ΚΟΥΙΖ 1

Κώστα Λογοθέτη, θυμάστε χειμωνιάτικο βράδυ του 2001 που κυλιόσασταν στο διάδρομο του 2ου ορόφου της Ιάσωνος και μετά μυξοκλέγατε διερωτώμενος πώς κατάντησα έτσι; Μήπως έφθασε η ώρα να αντιληφθείτε ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα, αλλά αυτό να το αντιληφθούν και οι οικείοι σας και να ζητήσετε υποστήριξη;
(060413)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιός είναι ο πιο ανόητος από αυτούς που έχουν απομείνει στο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω"; Ε, αυτός τους βολεύει που πάσχει από τίτλο εξουσίας και τον έχουν επιλέξει να κάνουν πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου για να αρχίσει το πάρτι με τα € 580.000 που θα διαχειρίζεται η «πολιτική ομερτά».
(060413)




Είπαν…1

«Όταν η γελοιοποίηση και ο αυτοεξευτελισμός έχουν γίνει έξις και είσαι αδηφάγος, η μία φορά δεν σου φθάνει, θέλεις τη βάσανον αυτήν να την υποστείς εις διπλούν. Έτσι, ποιος του έπιανε που θα έχαναν τέτοια ευκαιρία; Τη βούτηξαν από τα μαλλιά για να ζήσουν το χθεσινό τους κατάντημα για δεύτερη φορά. Επέλεξαν να διακόψουν τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για να ακούσουν δεύτερη φορά τα ίδια πράγματα και να αυτοικανοποιηθούν. Αυτό θα διαπιστωθεί πόσο θα το απολαμβάνουν…»
(060413)




Είπαν…2

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου καλόν θα είναι να μην φοβάται ότι θα του υποβληθεί από τον υπογράφοντα μήνυση ή αγωγή, δεδομένου ότι οι πρακτικές χαρακτηρίζουν τα πολιτικά ρετάλια. Ακόμη, συνιστούν πρακτικές που χαρακτηρίζουν τις γυναικουλίτσες, με τις οποίες πρακτικές ασχολούνται επ’ εσχάτοις στο 2ο όροφο της Ιάσωνος. Η αποκάλυψη κι επίδειξη της φασιστικής νοοτροπίας που διαπνέει τους «κορυφαίους» του καταρρέοντος συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", αποτελεί το μεγαλύτερο όφελος για την τοπική κοινωνία.
Σπύρο Νικολάου και μία υπενθύμιση. Επειδή η συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα θα είναι συνεχιζόμενη, θα υπάρχει άπλετος χρόνος για τις τοποθετήσεις επί προσωπικού τόσο στις προσβολές του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, όσο και στις δικές σας προσωπικά. Πρόεδρε, επειδή κι εσείς πολιτικά είστε «νάνος», έχω να σας πληροφορήσω ότι γράφω πάντοτε με ονοματεπώνυμο και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
Απορώ, γιατί χθες, ο Γιώργος Κακαβάς μετά την παραίτησή του, δεν αναφέρθηκε στο γεγονός της απειλής στον Κώστα Λογοθέτη με παραίτηση όντας αντιδήμαρχος, αν δεν σας έχριζε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου;
Στο επανιδείν…
Π. Η.
(060413)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΕΝΘΥΜΕΙΣΘΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ; 

Στον Κώστα Λογοθέτη με τη δήθεν ασθενή μνήμη, αλλά στην ουσία μπερδεμένος και ο ίδιος από τον ορυμαγδό των ψεμάτων, αποκάλυψα:
Την υπεξαίρεση των δύο επιταγών απόρων για τη διευθέτηση προσωπικής οφειλής του, τις οποίες «βάφτισε» οικονομική ενίσχυση!
 Το σκάνδαλο με το «πνίξιμο» των € 10.000.000 της Γνωμοδότησης Τσοβόλα και τη συνειδητή και σκόπιμη ζημία της Λουτράκι Α.Ε. με σκοπό την ολική καταστροφή της.
 Τη ματαίωση της αγωγής κατά της Club Hotel Loutraki S.A. από την οποία η Λουτράκι Α.Ε., απώλεσε περισσότερα από € 2,6 εκατ. κεφάλαιο και τόκους.
 Τα «κάλπικα» ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν και τα δύο αιτήματα των προσωρινών διαταγών.
 Την πλαστογράφηση της υπογραφής του έγκριτου νομικού Αθηνών Δημήτρη Τσοβόλα και τον εξαναγκασμό από τον ίδιο της απόσυρσης μιας αόριστης κι αντιφατικής αγωγής η οποία ήταν μεθοδευμένο να απολεσθεί.
 Την κατάσχεση στο Loutraki Thermal Spa που τη βαφτίσατε απλή καταγραφή και την άλλη ημέρα διαψεύσατε μόνος σας τον εαυτό σας.
Μετά από αυτά, πιστεύω να σας ενεργοποίησα λίγο τη δραστηριότητα στο κεφάλι σας κι ενδεχομένως και τη μνήμη αν διαθέτετε.
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν σας δω να καταγγέλλετε τον εαυτό σας. Είναι ένα από τα επόμενα βήματά σας. Υπομονή.
Π. Η.
(060413)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

«ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΣ» & ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Με την έναρξη της συνεδρίασης οι μαθητευόμενοι «στρατοδίκες» επέδειξαν το μέγεθος της φασιστικής τους νοοτροπίας, οι οποίοι τυφλωμένοι από το μίσος και με σύνθεση των διαδικασιών στο πόδι, επέδειξαν πόσο τυφλωμένοι είναι σε βάρος του νέου προέδρου Άρη Μαρίνη.
Η γελοιοποίηση περί του τυπικού της διαδικασίας, απασχόλησε περισσότερο από μία ώρα το σώμα, αποδεικνύοντας ότι το προεκλογικό μπουλούκι εξακολουθεί να παραμένει άτακτο σμήνος «βαλσαμωμένων πουλιών», που δεν αντιλαμβάνονται ακόμη και τα νεύματα του αρχηγού τους…
(060413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ριψάσπιδες που κατέβαζαν τα παντελόνια κι ετράπησαν σε άτακτο φυγή θύμιζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του καταρρέοντος συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", που πολύ νομίζουν ότι ήταν διέξοδός τους στην κατά πάσα πιθανότητα επερχόμενη ήττα τους στη ψηφοφορία που θα ακολουθούσε για την καρατόμηση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση της πεπατημένης και κάπως βιαστικό συμπέρασμα. Με δεύτερη ανάγνωση και σκέψη, διαπιστώνεται ότι το θέμα παίρνει μεγαλύτερη διάσταση. Είναι σίγουρο ότι με τα επεισόδια και τους ψιλοτραμπουκισμούς που δημιούργησαν, περισσότεροι δημότες θα ακούσουν, αλλά και πολύ περισσότεροι θα αναζητούν να μάθουν ποιά είναι η αλήθεια. Αδιάψευστος μάρτυς η τηλεοπτική εικόνα.
Η γελοιοποίηση και ο εξευτελισμός για τη δημοτική πλειοψηφία, χθες δεν είχαν προηγούμενο, λαμβανομένου υπόψη ότι τους «εισαγγελείς» ανέλαβαν να κάνουν δύο πρόσωπα που με την πρακτική τους έχουν καταστεί από μόνες τους στόχος για κάθε είδους κριτική. Προσωπικά ο γράφων, γνωρίζοντας το επίπεδο της Μαρίας Στάμου, ειλικρινά υπήρξε αιφνιδιασμός, αλλά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις. Όσον αφορά την οικογενειακή φίλη του δημάρχου Σταυρούλα Λέζου τι να πει κανείς; Τα πάντα θα διαπιστωθούν κατά την παρουσίαση του απολογισμού του 2012 και πώς θα αποσπάσει τις υπογραφές των μελών του Δ.Σ. της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Λουτρακίου, ο οποίος είχε καταληκτική ημερομηνία ανάρτησης στη Δι@ύγεια στις 31/3/2013 ή ενδεχομένως την αμέσως επομένη, λόγω Κυριακής.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρης Μαρίνης, ο οποίος αν και δεν διαθέτει ανάλογη πρότερη εμπειρία, ωστόσο έδειχνε έναν άνθρωπο που σκόπιμα και μεθοδευμένα κάποιοι στον εμφύλιο της πλειοψηφίας, τον είχαν καταστήσει εχθρό για να του πάρουν το κεφάλι. Αιτία, η άρνησή του να παρανομήσει και να ευθυγραμμισθεί με τις επιθυμίες του δημάρχου, που σκοπό έχει πώς θα διαχειρισθεί ο ίδιος προσωπικά τα € 580.000 που έχει το ΛΤΛ στο ταμείο του. «Συνεταιράκια» ο μυστικοσύμβουλος Γιώργος Γιαννιτσόπουλος και ο έτερος «συγγενής» κουμπάρος δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου Γιάννης Γκεζερλής, που σε πρώτη φάση στόχο έχουν να διαπραγματευθούν € 200.000 με προμετωπίδα τη μελέτη του πανεπιστημίου της Πεσκάρα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου.
