ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Είπαν…

«Κώωτση, έλα στο χωριό με την ακολουθία σου. Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να μας πεις μαζί με τους συγχωριανούς μας το επόμενο βήμα του έργου σας που θα υποβαθμίσει και θα καταδικάσει ακόμη περισσότερο τους Αγ. Θεοδώρους.»
(160512)




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ

Η κοινοποίηση στην τοπική κοινωνία των Αγ. Θεοδώρων της υπ’ αριθ. 77/2012/10-01-2012 απόφασης απόρριψης της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της υπ. αριθ. 159017/18-10-2010 διυπουργικής απόφασης των υπουργών Περιβάλλοντος - Ενέργειας - Κλιματικής Αλλαγής και Οικονομίας - Ανταγωνιστικότητας - Ναυτιλίας για την εγκατάσταση των αποθηκευτικών δεξαμενών της «Soussaki Logistics Α.Ε.», έχει εξοργίσει μεγάλο αριθμό κατοίκων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press πριν λίγη ώρα κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου η υπ’ αριθ. 1321/16-05-2012 καταγγελία για παράβαση καθήκοντος του προέδρου της τοπικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Χρήστου Ψυχογιού.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από τους εμπλεκόμενους στα τοπικά πράγματα των Αγ. Θεοδώρων η ευθύνη δεν ανήκει στο Χρήστο Ψυχογιό, αλλά στον Κώωτση και τους δύο αντιδημάρχους εξ’ Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε και Σπύρο Νικολάου που τον κρατούσαν εγκλωβισμένο και δεν του άφηναν περιθώριο να αντιδράσει.
Αυτός είναι και ο λόγος υποστηρίζεται από τους Αγ. Θεοδώρους που ο Χρήστος Ψυχογιός όχι μόνον ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά είχε διαφοροποιήσει και τη θέση του από το συνδυασμό, δεδομένου ότι είναι προφανές ότι γνώριζε κι ανέμενε πότε θα σκάσει η βόμβα.
Πρωτομάστορας ι Κώωτσης στις βόμβες, του έχει σκάσει άλλη μία στην αγκαλιά του. Γι’ αυτό φαίνεται έστησε το χειροκρότημα της Παρασκευής -χωρίς καμία διάθεση μομφής κατά των εργαζομένων- για να του τονωθεί φαίνεται η ψυχολογία, δεδομένου ότι του βγαίνουν τώρα όλα μπροστά του και δεν μπορεί να μαζέψει τίποτε.
(160512)
Return top