ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο λόγος και απαγορεύεται η είσοδος στον πρώτο τη τάξει δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής αρχής από την Club Hotel casino Loutraki; Αυτό δεν ισοδυναμεί με προσβολή στο θεσμό του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου και κατ’ επέκτασιν σ’ ολόκληρη την πόλη;
(230413)




Είπαν…

«Πάλι καλά που οι ταγοί του τόπου αναγνωρίζουν και μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου -Νοέμβριος του 2011, Παύλος Παύλου αντικρούοντας τον μονίμως να καπηλευθεί το έργο άλλων Κώστα Λογοθέτη- ότι αν δεν υπήρχε Δημήτρης Καραπατάς δεν θα μιλούσαμε εδώ για προαστιακό σιδηρόδρομο. Ευτυχώς, που μόνοι σας ομολογείτε την εγκληματική συμπεριφορά σας κατά της πόλης του Λουτρακίου και της προοπτικής ανάπτυξής της. Γιατί, απλά αν και το θέλει το συγκεκριμένο συγκοινωνιακό μέσον στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία, εσείς κάνατε τα πάντα για να μείνει απέξω! Το κακό δε είναι ότι συνεχίζετε επικαλούμενοι την έλευση, ανοίγοντας ταυτόχρονα κερκόπορτες.»
(230413)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ;

