ΚΟΥΙΖ

Γιατί Κώστα Λογοθέτη να «φεσωθεί» χθες το πρωί με € 3.500 δικαστικά έξοδα η Λουτράκι Α.Ε. -που ευτυχώς η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. δεν τράβηξε το σχοινί κι ανέβαλε τον πλειστηριασμό- λόγω της συνειδητής επιλογής σου να καταστρέψεις της εταιρεία;
(250413)




Είπαν…

«Όταν διαθέτεις τσίπα, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και πράττεις το αυτονόητο. Ο λόγος για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου και ειδικότερα τους πέντε συμβούλους Μαρία Στάμου, Σταυρούλα Λέζου, Γιώργο Δρούγκα, Μιχάλη Βουγιούκαλο και Δημήτρη Λάμπρου που έβαλαν την υπογραφή τους ότι είναι ανίκανος ο πρόεδρος του σώματος Άρης Μαρίνης, για να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ο κατά φαντασίαν "αυτοκράτορας" για να δικαιολογήσει τη φασιστική απόφασή του για να τον καρατομήσει. Παρά το γεγονός ότι άνοιξαν το λάκκο για να πέσει ο Άρης Μαρίνης μέσα, επειδή υπάρχει θεία δίκη, έπεσαν μέσα οι ίδιοι. Ωστόσο, συμπεριφέρονται ως να μην συμβαίνει τίποτα, αν και εξευτελίσθηκαν, επιδεικνύοντας ότι πρέπει να πιστέψουμε, ,ότι δεν σέβονται ακόμα και τον ίδιό τους τον εαυτό!»
(250413)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ Η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ ΣΤΟ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ

Σε πλήρη γνώση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, προφανώς του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σπύρου Νικολάου και των αντιδημάρχων είναι το γεγονός ότι ο υπ’ αριθ. Νο 3 στην ιεραρχία, αναπληρωτής του δημάρχου, αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης, έχει συμφωνήσει σε όλα και θα μετακινηθεί στο συνδυασμό του βετεράνου δημάρχου Παύλου Παύλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press ο Κώστας Λογοθέτης είπε σε πολίτη που ρωτήθηκε σχετικά ότι το ξέρουμε, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε… Ωστόσο, εκτιμήσεις δημοτικών παρατηρητών αναφέρουν ότι ο Γιώργος Γλυκοφρύδης φροντίζει να πάρει μαζί του κι άλλα πρόσωπα στο συνδυασμό του αειθαλούς δημοτικού συμβούλου, προκειμένου να διευρυνθεί η πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού και προς τον κεντροαριστερό χώρο.
(250413)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, που έκανε τα πάντα να επικρατεί ένα ατελείωτο μπάχαλο στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, στο τέλος επέδειξε ότι δεν έχει συναίσθηση, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του σώματος Άρη Μαρίνη για όσα αυτός έχει λάμψει… σαν φωτεινό παράδειγμα προς αποφυγή.
Αφού από την έναρξη της συνεδρίασης ήταν προκλητικός κι αυθαιρετούσε, όταν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση επέστρεψε στην αίθουσα από το φουαγιέ, ζήτησε το λόγο. Του απάντησε ο πρόεδρος ότι η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε και ο δήμαρχος τον κατηγόρησε για μη δημοκρατικές διαδικασίες.
Ποιός μιλάει τώρα; Κατά μία έννοια δεν μπορεί να το αντιληφθεί γιατί νομίζει ότι όλοι είναι υπήκοοί του… Όμως φαίνεται ή να έχει ασθενή ή επιλεκτική μνήμη και να ξεχνάει ότι δεν τον συμφέρει ή να έχει μπερδευτεί από τα τόσα που έχει πει…
Ο Κώστας Λογοθέτης που καρατομεί εν ψυχρώ ανθρώπους, που φιμώνει και δεν δίνει το λόγο στους πολίτες, ήθελε σώνει και καλά να επιστρέψουν τα μέλη στη συνεδρίαση για να πάρει και πάλι το λόγο και να εκτεθεί, όπως εκτέθηκε και στην αρχή της συνεδρίασης…
(250413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




