ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Είπαν…

«Μπούζης - Κακαβάς το δίδυμο της συμφοράς. Το νέο σλόγκαν γιατί οι δύο που διαθέτουν εμπειρία κι υποτίθεται ότι έπρεπε να λειτουργούν με μεγαλύτερη σωφροσύνη εκκολάπτουν τις πρωτοβουλίες του Κώωτση και συμβάλλουν κι αυτοί από την πλευρά τους, εμμέσως πλην σαφώς, στην καταστροφή του τίοπου.»
(230512)




ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΞΩΘΕΙ
ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΝΟ

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ισθμίας, έχει ξεκαθαρίσει ο παλαιός κι έμπειρος στα δημοτικά πράγματα Παναγιώτης Σπανός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Παναγιώτης Σπανός ξεκαθάρισε τη θέση του χθες το βράδυ, εκδηλώνοντας τη δυσφορία του για την ακολουθούμενη πολιτική του «αυτοκράτορα».
Οι πληροφορίες θέλουν τα δήθεν «βαριά χαρτιά» του Κώωτση να έπεσαν πάνω του να μην ανακοινώσει δυσφορία και τους κάνει ζημιά -αδυνατούν να αντιληφθούν ότι έχουν πλέον ισοπεδωθεί στη συνείδηση της κοινωνίας- και η παραίτηση θα πραγματοποιηθεί με πρόφαση την ηλικία του.
Ο σεβαστός πρόεδρος Παναγιώτης Σπανός, έχει υποχρέωση για να παιδεύει και τις νέες γενιές, γιατί αυτή είναι η κληρονομιά του, να μεταλαμπαδεύει την αλήθεια και την πραγματικότητα που τον εξωθούν σ’ αυτήν την επιλογή κι όχι της συγκάλυψης και της συντήρησης ενός άρρωστου και φαύλου καθεστώτος που έχει διαμορφωθεί από τον Κώωτση.
Όπως διαπιστώνει ο καθένας, ημέρα με την ημέρα, του Κώωτση το μπάχαλο επεκτείνεται σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου κι όπου ήδη έχει εκδηλωθεί έχει αρχίσει να διαλύει τα πάντα…
(230512)
Return top