Αφού πρώτα έκλεισαν κι έφυγαν εγκαταλείποντας το Λουτράκι και μετατρέπεται από την αδράνεια και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής η πόλη σε… νεκροταφείο, ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης προσποιείται ότι αφυπνίσθηκε και σημαίνει συναγερμό στα ερείπια που προκάλεσε, την ώρα πια που οι υποδομές εξαφανίσθηκαν ως λάφυρα.
Στο πλαίσιο της δήθεν αντίδρασής του ο Κώστας Λογοθέτης καλεί την Παρασκευή το απόγευμα στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου με θέμα: «Την επαπειλούμενη συρρίκνωση ή κατάργηση των Δημοσίων Υπηρεσιών στο δήμο μας με κλείσιμο του ΙΚΑ Λουτρακίου, κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων και άλλων φορέων».
Το ωραίο είναι, ότι λειτουργεί στην ανακοίνωσή του ως παρατηρητής των τεκταινομένων και προβαίνει σε διαπιστώσεις διατυπώνοντας χαρακτηριστικά: «Η ακολουθούμενη αυτή πολιτική οδηγεί το δήμο σε πλήρη υποβάθμιση και μαρασμό με αποτέλεσμα να πλήττεται συνολικά η κοινωνία. Καλούμεθα όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να συναποφασίσουμε για τον περαιτέρω συντονισμό των δράσεών μας».
Κατ’ αρχήν ΟΑΕΔ και ΙΚΑ αποτελούν παρελθόν κι έπονται αστυνομικά τμήματα, ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει η έχουν συρρικνώσει την παρουσία τους τράπεζες. Φυσικά το επόμενο στάδιο είναι το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων.
Όλα αυτά ακούγονταν μήνες, αποτελούν κοινό μυστικό και δεν πρέπει στον τόπο να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει τις δυσάρεστες προοπτικές εκείνη την εποχή.
Αυτόματα, αυτό που προκύπτει ως ζητούμενο είναι: Τι έκανε τότε και ποιά ήταν η αντίδραση του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, προκειμένου να προστατέψει τη ζωή στην πόλη; Δεν νομίζει ο γράφων ότι υπάρχει λόγο να παρουσιάσει την απάντηση, δεδομένου ότι η κάθε μία και ο καθένας την ψελλίζουν αυτόματα!
Μ’ αυτή την εκ των υστέρων συγκέντρωση, τι ευελπιστεί ο Κώστας Λογοθέτης; Μήπως έχει την αίσθηση ότι θα καταστήσει τους φορείς του τόπου συνενόχους της αδράνειας του, της ανικανότητάς του, της πλήρους διάλυσης και του μπάχαλου που επικρατεί στο δήμο Λουτρακίου;
Καλή η πρωτοβουλία, αλλά ας αφήσει τους φορείς να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να μην επιδοθεί πάλι σε κάποιο ηθοποιίστικο σώου!
(230413)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΝΕΟ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Ειλικρινά, πρέπει κάποια στιγμή να αποτελέσει θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο, πότε ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» Κώστας Λογοθέτης με τα «εξαπτέρυγα» και τους «αυλικούς» του θα σταματήσουν να εξευτελίζουν το δήμο Λουτρακίου και να γελοιοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Οι άνθρωποι που παράγουν ένα τεράστιο έργο, αυτό του τεράστιου μπάχαλου και της απόλυτης γελοιοποίησης του δήμου Λουτρακίου, έχουν καταδικάσει το Λουτράκι σε μία λίστα μαζί μα άλλους 216 δήμους του υπουργείου Εσωτερικών από ολόκληρη της Ελλάδα, με συνέπεια να απειλούμεθα με «παρακράτηση της μηνιαίας τακτικής επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, πρόστιμο επί των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, διοικητικές κυρώσεις», γιατί δεν έχουν καταχωρήσει ακόμη τα οικονομικά στοιχεία του 2012, αλλά και του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2013 στον Κεντρικό Κόμβο Διαλειτουργικότητας του ΥΠ.ΕΣ., έτσι ώστε να «εντοπίζονται ελλείψεις που παρακωλύουν την πλήρη λειτουργία του ΚΚΔ, και προκαλούν χρονική υστέρηση στη μετάβαση στο συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης».
Στο υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο, ξεχνούν ότι το Λουτράκι διαθέτει κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα», που πιστεύει ότι δεν εντάσσεται μαζί με τους άλλους κοινούς θνητούς!
Του δημάρχου Λουτρακίου του έφταιγε δήθεν ο Άρης Μαρίνης γιατί δεν είχε περάσει τον προϋπολογισμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Τελικά ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε Κώστα Λογοθέτη, αλλά και ποιος νομίζετε ότι είναι αυτός ο ανόητος που θα σας πιστέψει;
(230413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της περιφέρειας Πελοποννήσου με αφορμή τις θέσεις και τη στάση που επέδειξε η "Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι", για την κωλυσιεργία της περιφέρειας Πελοποννήσου να δεσμεύσει κεφάλαια από το ΕΣΠΑ για την ένταξη του έργου.
Οι επίσημες ανακοινώσεις της Πρωτοβουλίας, καθώς επίσης και τεκμηριωμένα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα κι όχι την εικονική πραγματικότητα που θέλει να επιβάλλει η περιφέρεια Πελοποννήσου, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε «ιθαγενείς» που κάνουν χαρά με «χάντρες και καθρεφτάκια», προκάλεσαν εμπλοκή και ταραχή στο προεδρείο.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την ανάρτηση του loutraki-press για τη δημοκρατική εκτροπή και την κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου, δεδομένου ότι εντελώς παράνομα και μακριά από κάθε έννοια νομιμότητας, προφανώς κατευθυνόμενος από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, είχε αφήσει εκτός ημερήσιας διάταξης τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.
Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Πουλοκέφαλος αποπειράθηκε να προβάλλει δικαιολογίες που θα απάλυναν το κλίμα, υποστηρίζοντας ότι προβήκαμε σ’ αυτή την επιλογή γιατί υπάρχουν καλά νέα.
Πέτρο Τατούλη και Γεώργιε Πουλοκέφαλε, το καλό νέο είναι το εξής ένα και δεν προκύπτει τόσο από την κεντρική διοίκηση, όσο και από αυτό καθ’ εαυτό τον ΟΣΕ με τους φορείς του.
Το καλό νέο λοιπόν, για να μην νομίζουμε ότι κρυβόμαστε όλοι πίσω από το δάκτυλό μας είναι:
Δέσμευση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ για ένταξή του ως μελετοκατασκευή!
Κι αυτό, γιατί αφενός υπάρχει από το 1999 έτοιμη και ολοκληρωμένη η μελέτη κατασκευής για το σταθμό του Ισθμού από την ΕΡΓΟΣΕ, η οποία έχει λάβει υπόψη της όλες τις σύνθετες λειτουργίες επιβατικής κι εμπορευματικής κίνησης, ενώ η υπόλοιπη μελέτη είναι μικρού εύρους και σύντομου χρονικού διαστήματος, αφετέρου γιατί το κόστος του έργου έχει συμπιεσθεί πλέον από τα αρχικά € 25 εκατ. στα μόλις € 8 εκατ.
Καλόν θα είναι λοιπόν να μην ετοιμάζεσθε να προβείτε σε κάποια ανακοίνωση τύπου ξεκινάει η μελέτη για το έργο, γιατί στο Λουτράκι δεν είμαστε «ιθαγενείς», ούτε… τσιμπάμε από χάντρες και καθρεφτάκια!
(230413)




