ΚΟΥΙΖ

Ποιό πολιτικό πρόσωπο του Λουτρακίου λέγεται ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ;
(150413)




Είπαν…

«Έχουμε πεισθεί πλέον και δεν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις, χορτάσαμε πια… ότι Χρήστος Δήμας, Γιώργος Δέδες, Κώστας Λογοθέτης, Παύλος Παύλου, Γιώργος Γκιώνης, Γιώργος Πετρίτσης, τα δίνουν όλα για να έλθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στο Λουτράκι. Πώς είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι κύριοι να στρέφονται κατά της πόλης που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, των περίπου 15.000 κατοίκων της και των περίπου 80.000 παραθεριστών, για να πάρουν αξία τα χωράφια ενός ιδιώτη και να ωφεληθούν δύο τρεις επιχειρήσεις πάνω στον Ισθμό;»
(150413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΩΣ ΣΑΛΩΜΗ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ
ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ!

Ο μόνος δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που επεστράφη ο προϋπολογισμός του 2013 γιατί δεν εγκρίθηκε, είναι του δήμου Λουτρακίου.
Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη επιτυχία του δήμαρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, αλλά από την άλλη δεν θα παραβλέπουμε ότι ο δήμαρχος πνιγόταν από φόρτο εργασίας και ήταν πολύ απασχολημένος. Ο Κώστας Λογοθέτης ήταν απορροφημένος όλο το προηγούμενο διάστημα πώς θα σαμποτάρει τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (ΔΛΤ) Άρη Μαρίνη προκειμένου να μπορέσει να τον εξωθήσει σε παραίτηση για να τοποθετήσει άβουλο και απόλυτα ελεγχόμενο από τον ίδιο ή το μέντορα πρόσωπο, για να μπορούν να ελέγχουν απόλυτα τα περίπου € 580.000 που θα διαχειρισθεί για το 2013 το ΔΛΤ!
Έτσι σήμερα το απόγευμα στις 17:00 συνεχίζεται η διακοπείσα συνεδρίαση της 5ης Απριλίου 2013, όπου δέκα ή ένδεκα «βαλσαμωμένα πουλιά» σε ρόλο Σαλώμης κατ’ απαίτησιν του κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα», θέλουν την κεφαλή επί πίνακι του Άρη Μαρίνη.
Αφενός το αδιέξοδο, αφετέρου το πακέτο των € 580.000 έχουν κυριεύσει με αμόκ το στενό πυρήνα του Κώστα Λογοθέτη, με συνέπεια εντελώς απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα να επιδεικνύουν το φασίζον πρόσωπό τους, την ώρα μάλιστα που θα έπρεπε να σιωπούν, αλλά το υπερβάλλον θράσος δεν τους αφήνει.
Ο Κώστας Λογοθέτης και οι άτυποι σύμβουλοί του όταν τους επεστράφη ως απαράδεκτος ο προϋπολογισμός του δήμου Λουτρακίου, αν διέθεταν τη στοιχειώδη τσίπα, δεν θα έπρεπε να αρθρώνουν λέξη για τον προϋπολογισμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, μετά και τα χάλια τους για να υπερψηφισθεί την περασμένη Παρασκευή ο προϋπολογισμός του «Προμηθέα» και το μπάχαλο Λογοθέτη που δημιουργήθηκε.
Ο Κώστας Λογοθέτης, αλλά και ο μέντοράς του θα πρέπει να καταλάβουν ότι η τοπική κοινωνία έχει αντιληφθεί ποιος είναι πλέον ο σκοπός τους και υπό αυτή την οπτική γωνία τους αντιμετωπίζει, κουνώντας με λύπη την κεφαλή της για τα πρόσωπα που επέλεξε ως δημοτική αρχή. Η απογοήτευση της τοπικής κοινωνίας είναι πλήρης για το μεταλλαγμένο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", ενώ απογοητευμένη είναι, παρακολουθεί και αναλύει τις ισορροπίες πώς διαφυλάσσονται για τα ιδιοτελή μικροσυμφέροντα από την αντιπολίτευση, με συνέπεια να μην εκδηλώνονται αντιδράσεις που θα προασπίζουν και θα προάγουν τα συμφέροντα του τόπου.
Το αστείον της υπόθεσης είναι ότι ένα δημοτικό συμβούλιο, με την τακτική που ακολουθεί επί περίπου είκοσι οκτώ μήνες, έχει βάλει σημαντικότατη μερίδα της τοπικής κοινωνίας απέναντί του, δεν τους εμπιστεύεται κι απαιτεί υπερβάλλουσες αποδείξεις για να πεισθεί ότι κάποιοι προσπαθούν, αλλά το δυστύχημα είναι ότι δεν διαθέτουν κουράγιο και διάθεση.
Φυσικό είναι, ότι ο Κώστας Λογοθέτης υπηρετεί πιστά το δόγμα του ώριμου φρούτου, ενώ μόνον ο ίδιος και οι συν αυτώ αδυνατούν να αντιληφθούν ότι έχουν τελειώσει στη συνείδηση της κοινής γνώμης,  η οποία επίσης δεν δείχνει να εμπιστεύεται όπως στο παρελθόν τα ίδια πρόσωπα που σήμερα βρίσκονται στην αντιπολίτευση.
(150413)
Return top