«ΣΤΡΙΠΤΙΖ» ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ

Με προσυμβούλιο, στο γραφείο του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, παρόντων των «εξαπτέρυγών» του για τη στάση που θα κρατήσουν -σιγή τελικά- τα «βαλσαμωμένα πουλιά», στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, εκτυλίχθηκε η χθεσινή ημέρα που συγκέντρωνε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω των εμποδίων που αναμένοντο να τεθούν στη συνεδρίαση του οργάνου.
Ο άτακτος στρατός του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με του Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", προσήλθε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και με προφανή την κατεύθυνση του δημάρχου, καθ’ ότι είχαν προσχεδιάσει την εξέλιξη, ετέθη θέμα από το σύμβουλο της πλειοψηφίας Γιώργο Δρούγκα να εξέλθουν οι κάμερες της αιθούσης. Πρόφαση, από τους συμβούλους της πλειοψηφίας ότι δεν νιώθουν άνετα όταν τους καταγράφουν οι κάμερες. Στην ουσία ήθελαν να αποφύγουν να καταγραφούν και να είναι σε δημόσια θέα τα χάλια τους… Προκειμένου να μην γίνει διακοπή και τη χρεωθούν τα τηλεοπτικά κανάλια, οι δύο cameraman από το Axion και το tvtv, επέλεξαν να αποχωρήσουν.
Προτού καν ξεκινήσει η συνεδρίαση και χωρίς να σεβασθεί τη διαδικασία ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» πήρε το λόγο αυθαιρετώντας, στήνοντας κατά την προσφιλή του τακτική ένα σύντομο σώου, προκειμένου να μειώσει και να απαξιώσει τον πρόεδρο του σώματος Άρη Μαρίνη, ότι δεν είναι ενημερωμένος και κατά συνέπεια ακατάλληλος για τη συγκεκριμένη θέση.
Δυστυχώς, για τον Κώστα Λογοθέτη ο Άρης Μαρίνης, ήταν πολύ περισσότερο και πιο ενδελεχώς ενημερωμένος από το δήμαρχο, με συνέπεια για να κερδίσει τις εντυπώσεις, χωρίς να αντιλαμβάνεται τι κακό μπορεί να κάνει επιτέθηκε στον πρόεδρο και του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου.
Η επίθεση του Κώστα Λογοθέτη αφορούσε ένα κονδύλιο € 55.000 από το μέρισμα που έπρεπε να παραληφθεί από την Τράπεζα Ελλάδος, για το οποίο ο δήμαρχος θεωρούσε ότι ο πρόεδρος δεν είχε ασχοληθεί και τελικά ήταν πάρα πολύ καλή αιτία να του επιτεθεί και να τον απαξιώσει.
Ο Άρης Μαρίνης ήταν πλήρως ενημερωμένος και είχε προετοιμάσει πλήρως τη διαδικασία για να ετοιμασθεί το σώμα να προχωρήσει στη λήψη απόφασης προκειμένου να εισπραχθούν τα χρήματα. Εκείνη την ώρα έγινε ένα μικρό μπάχαλο και πήρε το λόγο η σύμβουλος από την αντιπολίτευση έγκριτη νομικός Εβίτα Κούτμου, η οποία επεσήμανε ότι αν δεν ληφθεί θετική απόφαση τα χρήματα θα χαθούν, ενώ όσοι θα καταψηφίσουν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθ’ ότι θα είναι υπόλογοι.

Επίθεση Λογοθέτη σε πρόεδρο και Δ.Σ. του ΔΛΤ Κορίνθου
Ο σχεδιασμός του Κώστα Λογοθέτη εξελίχθηκε σε μπούμερανγκ -ούτε σχεδιασμό πλέον δεν είναι ικανός να κάνει- αλλά αυτό που προείχε ήταν να εντυπωσιάσει τους παρισταμένους με συνέπεια να επιτεθεί στον πρόεδρο Αντώνη Παππά και το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου, ισχυριζόμενος ότι κακώς θα εισπράξουν από μερίσματα ποσό άνω των € 120.000. Καλά ενημερωμένος ο Άρης Μαρίνης του επεσήμανε ότι αυτά που ισχυρίζεται δεν στέκουν, καθ’ ότι πρόκειται για τέλη παρελθόντων ετών βαρέων οχημάτων, που εισέρχονται στο χώρο του λιμένα Κορίνθου.
Τελικά, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία και το θέμα υπερψηφίσθηκε οριακά, με τον Κώστα Λογοθέτη και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» να ταπεινώνονται για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια ο Άρης Μαρίνης βάσει της ημερήσιας διάταξης πήγε να ξεκινήσει τη συζήτηση στο τι είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα με θύμα τον ίδιο και την οικογενειακή φίλη του δημάρχου Σταυρούλα Λέζου να αρνείται να συμμετάσχει και να εξέρχεται της αιθούσης. Την ακολούθησαν οι σύμβουλοι Παρασκευή Φουντούκη Παχατουρίδου, Μιχάλης Βουγιούκαλος και Δημήτρης Λάμπρου.
Έτσι έγινε περίτρανα εμφανής η πρόθεση της πλειοψηφίας να σαμποτάρει συνειδητά κι απροκάλυπτα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όταν έχουν υπάρξει εξαιτίας του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη καθυστερήσεις και κατά συνέπεια επιβάλλεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες.
Η εξέλιξη αυτή, ανάγκασε τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη να ζητήσει τις παραιτήσεις των πέντε που απεύθυναν μομφή στο πρόσωπό του και στη συνέχεια έκλεισε τη συνεδρίαση. Αυτό ήταν άλλο ένα ρουά ματ στην εξέλιξη της συνεδρίασης, γεγονός που εκνεύρισε τους συμβούλους της πλειοψηφίας και μ’ επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο γραφείο του δημάρχου.
(250413)




ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΑΧΑΤΗ Η CLUB HOTEL LOUTRAKI S.A. ΟΦΕΙΛΕΙ
ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ!

