ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ

Ο δήμαρχος της καταστροφής και διάλυσης του δήμου Λουτρακίου, ο χειρότερος όλων των εποχών στην ιστορία του τόπου, Κώστας Λογοθέτης, στην αποψινή συνεδρίαση (που δεν έχει τελειώσει ακόμη) των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" αποφάσισαν τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 με αποκλειστικό θέμα και σκοπό τον αποκεφαλισμό του προέδρου του Λιμενικού ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη.
Ο λόγος είναι ένας και απλός. Θέλουν να βάλουν τα λεφτά του ταμείου στο χέρι ο Κώστας Λογοθέτης με το σύμβουλό του Γιώργο Γιαννιτσόπουλο, με τις πληροφορίες να θέλουν να βρίσκονται σε φρενήρη κατάσταση γιατί αδυνατούν να τον καθυποτάξουν.
Επειδή δεν έχουν λόγους να του καταμαρτυρήσουν με άφθονη λάσπη θα ισχυρισθούν ότι κωλυσιεργεί τις διαδικασίες και δεν έχει περάσει ο προϋπολογισμός, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο Κώστας Λογοθέτης σαμποτάριζε τη διενέργεια συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου, μη αποστέλλοντας γραμματέα ως είχε δεσμευθεί να κάνει, με συνέπεια σύμβουλος του ταμείου να επωμισθεί τη δουλειά πρακτικογράφου.
Ο Κώστας Λογοθέτης που δεν έχει να επιδείξει την προώθηση έστω κι ενός έργου, ει μη μόνον αυτών που βρήκε έτοιμα, κατηγορεί τον Άρη Μαρίνη για αναβλητικότητα, τον άνθρωπο που έφερε από προσωπικές του προσπάθειες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο ταμείο. Όπως έχει ξαναγραφεί ο Κώστας Λογοθέτης έχει στήσει μηχανισμό «πολιτικής ομερτά» κι έχει… ζαλισθεί γιατί ο Άρης Μαρίνης ως πρόεδρος δεν του επιτρέπει επ’ ουδενί να έχει πρόσβαση σ’ αυτά τα χρήματα.
Αν τελικά συγκληθεί το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την προσεχή Παρασκευή, όσοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν προσέλθουν όχι για να προασπίσουν και υπερασπισθούν τον Άρη Μαρίνη, αλλά το δημοτικό συμφέρον το συμφέρον του τόπου, θα είναι άμεσοι συνεργοί του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, στην προσπάθεια να υποστεί άλλη μία ανεπανόρθωτη ζημία ο τόπος!
(020413)
Return top