Ο Άρης Μαρίνης, σύντομα και περιεκτικά, αφού ανέπτυξε και τεκμηρίωσε τη δράση του, εκθέτοντας του συκοφάντες του, επέδειξε ότι έχει λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου που είναι και το ζητούμενο, κάτι που δεν κάνει η δημοτική αρχή, αλλά αντίθετα οδηγεί με μανία τον τόπο στην καταστροφή.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη Τετάρτη, αν και αποτυχημένος ηθοποιός, φαίνεται ότι του άρεσε το στριπτίζ που τον είχε υποβάλλει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς και χθες το ξεκίνησε μόνος του…
Άλλη μια φορά η εικόνα και η παράθεση των θέσεων του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη ήταν άξια λύπησης, δεδομένου ότι έδειχνε άνθρωπο που κινείτο εκτός και δεν είχε σχέση με την απλή πραγματικότητα. Παράλληλα, προξενούσε απορία, ερωτήματα, προβληματισμό έχοντας την αίσθηση ότι απευθυνόταν σε όμοιούς του άνοες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Τι είχε προηγηθεί
Περισσότερο από μία ώρα, ο βετεράνος δήμαρχος επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου, ο πεπειραμένος πλέον τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και γνώστης του καλλικρατικού νόμου, Γιώργος Κακαβάς προσπαθούσαν με επαναλήψεις να δώσουν να καταλάβουν δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Λογοθέτης και Σπύρος Νικολάου αντίστοιχα, να αντιληφθούν υπό ποίες προϋποθέσεις θα ήταν σύννομη η διαδικασία. Σ’ αυτή τη φάση της διαδικασίας, όλοι οι παριστάμενοι διαπίστωναν ότι όσο περνούσε η ώρα, οι της δημοτικής αρχής γελοιοποιούντο όλο και περισσότερο προσφέροντας θέαμα στο φιλοθεάμον κοινό.
Τελικά, μετά από προσπάθεια, οι δύο γνώστες κατάφεραν να επιτύχουν να γίνει αντιληπτό πώς θα γίνει η διαδικασία και το θέμα που ετέθη από το Νίκο Λόη ήταν η αναγκαιότητα αναβολής της συζήτησης. Πρόταση που ετέθη σε ψηφοφορία, δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διαπίστωναν ότι μάλλον τσάμπα είχαν στήσει τη γκιλοτίνα. Κάποιοι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είδαμε τον Κώστα Λογοθέτη να κάνει νόημα στα μέλη του συνδυασμού να πουν κι αυτά ναι στην αναβολή, αλλά καθ’ ότι «βαλσαμωμένα πουλιά» δεν πήραν χαμπάρι εκτός του αντιδημάρχου Γιώργου Δέδε που ευθυγραμμίσθηκε με το Νίκο Λόη.
Τελικά η πρόταση έτυχε ισχνότατης αποδοχή και απορρίφθηκε.