Γιάννη Βραχάτη το "Αλεξάνδρειο" Συνεδριακό Κέντρο ήταν αντισταθμιστικό όφελος της Club Hotel Loutraki S.A. στο δήμο Λουτρακίου. Ευτυχώς, που βρέθηκε κι ένας άνθρωπος μία από τις πολύ σπάνιες φορές, που σας απάντησε κατά πρόσωπο κι αποκατέστησε την πραγματικότητα. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρος του LTO Δημήτρη Παππάς, ο οποίος ήρθει με λεβεντιά στο ύψος των περιστάσεων.
Γιάννη Βραχάτη για να μην ξεχνιόμαστε θα πρέπει να έχετε υπόψη σας στην CHL S.A. ότι στην πόλη του Λουτρακίου χρωστάτε ακόμη την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου περίπου 500 θέσεων, καθώς επίσης και τις εκκρεμότητες οικονομικών διαφορών που αναδεικνύονται μέσα από τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα περίπου € 10.000.000, άσχετα αν οι σημερινοί ταγοί του τόπου δεν τις αιτούνται, για να έχουν μαζί σας καλές δημόσιες σχέσεις, τώρα μάλιστα που οι εκλογές είναι πλέον ορατές στον ορίζοντα.
Μην σας ενθαρρύνει το γεγονός, επειδή οι φίλα προσκείμενοί σας αρέσκονται να τη λένε «φούσκα» για να επιδεικνύουν την αφοσίωσή τους , ότι η Γνωμοδότηση Τσοβόλα είναι «φούσκα». Ας κάνουν τώρα τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια τους, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…
Μπορεί η Θέμιδα να είναι «τυφλή», ωστόσο, ποιός δικαστικός λειτουργός θα κλείσει τα μάτια σε οφθαλμοφανείς παραβάσεις με ποινικό και αστικό περιεχόμενο;
(250413)




Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ;

Ντίνα Νικολάκου, εύχομαι να μην διαψευσθείτε την Παρασκευή το πρωί και προς έκπληξή σας ακούσετε τον επικεφαλής του συνδυασμού σας περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη με διαφόρων ειδών δικαιολογίες να ανακοινώνει πανηγυρικά την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου για το Λουτράκι στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2014 - 2020.
Η αντιπεριφερειάρχης αρμόδια για θέματα Τουρισμού Ντίνα Νικολάκου, χθες, κατελήφθη εξ απήνης, όταν διαπίστωσε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του LTO ότι η έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου εντός της πόλης του Λουτρακίου αποτελεί καθολικό αίτημα των παραγωγικών φορέων της πόλης. Γεγονός που την ανάγκασε να ισχυρισθεί ότι ο Πέτρος Τατούλης κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και θα προλάβει να δεσμεύσει κονδύλια για να το εντάξει το έργο στο τρέχον ΕΣΠΑ. Η Ντίνα Νικολάκου ενδεχομένως να μην έχει υπόψη της ότι επί 17 μήνες ο Πέτρος Τατούλης εμπαίζει δια των εκπροσώπων της την τοπική κοινωνία κι αν όπως ισχυρίζεται η περιφερειακή σύμβουλος τώρα προσπαθεί, είναι γιατί σ’ ολόκληρο το χρονικό διάστημα δεν έβαλε ένα λιθαράκι.
Εν κατακλείδι Ντίνα Νικολάκου, ενδεχομένως μπορεί να μην έχετε άμεση γνώση για το έργο ότι το μόνο που απαιτείται είναι η δέσμευση κονδυλίων από το τρέχον ΕΣΠΑ, στη συνέχεια η αποστολή του σχετικού εγγράφου στον ΟΣΕ και την ΕΡΓΑ ΟΣΕ δεσμευόμενοι ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου θα το εντάξει στο τρέχον ΕΣΠΑ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη κατασκευής του έργου. Κι αυτό γιατί η μισή μελέτη και ειδικότερα αυτή που αφορά την κατασκευή του σταθμού στη διακλάδωση του Ισθμού στη θέση Παράδεισος - Φιλοθέη, είναι ολοκληρωμένη από το 1999!
Είναι ευκαιρία κι εσείς από την πλευρά σας, αφού πλέον είστε ενημερωμένη να κινηθείτε προς τον Πέτρο Τατούλη και να υποστηρίξετε μαζί με την αντιπολίτευση ένα δίκαιο αίτημα που όχι μόνον θα εξυπηρετήσει την τοπική κοινωνία, αλλά θα φέρει τουρισμό στην πρώτη λουτρόπολη της Πελοποννήσου και θα συμβάλλει τουλάχιστον να ισορροπήσει η χειμάζουσα οικονομία της.
Ιδού, πεδίον δόξης λαμπρόν!
(250413)
Return top