ΚΟΥΙΖ

Κώστα Λογοθέτη, όταν πάτε στην Club Hotel Casino Loutraki στον Γιώργο Γιαννιτσόπουλο ανοίγετε την πόρτα. Στον Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, τι κάνετε;
(280413)




Είπαν…

«Περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη το Λουτράκι πρέπει να νιώθει υποχρεωμένο στο πρόσωπό σας που η «κλωτσιά» στην κατασκευή του προαστιακού σιδηροδρόμου περιορίστηκε μόλις για το 2016 και δεν το στείλατε στο 2026!»
(280413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ
ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Στο 2016 στέλνει προς το παρόν την έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου η «κλωτσιά» που έπεσε από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στο έργο, του οποίου οι ισχυρισμοί δεν είχαν ούτε αρχή, ούτε τέλος και ήταν προφανές ότι δεν γνώριζε τι του γινόταν.
Προχθές, αποδείχθηκε περίτρανα ότι πρόθεση του Πέτρου Τατούλη ήταν να εγκληματίσει σε βάρος της πόλης του Λουτρακίου και των χιλιάδων κατοίκων της, εξακολουθώντας να την κρατά απομονωμένη από το πλέον σύγχρονο παγκοσμίως συγκοινωνιακό μέσο, ασφαλές, οικονομικό και γρήγορο.
Με την επιλογή του Πέτρου Τατούλη αυτά που ευνοήθηκαν ήταν τα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα, για τα οποία η πρόκληση ξεπέρασε κάθε μέτρο από την περίοπτη θέση που είχαν καταλάβει στην ημερίδα της Παρασκευής για το μέλλον της Πελοποννήσου με γνώμονα το 2020. Κατ’ αρχήν ο «διαστημικός» Πέτρος Τατούλης πώς εξασφαλίζει τη μέχρι τότε παραμονή του, όταν δεν είναι ικανός να κρίνει προς τα που πρέπει να γύρει η πλάστιγγα; Μεταξύ του συμφέροντος μιας ολόκληρης πόλης περίπου 15.000 μόνιμων κατοίκων και περίπου 80.000 παραθεριστών ή των ιδιωτικών κτηματικών συμφερόντων; Κι αυτός να επιλέγει να ευνοηθούν εξ αντανακλάσεως τα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα;
Η στάση αυτή του Πέτρου Τατούλη παραπέμπει σε πολιτικό παλαιάς κοπής, ο οποίος προερχόμενος από την κεντρική πολιτική σκηνή, φαίνεται να κουβαλάει μαζί του και τις ανίατες ασθένειες; Γιατί, όσο κι αν εμφανίσθηκε μοντέρνος με ρηξικέλευθες ιδέες και στην αρχή να ενθουσίασε, όσον αφορά την πόλη του Λουτρακίου όλα αυτά αποδεικνύονται μια επικοινωνιακή φούσκα, που αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο, όχι μόνον τον ίδιο, αλλά και τα μέλη του συνδυασμού του, οι οποίοι για την πόλη του Λουτρακίου έχουν εγγράψει αρνητικές υποθήκες.
Οι κάλπες απέχουν λιγότερο από 13 μήνες και η κοινωνία του Λουτρακίου θα τους ανταμείψει ανάλογα, όταν μάλιστα η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου εισέπραξε την πρώτη ψυχρολουσία από την ομόθυμη επιθυμία των φορέων της τοπικής κοινωνίας για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, γεγονός που την αιφνιδίασε και την ανάγκασε να καταφύγει για να ελιχθεί προφασιζόμενη διάφορες ψεύτικες υποσχέσεις που της είχαν μεταφερθεί προφανώς από τον προϊστάμενός της και αποτέλεσμα ήταν να εκτεθεί.
Η εγκληματική ενέργεια του Πέτρου Τατούλη σε βάρος της πόλης του Λουτρακίου θα κρατηθεί ζωντανή, θα μνημονεύεται διαρκώς και φυσικά όλα αυτά θα τα βρει μπροστά του την ώρα θα έλθει να ζητήσει τη ψήφο των πολιτών του Λουτρακίου. Το κλίμα σε βάρος του άρχισε να οικοδομείται, γιατί το πιάτο της εκδίκησης τρώγεται πάντοτε κρύο… Γιατί ο Πέτρος Τατούλης δεν είναι μόνο ότι «κλώτσησε» στο μέλλον τη σιδηροδρομική σύνδεση, αλλά συνειδητά, άφησε μια πόλη ακρωτηριασμένη, ξεκόβοντας οποιαδήποτε ελπίδα στη χειμάζουσα οικονομία της.
Άμοιροι ευθυνών δεν είναι και οι ταγοί του τόπου, που συνειδητά παίζουν παιχνλιδια στην πλάτη της τοπικής κοινωνίας και γι΄’ αυτό ο προαστιακός σιδηρόδρομος δεν έχει μπει ακόμη στο Λουτράκι!
Ας πει ο κάθε επικεφαλής συνδυασμού τι έχει κάνει συνειδητά για να έλθει ο προαστιακός στο Λουτράκι και μόλις ακούσεις το τίποτα ή σχεδόν τίποτα το μόνο σίγουρο και στην καλύτερη περίπτωση γι’ αυτούς είναι να μειδιάσεις με συγκαταβατικότητα!
(280413)
Return top