ΚΟΥΙΖ

Γιατί κάτι μέσα μου λέει ότι θα «υποθηκευθεί» η Λουτράκι Α.Ε. στην Club Hotel Loutraki S.A., μετά και τη συνέντευξη του αειθαλούς δημοτικού συμβούλου Παύλου Παύλου;
(210413)




Είπαν…

«Βετεράνε δήμαρχε Παύλε Παύλου, οι τοποθετήσεις για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα έχετε υπόψη σας κι έχετε αντιληφθεί σε τι σκέψεις παραπέμπουν; Μήνυμα προς το "φίλο" σας Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, αν εγώ εκλεγώ δεν πρόκειται να διεκδικήσω τίποτα από τις οφειλές της CHL S.A προς το δήμο Λουτρακίου! Νομίζετε ότι είσθε αρεστός και σας εμπιστεύοντε;»
Π.Η.
(210413)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Από δήμαρχος, θυρωρός του μυστικοσυμβούλου. Όταν Κώστας Λογοθέτης και Γιώργος Γιαννιτσόπουλος τυγχάνει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Club Hotel Casino Loutraki οι ρόλοι αλλάζουν, ενδεχομένως να παίρνουν την πραγματική τους διάσταση και ο πρώτος ανοίγει τις πόρτες στο δεύτερο! Γελούσε το προσωπικό της CHCL!
(210413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΙΔΟΥ ΠΑΥΛΕ ΠΑΥΛΟΥ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μεγάλο ενδιαφέρον για την αποκάλυψη της πραγματικότητας και του θεάτρου του παραλόγου που εκτυλίσσεται στο Λουτράκι, έχουν όσα ανέφερε ο θιγόμενος Παύλος Παύλου για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου εντός της πόλης του Λουτρακίου.
Γιατί δεν έχει εισέλθει από το 2002 ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην πόλη του Λουτρακίου, όταν μάλιστα ο σχεδιασμός του προς την Πελοπόννησο προέβλεπε πρώτη γραμμή Αθήνα - Λουτράκι - Αθήνα;
Ποιος ήταν δήμαρχος το 2002;
Η ΕΡΓΟΣΕ πάντως έλεγε, όσον αφορά την τοποθεσία η δημοτική αρχή έπαιζε τις «κουμπάρες» και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας περιέφεραν από μέρος σε μέρος. Πάλι καλά, που δεν μας είχαν ζητήσει να ανεβάσουμε τη γραμμή στα Γεράνεια και να φτιάξουμε τον τερματικό σταθμό στην κορυφή του βουνού.
Η ΕΡΓΟΣΕ παρά την κοροϊδία και τον εμπαιγμό που είχε υποστεί επανήλθε και πάλι το 2005 με € 10.000.000 ζεστά στο χέρι για να προχωρήσει και να κανονικοποιήσει τη γραμμή Ισθμός - Λουτράκι - Ισθμός. Πάλι το 2005 τους «παίζατε» πινγκ πονγκ μεταξύ Θρούβαλα - Πάρκου Πηγών με αποτέλεσμα τελικά να χαθεί το κονδύλι.
Το 2007, αν κι επικεφαλής της αντιπολίτευσης σύρατε τους επικεφαλής των συνδυασμών και φίλα προσκείμενούς σας φορείς στο γραφείο του τότε υπουργού Αναστάση Παπαληγούρα πανηγυρίζοντας ότι ο προαστιακός έρχεται στο Λουτράκι, με το σταθμό να γίνεται στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος.
Βετεράνε δήμαρχε Παύλε Παύλου είστε ο αποκλειστικός υπεύθυνος, είσαστε εσείς που δεν θέλατε να έλθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στο Λουτράκι από το 2002! Δηλαδή, εσείς είστε ο άνθρωπος που έχει στερήσει σε μια ολόκληρη πόλη, τους κατοίκους και τους παραθεριστές της το πλέον σύγχρονο συγκοινωνιακό μέσο!