Ανάδειξη της επικινδυνότητάς του ή διάσωση;
Πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι χθες η αρνητική ψήφος δεν είχε το νόημα διάσωσης του Άρη Μαρίνη, αλλά το στοπ στο δήμαρχο στις παρανομίες και παραβατικές πρακτικές του που έχουν γίνει πλέον καθεστώς. Ζητούμενο είναι, γιατί η αντιπολίτευση δεν μπορεί να το δει υπό αυτή την οπτική γωνία και να αναχαιτίσει εκείνες τις δράσεις -σχεδόν όλες- του Κώστα Λογοθέτη που προκαλούν και φέρνουν την καταστροφή. Κατά συνέπεια, απαιτείται σφυροκόπημα κι όχι χαΐδεμα που προσφέρουν «το στρίβειν δια του αρραβώνος» η λευκή ψήφος ή το
Οι επικεφαλής των συνδυασμών, έκαναν πολύ καλές και συγκροτημένες ομιλίες, όμως αυτός που επέτυχε να βγάλει τον Κώστα Λογοθέτη «από τα ρούχα του» ήταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κακαβάς.
(060413)




ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Έχοντας μάθει πλέον όλοι τον Κώστα Λογοθέτη, μετά από 27 συμπληρωμένους μήνες στη θέση του πρώτου πολίτη, όταν τον ακούς να λέει: Η αλήθεια είναι να σε πιάνουν τα γέλια μέχρι δακρύων. Όταν μάλιστα έχει τύχει να τον έχεις… περάσει από μαγνητικό τομογράφο, μπορεί ο γνώστης και μόνον να δικαιολογήσει τον εκφραζόμενο χαρακτήρα του, που αντιλαμβάνεται τα γεγονότα υπό μία άλλη σκοπιά κάνοντας λόγο για τη δική του αλήθεια.
Στη χθεσινή συνεδρίαση, μεταξύ αυτών που μειδίασαν κάνοντας λόγο ο Κώστας Λογοθέτης για αλήθεια, ήταν και ο γράφων που έγινε αντιληπτός από τον ομιλούντα εκείνη την ώρα από το βήμα δήμαρχο, ο οποίος του εξαπέλυσε προσβλητική επίθεση με απόπειρα υποτίμησης.
Ο γράφων, χωρίς να διακόψει τον ομιλητή, με νεύμα απευθύνθηκε στο γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Φίλη, από τον οποίο ζήτησε το λόγο επί προσωπικού. Το αίτημα διαβιβάσθηκε στον πρόεδρο του σώματος κι αυτός με τη σειρά του, έδωσε τη συγκατάθεσή του. Ο δήμαρχος στην εισηγητική ομιλία του άφησε αιχμές και υπονοούμενα σε βάρος του γράφοντος, χωρίς να διακοπεί επ’ ουδενί ο ομιλητής. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι επικεφαλής των συνδυασμών και δημοτικοί σύμβουλοι και πραγματοποιήθηκε ένας κύκλος.
Αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος, τόσο ο πρώην κολλητός του δημάρχου Χάρης Μαρίνης, όσο και ο γράφων, ζήτησαν το λόγο επί προσωπικού με τον πρόεδρο του συμβουλίου να έχει αλλάξει γνώμη (γιατί άραγε;) και προφασιζόμενος παρέλευση της ώρας, να αρνείται να δώσει το λόγο.
Προηγήθηκε απευθυνόμενος τόσο στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου όσο και στο δήμαρχο ο Χάρης Μαρίνης που αναφέρθηκε στις απρεπείς συμπεριφορές τους.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γράφων, επισημαίνοντας ότι η φίμωση παραπέμπει σε φασιστικές πρακτικές, με τον πρόεδρο του σώματος να ισχυρίζεται ότι έχετε μέσον να διατυπώσετε τις απόψεις σας.
Από εκεί και πέρα δεν είχε νόημα και δεν υπήρχε πρόθεση από το γράφοντα να συνεχίσει. Ωστόσο, ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης έχων την εξουσία και το αβαντάζ του θεσμικού του ρόλου, συνέχισε να είναι εριστικός και να υποτιμά.
Λέγοντας τη δική του αλήθεια, το απύθμενο ψεύδος δηλαδή για τους κοινούς θνητούς, διαστρέβλωνε την πραγματικότητα, γεγονός που με ανάγκασε να του υπενθυμίσω τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί δίπλα στο Χίλτον κάτω από τις αφόρητες πιέσεις του μυστικοσυμβούλου του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου, όπου μου είχε ζητήσει: «Πάνο, έλα να τ’ αλλάξουμε όλα» και φυσικά τον είχα απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη, δεδομένου ότι σε κάποιους είχε γίνει αντιληπτό από πάρα πολύ νωρίς ποιος είναι ακριβώς ο ένας και μοναδικός στόχος του ειδικότερα αυτού και του συμβούλου του, που όταν «μυρίζονται» το συγκεκριμένο είδος γυαλίζει το μάτι τους…

