ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ποιό από τα «εξαπτέρυγα» θα βάλεις ως αντιπρόεδρο στη Λουτράκι Α.Ε., ή θα προτιμήσεις τον Δημήτρη Δέδε για να επαναλάβετε την επιτυχία της ΔΗΚΕΠΑΘ;
(230512)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης τορπιλίζει ακόμη κι οποιαδήποτε, έστω και μικρή προσπάθεια εκ των έσω καταβάλλεται ακόμη και για να τσουλήσει λίγο χρόνο παραπάνω η Λουτράκι Α.Ε.»
(230512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΟΥ LOUTRAKI THERMAL SPA

«Μεθοδευμένα και με σκοπιμότητα ι Κώωτσης οδηγεί τη Λουτράκι Α.Ε., αλλά ακόμη δεν μπορούμε να διαγνώσουμε ποίου τα συμφέροντα έχει σκοπό και πρόθεση να εξυπηρετήσει».
Αυτό τόνιζε στέλεχος της Λουτράκι Α.Ε. σε επικοινωνία του με το loutraki-press φέρνοντας ως παράδειγμα, έναν άνθρωπο που είχε αφήσει εν λευκώ ι Κώωτσης ν’ αλωνίζει εντός της εταιρείας, τον μέχρι προχθές αντιπρόεδρο Δημήτρη Λογοθέτη, δημιουργώντας και να συσσωρεύει προβλήματα παρά να δίνει λύσεις, ωστόσο, όταν κι απ’ αυτόν προτάθηκε το αυτονόητο -αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την κάλυψη των υποχρεώσεων- για τη σωτηρία της εταιρείας ι Κώωτσης του το ’κόψε, εξωθώντας τον σε παραίτηση.
Είναι πρωτοφανής, επεσήμαινε το ίδιο στέλεχος στο loutraki-press, η αναβλητικότητα λόγω της αδυναμίας λήψης απόφασης του Κώωτση, με συνέπεια να μην προωθούνται και να μην αντιμετωπίζονται ακόμη και διαδικαστικά θέματα.
«Όλοι πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει» τονίζει το στέλεχος «ότι η εταιρεία με τίποτε δεν πρόκειται να φθάσει το Σεπτέμβριο και ι Κώωτσης με την ακολουθούμενη τακτική του θα της βάλει λουκέτο, αφού δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε επί δεκαεπτά μήνες με στόχο ως προς την πολιτική του διάσταση να ρίξει τις ευθύνες στον προκάτοχό του Γιώργο Γκιώνη.
»Τα στελέχη της Λουτράκι Α.Ε. ήδη στέλνουν βιογραφικά σ’ άλλες εταιρείες προκειμένου να βρουν δουλειά, γνωρίζοντας ότι θα χάσουν και τις αποζημιώσεις τους, γιατί ι Κώωτσης σκόπιμα επιδιώκει τη χρεοκοπία της εταιρείας μας».
Από την ημέρα που ανέλαβε την εταιρεία ι Κώωτσης υπήρχαν οι δυνατότητες κι είχαν ξεκινήσει ενέργειες να αναστραφεί η πορεία της εταιρείας και να βγει από το παθητικό που βρισκόταν, λόγω των δαπανών που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια για το Loutraki Thermal Spa, αλλά είχε αντίθετη άποψη και σήμερα την οδηγεί όπως και τον τόπο στην καταστροφή. «Είναι επικίνδυνος όχι μόνον για την εταιρεία, αλλά και για τον τόπο», επεσήμανε στο loutraki-press και το εν λόγω στέλεχος από την πλευρά του.
«Επί τόσα χρόνια με τις αγωγές προς την Club Hotel Loutraki S.A. και την Club Hotel Casino Loutraki πριν η υπόθεση οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες επερχόταν συμβιβασμός και εισπράτταμε τα χρήματα που αιτούντο δια των ένδικων μέσων. Ι Κώωτσης, όπως άλλωστε διαβάζουμε και στο ιστολόγιό σας, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά αντικατέστησε την αγωγή στέλνοντάς τη χρονικά πιο πίσω, στέρησε όπως ισχυρίζονται οι νομικοί το ταμείο της εταιρείας από τους τόκους, αλλά και το κεφάλαιο που από τον περασμένο Οκτώβριο θα είχε δώσει ανάσα και θα είχε σπρώξει παραπέρα την εταιρεία. Επιπρόσθετα, δαπανήσαμε χρήματα για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα που αναδείχθηκαν κάποια ποσά, ενώ ενδελεχής έλεγχος μπορεί να αναδείξει κι άλλα που μαζί με τους τόκους μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά κεφάλαια στην εταιρεία και να τη διασώσουν οριστικά κι αμετάκλητα. Κι εδώ ι Κώωτσης, αυτό το πολύ ισχυρό χαρτί το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων προς οικονομικό όφελος των μεγαλομετόχων της Club Hotel Loutraki S.A. Πιστεύετε ότι αυτές οι ενέργειες και πρωτοβουλίες δεν έχουν ανταλλάγματα; Μην κοροϊδευόμαστε και μην τρελαθούμε…»
Αυτό που διαπιστώνει ο συνομιλητής με στελέχη της Λουτράκι Α.Ε. είναι η απαισιοδοξία λόγω της παρουσίας Κώωτση και της εγκληματικής έλλειψης διάθεσης από πλευράς του να συνεισφέρει για να μπορέσει να ορθοποδήσει η εταιρεία.
«Η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να ασκήσει με το που θα αναλάβει Ένορκη Διοικητική Εξέταση να αποκαλυφθεί η σκοπιμότητα γιατί η εταιρεία οδηγήθηκε στην καταστροφή και στη συνέχεια η υπόθεση να παραπεμφθεί στην εισαγγελία συνοδευόμενη και περιγράφοντας τις εγκληματικές ενέργειες που έκαναν ι Κώωτσης με τους ανθρώπους του, σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. τόσο ως προς την ποινική τους διάσταση, όσο και ως προς τις αστικές ζημίες που έχουν προκαλέσει!»
Όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον καλόπιστος αναγνώστης, ι Κώωτσης πνίγει τη Λουτράκι Α.Ε. μες ιαματικό νερό στις πισίνες του Loutraki Thermal Spa, το οποίο όπως εξελίσσεται η κατάσταση, δανείστρια τράπεζα και εργολάβοι πιστωτές θα το βγάλουν στο σφυρί!
(230512)
Return top