ΚΟΥΙΖ

Ποιος σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη σ’ άλλη του δραστηριότητα κρατώντας τα οικονομικά ουδέποτε απέδιδε οικονομικό απολογισμό, με συνέπεια να διαλυθεί ο εν λόγω σύλλογος;
(030413)




Είπαν…

«Ο Κώστας Λογοθέτης έπρεπε να έχει αναλάβει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, επειδή τα έχει κάνει θάλασσα κι… έπνιξε τον τόπο μας!»
(030413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ
ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ!

Η αθλιότητα του Κώστα Λογοθέτη, αλλά και του συνδυασμού του "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" σε όλο της το μεγαλείο, με πρόσχημα ότι δεν έχει έλθει προς έγκριση ο προϋπολογισμός του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου!
Εξέδωσαν τελικά σήμερα το πρωί την πρόσκληση συνεδρίασης για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την προσεχή Παρασκευή με ένα και μοναδικό θέμα την «Εξέταση αιτήματος δημοτικών συμβούλων για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος "Αντικατάσταση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου καθώς και διαγραφή του από μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου για σοβαρό λόγο που ανάγεται στην άσκηση των καθηκόντων του, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 240 παρ. 1 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και ανάκληση όλων των παρασχεθεισών σε αυτόν σχετικών εξουσιών", καθότι υπάρχουν καθυστερήσεις και εκκρεμότητες που ανάγονται στη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου και πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν για να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του».
Ο κατά τη φαντασία του «αυτοκράτορας» προκάλεσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη χθες το βράδυ στη συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του, βάζοντας τα «βαλσαμωμένα πουλιά» μπροστά με τη συγκέντρωση υπογραφών λες και είναι αντιπολίτευση, μη διαθέτοντας ο ίδιος το σθένος και τον ανδρισμό να εισηγηθεί το θέμα για να υλοποιηθεί η επιθυμία του να βάλει στο χέρι τα χρήματα του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Το λόγο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή του Κώστα Λογοθέτη πήραν πρώτος ο εξάδελφος Κώστας Δόσχορης ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι ο Άρης και ο πατέρας του Χάρης Μαρίνης είναι αχάριστοι, ειδικότερα ο Χάρης Μαρίνης που ήταν κερί αναμμένο, θέση που διαδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μουζάκης, ο οποίος μετά τον εξάδελφο, ως μόνιμος συνοδός του Κώστα Λογοθέτη επιτέθηκε για ανεπάρκεια στον Άρη Μαρίνη χαρακτηρίζοντάς τον πολιτικό σκελετό. Ποιος μίλησε; Ο άνθρωπος που ως συνδικαλιστής συμβιβάσθηκε με την εργοδοσία του casino και στην κρίση του 2009 κυκλοφορούσε δελτίο Τύπου που του είχαν υπαγορέψει οι εκπρόσωποι των συμφερόντων της εργοδοσίας σε βάρος των συναδέλφων του!

Απηυδισμένος μαζί τους και ο Σπύρος Νικολάου
Χθες το βράδυ, εξάλλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου ισχυριζόταν ότι είναι απηυδισμένος με όσα συμβαίνουν και δεν πρόκειται να είναι πάλι συνυποψήφιός τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Λέτε αυτό να σημαίνει μια νέα απειλή παραίτησης, μετά από όσες έχουν προηγηθεί;
Τώρα διαπιστώνει ο Σπύρος Νικολάου την «πολιτική ομερτά» που έχουν στήσει ανόητοι;

Απάντηση στην αθλιότητα του «αυτοκράτορα»
Απαντώντας στην αθλιότητα του «αυτοκράτορα», ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρης Μαρίνης εξέδωσε πρόσκληση συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου ψήφισης του προϋπολογισμού 2013 για την προσεχή Παρασκευή, ενώ το βράδυ με ψηφισμένο τον προϋπολογισμό ο δήμαρχος θα νίπτει τας χείρας του ισχυριζόμενος ότι τα «βαλσαμωμένα πουλιά» ως Σαλώμη ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι κι αυτός δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.
Την Παρασκευή, κατά τη συζήτηση του θέματος θα αναδειχθεί από την αντιπολίτευση ποιοι έχουν συνθηκολογήσει και συνεταιρίζονται με τον Κώστα Λογοθέτη υποβοηθώντας τον να βάλει στο χέρι τα χρήματα του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου. Αυτό θα το διαπιστώσουμε είτε με τις απουσίες τους, είτε ευθυγραμμιζόμενοι με την πλειοψηφία σ’ αυτού του είδους τη φασιστική αθλιότητα, που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.
Το ίδιο ισχύει και για κάποιους της πλειοψηφίας που διαθέτουν νου, ειδικότερα δε για το συνεργαζόμενο Νίκο Λόη, που αν υπερψηφίσει θα είναι συνεργός στο έγκλημα κατά του τόπου!
(030413)
Return top