ΚΟΥΙΖ

Που ήταν οι επικεφαλής των συνδυασμών -που δήθεν θέλουν, σε αντίθεση με την κοινωνία, την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι- την περασμένη Παρασκευή στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη για τις σιδηροδρομικές συνδέσεις της Πελοποννήσου, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη μεθοδευμένα και σκόπιμα να έχει εκτροχιάσει τον προαστιακό σιδηρόδρομο προς Λουτράκι;
(300413)




Είπαν…

«Τυπικοί Χριστιανοί, οι της δημοτικής αρχής, προγραμμάτισαν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο για τις 17:00, προκειμένου να προλάβουν να εκκλησιασθούν για να ακούσουν το τροπάριο της Κασσιανής!»
(300413)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΙ «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ»

Ο δήμος τα έχει παρατήσει. Οι λίγοι υγιώς σκεπτόμενοι δεν εισακουγόμαστε, έλεγε χθες το βράδυ ο δημοτικός σύμβουλος του μεταλλαγμένου συνδυασμού της δημοτικής αρχής "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" Αργύρης Ψυχογιός. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε και να λέμε ότι όλα γίνονται καλά!
Μα πώς είναι δυνατόν Αργύρη Ψυχογιέ την ώρα που ο δήμαρχος και τα «εξαπτέρυγά» του μόνιμα θα τα ακούς να ισχυρίζονται ότι παράγουν ένα τεράστιο έργο; Η πραγματικότητα, δυστυχώς είναι, ότι δεν μπορούν να το παράξουν ούτε στα όνειρά τους όρθιοι…
(300413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΩΝ
ΧΜΕΡ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Έντονη ήταν σήμερα το πρωί η δυσφορία στο δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη και στους «αυλικούς» του κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα», μ’ αφορμή τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου εξ’ Αγ. Θεοδώρων Αργύρη Ψυχογιού, που είπε ότι τα «βαλσαμωμένα πουλιά» από το μεταλλαγμένο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", δυο λαλούν και τρεις χορεύουν.
Το τι ακούσθηκε δεν περιγράφεται, ενώ κάποιοι από τα πρασινοκόκκινα φασιστοειδή πρότειναν τη συγκρότηση και πάλι του έκτακτου «στρατοδικείου», για να προχωρήσουν σ’ άλλη μία καρατόμηση, μέχρι να απομείνουν μόνον οι «έντιμοι», που τηρούν το λόγο τους, σέβονται την υπογραφή τους κι έχουν ανταποκριθεί στο έπακρο έναντι των προεκλογικών τους δεσμεύσεων.
Το ζητούμενο είναι, πόσοι τελικά θα μείνουν σ’ αυτό το συνδυασμό, λαμβανομένου υπόψη ότι τα «χμερ» στήνουν γκιλοτίνες και από την άλλη για κάποιους έχει ξεχειλίσει με τη σειρά τους το ποτήρι, με συνέπεια να σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά την ανεξαρτητοποίησή τους για προστασία της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς τους και ως εκ τούτου τα πανηγύρια να είναι κοντά με την πάλαι ποτέ δημοτική πλειοψηφία, να αριθμεί μονοψήφιο αριθμό συμβούλων και οσονούπω να μην απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του σώματος.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή για κάποιο σοβαρότατο παράπτωμα του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη ή κάποιου αντιδημάρχου κατατεθεί πρόταση μομφής αυτή θα υπερψηφισθεί και τότε αυτόματα θα πρέπει να οδηγηθεί σε παραίτηση. Το «τσίρκο» που έχει στήσει η εν λόγω δημοτική αρχή, σε συνδυασμό ότι θα την εγκαταλείψουν κρυφά και φανερά «δεκανίκια» για να μην εκτίθενται οι ίδιοι, θα συμβάλλει ο δήμος Λουτρακίου να βιώσει και να γευθεί πρωτόγνωρες εμπειρίες.
Το επόμενο διάστημα κι όσο μπορέσει να σταθεί η σημερινή δημοτική αρχή θα γίνουμε θεατές τραγελαφικών καταστάσεων που θα είναι σε βάρος του δήμου Λουτρακίου, καθ’ ότι οι άνθρωποι είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους για να εισπράττουν το μηνιαίο μισθό, με συνέπεια να μην ενδιαφέρονται και να κόπτονται για τίποτα άλλο.
Εν αναμονή λοιπόν, της συρρίκνωσης του αριθμού των συμβούλων, δεδομένου ότι δεν παίζεται καθαρά και το «παιχνίδι»!
(300413)
Return top