ΜΑΘΗΜΑ ΗΘΟΥΣ ΚΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
ΤΕΤΡΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΑΞΙΑ!

Στο Λουτράκι πρέπει να νιώθουμε πολύ υπερήφανοι που διοικητής του αστυνομικού τμήματος διετέλεσε ο βάναυσα και άνανδρα απομακρυνθείς αστυνομικός υποδιευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης.
Με την τελευταία του ενέργεια ο Χαράλαμπος Τετράδης πρέπει να κάνει το Λουτράκι να αισθάνεται περισσότερο υπερήφανο, γιατί αφενός επέδειξε υψηλότατο δείγμα ανδρείας κι ανδρισμού, αφετέρου τίμησε τη στολή του, τα αστέρια και την Ελληνική Αστυνομία, εν αντιθέσει με τους βολεμένους «εργατοπατέρες» της ΠΟΑΞΙΑ που έσπευσαν να ευθυγραμμισθούν με την πολιτική ηγεσία, μήπως και τους τραβήξουν τα αυτιά!
Ο Χαράλαμπος Τετράδης αν και αδίκως καρατομηθείς, επιδεικνύοντας υψηλό ήθος κι ευπρέπεια, είχε το σθένος αν και μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Πελοποννήσου να παραιτηθεί από γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου, για να διευκολύνει τις διαδικασίες των «σφαγιαστών» του.
Αυτοί όλοι εκεί οι βολεμένοι κύριοι στην ΠΟΑΞΙΑ δήθεν συνδικαλιστές, τους άκουσε κανείς να ζητήσουν στοιχειωδώς τη συγνώμη για την κατάπτυστη και βλαπτική σε βάρος ενός αξιωματικού ανακοίνωσή τους, που κρύβονται πίσω από τη στολή και τα αστέρια νομίζοντας ότι αυτά κάνουν τον αξιωματικό;
Κύριοι, άλλη μια φορά αναδεικνύεστε κατώτεροι των απαιτήσεων και των περιστάσεων και με τα μυαλά αυτά ως Έλληνες πολίτες δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Οι δυνατότητές σας περιορίζονται στο «χημικό πόλεμο» κατά αόπλων, που άλλωστε είναι και το μόνο προϊόν στην ελληνική αγορά που παρουσιάζει αύξηση στην κατανάλωσή του.
Καληνύχτα σας κύριοι, ίσως να έχετε ακόμη χρόνο να παραδειγματιστείτε από τον άξιο αξιωματικό Χαράλαμπο Τετράδη και να πάρετε κάτι από την ανδρεία και την αξιοπρέπειά του! Γιατί απλά, αν ήσασταν ίδιοι, στοιχειωδώς θα είχατε παραιτηθεί!
Χαράλαμπε Τετράδη υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου, γιατί λειτουργείς με το ήθος ενός πραγματικού commando!
(230413)
Return top