Με αφορμή τα όσα ισχυριστήκατε περί κατηγορίας ως προδοτών των ταγών του τόπου κ.λπ.. με τη λήξη της συνάντησης το loutraki-press προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση, έχοντας υπόψη του όπως κι εσείς ότι η συνάντηση θα γινόταν παρόντος του αρμόδιου υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.
Επειδή λοιπόν αρέσκεσθε να έχετε επιλεκτική μνήμη σας το επαναδημοσιοποιώ!
«ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ & ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!
Τον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη παρόντος του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Σταύρου Καλογιάννη, επισκέφθηκαν οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης Γιώργος Γκιώνης, Παύλος Παύλου, Γιώργος Πετρίτσης συνοδευόμενοι από το βουλευτή του νομού Χρήστο Δήμα και τον αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας Γιώργο Δέδε.
Όσον αφορά το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, αυτός αξιοποιώντας το δόγμα ώρα ΠΑΣΟΚ -συνήθειες που δεν ξεχνιούνται- προσήλθε στη συνάντηση με μισή ώρα καθυστέρηση και πιο συγκεκριμένα την ώρα που η συνάντηση όδευε προς το τέλος της.
Γιώργος Γκιώνης και Παύλος Παύλου μετέφεραν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να μπει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην πόλη του Λουτρακίου καθ’ ότι αποτελεί καθολικό αίτημα ενός ολόκληρου δήμου.
Οι εκπρόσωποι του Λουτρακίου διατύπωσαν τους φόβους τους ότι στην περίπτωση που κατασκευασθεί σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος, το γεγονός αυτό θα συντελέσει ο προαστιακός να μην μπει στην πόλη του Λουτρακίου. Όταν μετά από μισή ώρα έφθασε και ο δήμαρχος, αναφέρθηκε με τη σειρά του ότι πρέπει να υιοθετηθούν οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Είναι αναγκαίο να επισημανθεί ότι η συνάντηση προκλήθηκε από κάποια πρωτοβουλία πολιτών που κινήθηκε κόντρα στο συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου να γίνει ο σταθμός του προαστιακού στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος.
Αντέδρασαν τόσο ο νεαρός βουλευτής του νομού Κορινθίας Χρήστος Δήμας, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες που ενημέρωσαν το δήμαρχο Λουτρακίου και τους επικεφαλής των συνδυασμών να μεταβούν όλοι μαζί στην προγραμματισθείσα συνάντηση.
Υπουργός και αναπληρωτής υπουργός ήταν σύμφωνοι να μπει ο προαστιακός στο Λουτράκι τονίζοντας την αναγκαιότητα να προχωρήσει η σχετική μελέτη για το έργο, ενώ για τη θέση του σταθμού είπαν ότι θα είναι προτιμότερο η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στον ΟΣΕ. Ο Σταύρος Καλογιάννης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είχε δεχθεί τηλέφωνο από τον τέως Επίτροπο Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα, ο οποίος επίσης του επεσήμανε την αναγκαιότητα εισόδου του προαστιακού στην πόλη του Λουτρακίου.
Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ο Κώστας Λογοθέτης συμφώνησε με τους επικεφαλής των συνδυασμών να συναντηθούν στο δημαρχείο και να συμφωνήσουν το πλαίσιο του αιτήματος πριν μεταβούν στη συνάντηση στον ΟΣΕ για την είσοδο του προαστιακού στο Λουτράκι και τη δημιουργία σταθμού στον Ισθμό, του οποίοι η ενδεδειγμένη σιδηροδρομικά θέση είναι η περιοχή Παράδεισος - Φιλοθέη, που δεν χρειάζονται απαλλοτριώσεις και δεν υπάρχει κόστος περαιτέρω επιβάρυνσης του έργου.
Αύριο αναλυτική παρουσίαση των τεχνικών προδιαγραφών, γιατί ο σταθμός του Ισθμού πρέπει να γίνει στη θέση παράδεισος - Φιλοθέη.»
(110413)

Η δεύτερη και ψυχραιμότερη ανάγνωση της συνάντησης
Συντευξιαζόμενος ο αειθαλής δημοτικός σύμβουλος Παύλος Παύλου έκανε λόγιο για ειρωνεία ότι «πήγαμε όλοι μαζί κόντρα στο Λουτράκι» αυτό λέει ο άνθρωπος.
