ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, θα διενεργήσεις ΕΔΕ σε κείνη τη σύμβαση στα Πευκάκια για να δούμε αν υπήρξε ή υπάρχει λαμόγιο στα δημοτικά πράγματα του τόπου ή θα συγκαλύψεις το λαμόγιο και τις λαμογιές; Γιατί οι συγκαλύψεις ποτέ δεν γίνονται με το αζημίωτο. Φέρουν κι ανταλλάγματα. Έτσι δεν είναι; Υπάρχουν ή όχι; Θα διαφωτίσεις την τοπική κοινωνία;
(020512)




Είπαν…

«Καλά, η αντιπολίτευση τι κάνει; Πώς ανέχονται και με ποια νομιμοποίηση ο "συγγενής" κουμπάρος του Κώωτση, έγκριτος νομικός Κορίνθου Δημήτρης Κονομόδης παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε.; Με ποια νομιμοποίηση ο "συγγενής" κουμπάρος έχει εισπράξει αυτός με το γραφείο του περίπου € 40.000 από την Club Hotel Casino Loutraki; Καραμπινάτο σκάνδαλο! Κανείς δεν θα αντιδράσει να προστατέψει τα συμφέροντα του τόπου από τα κατ’ έξιν σκάνδαλα του Κώωτση
(020512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΚΩΩΤΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
Ή ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ;

Κώωτση τι παίρνεις; Ή πιο ορθά τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
Η λαϊκή παροιμία ή ο θυμόσοφος λαός μας αν σου αρέσει καλύτερα έτσι, λέει: «Η ……. θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»!
Τόσο καιρό, πάρα πολλούς μήνες, προσπαθείς να αποτινάξεις από πάνω σου ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΚ και το παίζεις δήθεν «επαναστάτης», ρίχνοντας γέφυρες στα κόμματα της Αριστεράς, όπως ο ΣΥΝ και η ΔΗΜΑΡ.
Έκανες τα πάντα για να αποδεχθούν και στα δύο κόμματα τους υποψηφίους που πρότεινες, αλλά όχι μόνον σ’ έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους λόγω της ελαφρότητάς σου, πολύ περισσότερο δε αδυνάτισες ως προς τη βαρύτητά τους και τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
Αντίθετα, έγιναν αποδεκτά τα πρόσωπα που πρότεινε η Παρέμβαση δια του εκπροσώπου της, άλλοτε μέντορά σου Μιχάλη Δρίτσα, ο οποίος σε πέταξε εκτός κίνησης, λόγω της αλλοπρόσαλλης τακτικής σου.
Της όλης παλινωδίας σου αποκορύφωμα ήταν, γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι και δεν έχεις συναίσθηση τι κάνεις, να προσφωνήσεις τη Δευτέρα το βράδυ στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία Πάνο Μπεγλίτη. Γιατί πέραν από το γεγονός ότι δεν έχεις την ικανότητα να διαβάσεις το πολιτικό σκηνικό, έχεις κάνει κάτι πολύ χειρότερο που επιδεικνύει ότι δεν διαθέτεις ίχνος και δεν έχεις πάνω σου στοιχειώδη ανθρωπιά!
Ο Πάνος Μπεγλίτης, ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ που διαφήμιζε τα μνημόνια ως εκ των εμπίστων κι απορρήτων του μέντορά σου Γιωργάκη που εξαθλίωσε τους Έλληνες και ισοπέδωσε τη χώρα εγκαθιστώντας τους χαρτογιακάδες της Αδόλφου Μέρκελ στο Ελληνικό κρεματόριο, για να λεηλατηθεί στη συνέχεια ανενόχλητα από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, είναι ένα τυχαίο πρόσωπο;
Ο Πάνος Μπεγλίτης δεν είναι ο άνθρωπος ο οποίος από κανάλι εθνικής εμβέλειας είχε λοιδορήσει το θύμα της Αδόλφου Μέρκελ και των χαρτογιακάδων της, τον άτυχο 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα λόγω της ανέχειας και προφανώς της εξώθησης του από τους σύγχρονους κουκουλοφόρους να χάσει την αξιοπρέπειά του;
- Κώωτση για σένα ο άτυχος 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο;
- Δεν ήταν ο πατέρας της έμπιστής σου επικοινωνιολόγου, τον οποίο μάλλον πρέπει να γνώριζες;
Το καταγράφω αυτό, γιατί σ’ εκείνη τη χαμένου χρόνου κι έλλειψης θέλησης από την πλευρά σου για κάτι καλό για τον τόπο συνάντησης, διαφήμιζες τη συνεργάτιδά σου για το ήθος και το χαρακτήρα της κατά τέτοιο τρόπο ως να είχες γνώση και των ανθρώπων του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Αλλά και να μην γνώριζες τον άτυχο συνταξιούχο.
Μ’ αυτόν τον τρόπο τιμάς τη συνεργάτιδά σου;
Σε τόσο σύντομο χρόνο ξέχασες τα πάντα;
(020512)
Return top