστώτος που έχει διαμορφωθεί στο 2ο όροφο της Ιάσωνος, αλλάζει και η εκφορά της φασιστικής νοοτροπίας, με τους υπαλλήλους να είναι προβληματισμένοι για το αυτά που πρόκειται να βιώσουν και μόνο ευχάριστα δεν θα είναι.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν τις τελευταίες ημέρες στην Ιάσωνος να πυκνώνει τις εμφανίσεις του ο κουμπάρος του Κωστάαακη με τις απευθείας αναθέσεις € 10.000, ο οποίος λέγεται ότι ξεκίνησε τις στενές επαφές με το νέο «δήμαρχο».
(080811)
Return top