Αφού λοιπόν πήγατε να υπερασπιστείτε το συμφέρον του τόπου τι λέει βετεράνε δήμαρχε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου που είχατε την τύχη να προΐστασθε; Είσοδος στην πόλη του Λουτρακίου με τερματικό σταθμό την οδό Αιγαίου και σταθμός μετεπιβίβασης στη θέση παράδεισος - Φιλοθέη! Το δυστύχημα για εσάς είναι ότι δεν το λέει μόνον το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και ο αρμόδιος φορέας ΟΣΕ.
Αυτό, μόνος σας είπατε ότι δεν το υπερασπιστήκατε, το απεμπολίσατε, διολισθήσατε από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και αφήσατε την πόρτα ορθάνοιχτη να μην μπει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην πόλη του Λουτρακίου.
Επειδή λοιπόν ο κακός δημοσιογράφος σας κατηγορεί, όχι από την κοιλιά του, αλλά από τα λεγόμενά σας βγείτε ευθέως με ανακοίνωσής σας ως Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση, αλλά και ως βετεράνος δήμαρχος με την πολύχρονη εμπειρία και ξεκαθαρείστε ότι συμφέρον του τόπου είναι να μπει ο προαστιακός στο Λουτράκι με τερματικό σταθμό στην οδό Αιγαίου και σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος αντιστρατεύεται το συμφέρον της πόλης του Λουτρακίου και είναι κόντρα στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να το κάνετε όχι μόνον εσείς, αλλά:
Ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος αν και το έργο το θεωρούσε πυλώνα ανάπτυξης στο προεκλογικό του πρόγραμμα, ωστόσο, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ επί της ουσίας, αλλά μόνον για το θεαθήναι.
Ο Γιώργος Γκιώνης που πραγματικά έτρεχε για την έλευση του προαστιακού και τον κόψατε το καλοκαίρι του 2007 με την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος. Είχε πάρει αρχικά απόφαση για τερματικό σταθμό στην οδό Παπανικολάου, η οποία επί των ημερών του άλλαξε και είναι η σημερινή απόφαση του σώματος.
Ο Γιώργος Πετρίτσης είναι δογματικά ή τουλάχιστον στην προεκλογική περίοδο κατά της εισόδου του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου ή το πολύ - πολύ να φθάσει ο προαστιακός μέχρι το παλαιό εργοστάσιο Θρουβάλα!
Ο Γιώργος Δέδες αν και αρχικά κινήθηκε συντασσόμενος με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, είναι απορίας άξιο πώς ανέχθηκε την προοπτική δημιουργίας σταθμού στη θέση Α-Β Βασιλόπουλιος.
Ο νεαρός βουλευτής Χρήστος Δήμας ναι μεν τάσσεται υπέρ της έλευσης του προαστιακού στην πόλη του Λουτρακίου, ενδεχομένως να μην είναι απόλυτα ενημερωμένος για τις επίσημες θέσεις του πλέον αρμόδιου φορέα ΟΣΕ και δεν αντέδρασε και ο ίδιος.
Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεών σας αειθαλή δημοτικέ σύμβουλε Παύλε Παύλου.
Όσον αφορά τη φρασεολογία σας περί του φίλου μου πρώην δημοτικού συμβούλου, δεν φοβήθηκα να καταγράψω το όνομά του, καθ’ ότι πρόκειται για ένα γεγονός, αλλά τον αντιμετώπισα ως μέλος των συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον πολιτικό πρόσωπο και δεν εμπλέκεται στα κοινά.
Εσείς όμως βετεράνε δήμαρχε Παύλε Παύλου, γιατί αποφύγατε να κατονομάσετε το φίλο σας που διαθέτει τις κτηματικές εκτάσεις, προσποιούμενος ότι δεν τον γνωρίζετε και βασικά είναι ο υποκινητής των πρωτοβουλιών για την κατασκευή του σταθμού στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος κόντρα στα συμφέροντα της πόλης του Λουτρακίου;
(210413)
Return top