ΚΟΥΙΖ

Ποιός εξυβρίζει με χείριστο τρόπο τον δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη από τότε που του κόπηκε η… αργομισθία από την Ιάσωνος; Γι’ αυτά που τον κατηγορεί σήμερα, τότε δεν τα έβλεπε ή επειδή τα τσέπωνε ήταν όλα καλώς καμωμένα;
(140413)




Είπαν…

«Οι τζάμπα μάγκες, αν ήταν όλα καλά για τον προαστιακό και κατ’ ουσίαν δεν "σαμποτάριζαν" την έλευσή του στην πόλη του Λουτρακίου, θα είχαν πνιγεί τα blogs με ανακοινώσεις τους για την τόσο πετυχημένη συνάντηση στο αρμόδιο υπουργείο. Τώρα όμως τι να βγουν να πουν; Ένας ιδιώτης για να αξιοποιήσει την κτηματική του περιουσία και τα συμφέροντα δύο τριών ταβερνιάρηδων υπερισχύουν από το συμφέρον περίπου 15.000 μιας ολόκληρης πόλης;»
(140413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Όταν κάποιος κάνει κάτι
για το οποίο ντρέπεται,
διακηρύσσει πώς έκανε
το καθήκον του…
George Bernard Shaw




ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΘΕΙ
Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» ΓΙΑ ΤΟ 2013!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ακόμη και να θέλεις ν’ αγιάσεις, υπάρχει ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης που δεν σ’ αφήνει με τίποτα.
Επειδή πλέον μόνοι τους έχουν βάλει το κεφάλι στην αγχόνη, την οποία αισθάνονται να σφίγγει όλο και περισσότερο, φυσικό κι επόμενο είναι οι γκάφες να ακολουθούν η μία την άλλη και να καταφεύγουν σε πρακτικές που τους εκθέτουν, αλλά αυτών δεν ιδρώνει ως ώρας με τίποτα το αυτί.
Φυσικά, με τις πρακτικές του Κώστα Λογοθέτη αναδεικνύεται σ’ ολόκληρο το εύρος της η φασιστική νοοτροπία που κυριαρχεί στην Ιάσωνος, την οποία ωστόσο, προσπαθούν να την κουκουλώνουν όπως - όπως αν και έχει γίνει αντιληπτή, θεωρώντας ότι έτσι, μπορούν να προωθήσουν το δήθεν έργο που προσποιούνται ότι παράγεται.
Όσα συνέβησαν προχθές Παρασκευή στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας» κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2013, μόνον τιμή δεν περιποιούν για τον Κώστα Λογοθέτη, δεδομένου ότι εδώ δεν κρύφτηκε μένοντας στο γραφείο του, όπως είχε γίνει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου την περασμένη Δευτέρα, αλλά παρέστη, έχοντας μαζί το συνοδό του αντιδήμαρχο Θανάση Μουζάκη.
Ειρήσθω εν παρόδω, στα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είχε δώσει εντολή «όχι σε όλα», χωρίς τα «βαλσαμωμένα πουλιά» να γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός είχε συνταχθεί με πρότυπο αυτόν του καλύτερου λιμενικού ταμείου της χώρας. Μόνη διαφορά είχε, ότι άλλαζαν μόνον τα νούμερα που ήταν προσαρμοσμένα στα μέτρα και τις απαιτήσεις του δήμου Λουτρακίου. Ωστόσο, η ανοησία των συμβούλων του Κώστα Λογοθέτη στην Ιάσωνος, οδήγησε να δοθεί η κατεύθυνση στα μέλη του Δ.Σ. να επιδοθούν στη στείρα άρνηση. Είτε αρέσει, είτε όχι, αυτά είναι τα χάλια που παρουσιάζει από τον πρώτο καιρό η Ιάσωνος, αλλά πλέον δεν κρύβονται! Είναι αδύνατον να κρυφτεί πλέον το τεράστιο μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο δήμο Λουτρακίου ο πρώτος πολίτης του, σε αντιδιαστολή με τίποτα που έχει παράξει και προσπαθεί να το «πουλήσει» ως τεράστιο έργο, το οποίο κανείς από τους πολίτες δεν μπορεί να δει, ει μη μόνον ο ίδιος και τα «βαλσαμωμένα πουλιά»!
Η καθυστέρηση ψήφισης του σαθρού προϋπολογισμού του δήμου Λουτρακίου από το δημοτικό συμβούλιο, έχει παρασύρει τα πάντα στον αποσυντονισμό και τη διάλυση, με συνέπεια σήμερα ο Κώστας Λογοθέτης να κόπτεται να περάσουν οι προϋπολογισμοί όλων των νομικών προσώπων, άσχετα αν τους απορρίψει στη συνέχεια η περιφέρεια Πελοποννήσου;
Ο Κώστας Λογοθέτης δεν παρέστη στη συνεδρίαση λόγω του ξαφνικού ενδιαφέροντός του για τον Πολιτισμό, αλλά γιατί πληροφορήθηκε ότι πέραν της αντιπολίτευσης, μέλη που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στη Δ.Σ. του «Προμηθέα» ηρνούντο μετ’ επιτάσεως να τον υπερψηφίσουν. Έφθασε στο σημείο ο «δημοκράτης» δήμαρχος να απειλεί με παραιτήσεις τους συμβούλους που είχε διορίσει, για να υπερψηφισθεί ο προϋπολογισμός, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με την οξύτατη αντίδρασή τους, καθώς νόμιζε ότι όλοι είναι «βαλσαμωμένα πουλιά» κι ως κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» μπορεί να τους επιβάλλει τις απόψεις του. Με απειλές και σκληρή γλώσσα, τελικά πέτυχε να εγκριθεί ο προϋπολογισμός με μία μόνον ψήφο και μετά από μάχη με μέλη του Δ.Σ. φίλα προσκείμενά του.
Τώρα που έχει σφίξει ο κλοιός, προκειμένου να μπορεί να προβάλλει και δικαιολογίες για την καθυστέρηση ψήφισης του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, επιδιώκει οι προϋπολογισμοί όλων των νομικών προσώπων να υπερψηφισθούν, καθ’ ότι ο δήμος Λουτρακίου είναι από τους λίγους αν όχι ο τελευταίος εκπρόθεσμος στην υποβολή προϋπολογισμών προς έγκριση από την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Το απόλυτο μπάχαλο Λογοθέτη!
(140413)
Return top