Χαρακτηριστικές σκηνές…
Προσποιούμενος ο Κώστας Λογοθέτης άγνοια για τον γράφοντα, καλόν είναι να του υπενθυμίσω πώς γνωριστήκαμε και ποια ήταν η εξέλιξη…
Μόνος του με πλησίασε την προεκλογική περίοδο το καλοκαίρι του 2010 σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μου ζήτησε να συναντηθούμε. Πράγματι, μετά από δύο συνεννοήσεις η συνάντηση πραγματοποιήθηκε Σάββατο πρωί στο Πευκάκι, αλλά εκεί δεν είχε προσέλθει μόνος του. Μαζί του, που δεν μπορούσε χωρίς αυτούς οι καθοδηγητές του ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς και ο πρώην αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Κοντός. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για ένα καφέ στις 11:00 για περίπου μία ώρα. Με πρότασή του μετακινηθήκαμε σε παραλιακή ψαροταβέρνα, απ’ όπου το διαλύσαμε στις 19:00 συνομιλώντας αποκλειστικά για το δήμο Λουτρακίου.
Στις οκτώ ώρες της συνάντησης δεν αντιλαμβανόταν και πολλά πράγματα, αν μίλησε μισή ώρα ήταν ζήτημα, ενώ η ανταλλαγή απόψεων γρήγορη και πέρασμα από το ένα θέμα στο άλλο, γινόταν κατά κύριο λόγο με τους άλλους δύο συνδαιτυμόνες.
Στη συνέχεια συναντηθήκαμε άλλες τέσσερις φορές, πλέον με την ιδιότητα του μέλους του Κινήματος των Ενεργών Πολιτών, όπου ο Κώστας Λογοθέτης εξέφραζε την αγωνία του να συνεργαστούμε. Αυτό τελικά, έγινε την τέταρτη φορά, όπου υπεγράφη από πέντε άτομα με πρωτοβουλία του Νίκου Λόη πρωτόκολλο συνεργασίας με το συνδυασμό, με τον Κώστα Λογοθέτη να μην σέβεται ούτε καν την υπογραφή του.
Φθάσαμε και πέρασαν οι εκλογές και συναντηθήκαμε άλλες τρεις ή τέσσερις φορές στο σπίτι του Δημήτρη Κοντού μαζί με τον Γιώργο Κακαβά και τον Χαράλαμπο Δοσσαρά, όπου συζητούσαμε την αναγκαιότητα καθιέρωσης της απόλυτης διαφάνειας της Λουτράκι Α.Ε. και εξονυχιστικό έλεγχο στο παρελθόν για να διαπιστωθεί τι πραγματικά είχε γίνει. Εκεί συμφωνήθηκε η ανάθεση σε δικηγόρο και η «βουτιά» για εξιχνίαση στο μαύρο παρελθόν της εταιρείας. Όπως αποδείχθηκε ο Κώστας Λογοθέτης είχε διαφορετική άποψη και μας «πούλησε» όλους…
Υπερίσχυσε το ενδιαφέρον για απευθείας σχέσεις με τον Yigal Zilkha, μέσω Γιώργου Γιαννιτσόπουλου, από τον οποίο σύρεται ακόμη και σήμερα…
Πολύ σύντομα, πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του, είχαμε αντιληφθεί ότι είναι τσακωμένος με την κοινώς ομολογουμένη αλήθεια, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούσαμε να φαντασθούμε ότι το ψέμα είναι η κύρια φύση του!
Με τα ψέματά του φυσικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο έχει γράψει τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου.
Πάνος Ηλιακόπουλος
(060413)




ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ
ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Με την τροπή σε φυγή από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης συναντήθηκε πηγαίνοντας για το γραφείο του με το γράφοντα όπου του είπα ότι θα καθίσει στο σκαμνί, εννοώντας το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου με το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα.
Αντέδρασε αυτόματα κι άρχισε να με σπρώχνει με το σώμα του και το ένα χέρι του, ενώ ο γράφων δεν σήκωσε καν τα χέρια του αντιδρώντας σε αμυντική θέση μόνον με το σώμα του. Στη μέση μπήκε ο Παύλος Παύλου φοβούμενος περισσότερα επεισόδια, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είχα επιθετική πρόθεση και διάθεση.
Στη συνέχεια, ο Κώστας Λογοθέτης έφυγε προς το γραφείο του με το γράφοντα να επαναλαμβάνει σε υψηλότατους τόνους φέρε τα € 10.000.000 της Γνωμοδότησης Τσοβόλα. Κινήθηκα μέχρι τα τρία σκαλάκια που οδηγούν στους ορόφους του μεγάρου, εξακολουθώντας να του επαναλαμβάνω μονότονα το ίδιο πράγμα, ενώ ήδη είχε ανέβει στις σκάλες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου, ο οποίος με γρονθοκόπησε ως αντιστασιακός ήρωας μία φορά στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια, άλλος ένας δημοτικός σύμβουλος -μπες βγες στους αυλικούς- του Κώστα Λογοθέτη, προσπαθούσε να με σπρώξει με την κοιλιά του, αλλά αυτό ήταν αμελητέο.
Καθ’ ότι φασιστοειδή και αδυνατώντας να ακούνε την αποκάλυψη και τη δημοσιοποίηση των άπλυτών τους, ας ελπίσουμε ότι δεν θα δεχθώ νέες βίαιες ενέργειές τους…
(060413)
Return top