ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Δεν μπορεί να σταθεί η εξουσία
όταν στηρίζεται στην αδικία
όταν στηρίζεται στην επιορκία
και στην προδοσία!
Δημοσθένης (384 - 322 π.Χ.)




ΚΟΥΙΖ

Αλήθεια, ο μέντορας του Κώστα Λογοθέτη γιατί έχει εξαφανισθεί και δεν πατάει στην Ιάσωνος. Τις εντολές και την κατεύθυνση τη δίνει μόνον όταν είναι πρόσωπο με πρόσωπο και στα «εξαπτέρυγα» τηλεφωνικά;
(080413)




Είπαν…

«Όλοι όσοι προκαλούν συνειδητά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταστροφή στον τόπο μας, είναι αυτοί που πρώτοι κάνουν λόγο και δήθεν τους φταίνε οι ξένοι, για να αποπροσανατολίζουν από την τρέχουσα πραγματικότητα την τοπική κοινωνία. Φασιστοειδή, αρπακτικά, ανίκανοι, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο αθέμιτος πλουτισμός τους, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο!»
(080413)





ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΓΕΝΙΚΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ»
ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΑΛΠΙΣΕ Ο «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ»

Σε νέα φασιστική ενέργεια κόντρα στην ανάπτυξη, προοπτική και ευημερία του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του προβαίνει ο πρώτος πολίτης Κώστας Λογοθέτης καθιστώντας ακόμη πιο βαρύ το δυσώδες τοπίο που έχει διαμορφώσει.
Ο νέος άθλος του κατά φαντασία «αυτοκράτορα» που προσχηματικά κόπτεται, αλλά σκοπός του είναι μαζί με τους συμβούλους του να βάλουν στο χέρι τα € 580.000 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, βάζει νέες τρικλοποδιές στον πρόεδρο Άρη Μαρίνη για να προκαλέσει την καταστροφή του τόπου. Σύμβουλοί του ως γνωστόν για το συγκεκριμένο θέμα είναι ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Club Hotel Casino Loutraki Γιώργος Γιαννιτσόπουλος -ο οποίος έχει πείσει να αξιοποιήσει ως λογίστρια την πρώην συνεργάτιδά του Θέκλα Γιαννούλη, ενώ μεσημεριανές πληροφορίες του loutraki-press κάνουν λόγο ότι ενδεχομένως μπορεί να είναι και ο σύζυγός της λογιστής Τάσος Κουλουκάκης- και ο «συγγενής» κουμπάρος του Γιάννης Γκεζερλής, ο οποίος σημειωτέον είναι αυτός που προωθεί το πανεπιστήμιο της Πεσκάρα.
Ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» ενώ υπάρχει πρόταση του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με δραματικά χαμηλότερο κόστος, μαζί με τους συμβούλους του προωθούν το πανεπιστήμιο της Πεσκάρα, την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα για περιττές δαπάνες, παράλληλα και την ώρα που χειμάζεται η ελληνική οικονομία και το χρήμα θα ανακυκλωθεί εντός της πατρίδας μας.
Αντί λοιπόν να συμβαίνουν όλα αυτά, ο πρώτος πολίτης του τόπου, ο οποίος το μόνο που επιδιώκει συνειδητά είναι η καταστροφή του, έχει δώσει εντολή -σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του loutraki-press- στα «βαλσαμωμένα πουλιά» να προβούν σε άτακτη υποχώρηση, όπως ακριβώς λειτουργούν ως μπουλούκι και να παραιτηθούν από μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι ο άνθρωπος είναι άκρως επικίνδυνος κι απαιτείται οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης να ζητήσουν δικαστική συνδρομή.

Υ.Γ.: Θανάση Μουζάκη κι αυτή την πληροφορία ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς μου την έδωσε; Επειδή είστε ανίκανοι και παράγετε ένα τεράστιο τίποτα, μην υποτιμάτε αυτούς που παράγουν μπας και τους κάνετε ίδιους με σας!

(080413)
Return top