ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, δεν θα εκδώσεις σήμερα σαν «ρωμαίος αυτοκράτορας» δελτίο Τύπου - δίκην διαγγέλματος που να προστάζεις «ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ» κατά το καταστρέψατε τη χώρα του μέντορά σου Γιωργάκη, για να δικαιωθεί ο αγώνας και να δούμε όλοι τα λεφτά που υπάρχουν;
(060512)




Είπαν…

«Κώωτση, επειδή έχεις ξαμολήσει τα ανεγκέφαλα "παπαγαλάκια" σου να ρίχνουν λάσπη κατά ευεργέτη σου, ετοιμάσου για άλλη μία βόμβα που θα σκάσει στην Λουτράκι Α.Ε.!»
(060512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΗΦΟΣ ΒΟΛΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Σήμερα, είναι ανυπέρβλητα επιβεβλημένο, να προσέλθουμε όλοι ανεξαιρέτως στις κάλπες και να ασκήσουμε το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα, που κατ’ αρχήν θα καθορίσει κυρίαρχα τις συνθήκες διαβίωσης και επιβίωσης την προσωπική μας, της οικογένειάς μας, καθώς και των προστατευόμενων ή ανήμπορων συνανθρώπων μας.
Μετά τη μεταπολίτευση, αλλά και από τον ιστορικό του μέλλοντος, θα αναδειχθεί πόσο καθοριστική είναι η σημερινή μας ψήφος, καθ’ ότι από το αποτέλεσμα θα κριθεί αν θέλουμε να είμαστε ένα ελεύθερο κι ανεξάρτητο κράτος κι εμείς οι νεοέλληνες τα κυρίαρχα όντα κι όχι «ιθαγενείς» στην πατρώα μας Γη.
Η Ελλάδα και το ελληνικό έθνος σήμερα βρίσκονται επί ξηρού ακμής και από τη λαϊκή ετυμηγορία μας θα αναδειχθεί αν θέλουμε να ξαναζήσουμε τον εφιάλτη του 1940 - 1944, αλλά αυτή τη φορά το σύγχρονό του με τους χαρτογιακάδες της Αδόλφου Μέρκελ.
Όλοι αυτοί, που για τέσσερις συναπτές δεκαετίες προφασιζόμενοι τους δημοκράτες, επέσειαν τον μπαμπούλα του φασισμού, αναδείχθηκαν στους κουκουλοφόρους των οικονομικών Ναζί, που δεν διστάζουν, όσους συμπολίτες τους δεν αντέχουν να τους στέλνουν στο σύγχρονο κρεματόριο της αυτοκτονίας, επειδή οι δύστυχοι δεν μπορούν να υπομείνουν το διασυρμό κι εξευτελισμό της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητάς τους.
Σήμερα, με τη ψήφο μας, θα επιλέξουμε αν θα συνεχίσουμε να προασπιζόμαστε την ελευθερία της πατρίδας μας, όπως την παραλάβαμε ελεύθερη κι ανεξάρτητη χώρα ή θα την παραδώσουμε αμαχητί στη διεθνή τοκογλυφία με την Ελλάδα μας να μετατρέπεται σ’ ένα απέραντο σκλαβοπάζαρο και όλοι εμείς να είμαστε οι σύγχρονοι σκλάβοι της, με τους οικονομικούς μετανάστες να βρίσκονται τελικά σε καλύτερη μοίρα από εμάς, γιατί απλά διαθέτουν τη διέξοδο της φυγής.
Το ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων και της μακρόχρονης ιστορίας του αναδείκνυε κατά εποχές Εφιάλτες οι οποίοι το οδηγούσαν και το παρέδιδαν στην υποδούλωση προς όφελος βαρβάρων, για κάποιες προσωπικές ματαιοδοξίες.
Οι πρόγονοί μας έχυσαν αίμα, χάθηκαν ζωές για να βρούμε την Ελλάδα μας ελεύθερη κι ανεξάρτητη. Έτσι σήμερα αναπνέουμε και απολαμβάνουμε τον αέρα της Δημοκρατίας, που ξεκίνησε από αυτή την ευλογημένη Γη.
Σήμερα η ψήφος μας πρέπει να σημαδέψει κατευθείαν στο κεφάλι όλους τους σύγχρονους κουκουλοφόρους των χαρτογιακάδων της Αδόλφου Μέρκελ και να τους πετάξει χωρίς καμία απολύτως συγκίνηση ή ενοχή στον πολιτικό Καιάδα. Όμως, πρώτα, θα πρέπει να αφαιρεθούν οι κουκούλες και τα ονόματά τους να προστεθούν στο πάνθεον των Εφιαλτών αυτής της χώρας.
Τα ψέματα τελείωσαν και την ώρα που θα πλησιάζουμε πίσω από το παραβάν, θα πρέπει κι επιβάλλεται ν’ έχουμε αποτινάξει τις βαριές αλυσίδες του κομματικού εναγκαλισμού, φροντίζοντας και υπερασπίζοντας ο καθένας μόνος του την ατομική του ελευθερία κι επιβίωση και μαζί και της Ελλάδας μας.
Όλοι θα διαπιστώσουμε ότι την επομένη τα κομματόσκυλα, θα έρπονται ανάμεσά μας χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας κι αυτοσεβασμού αναζητώντας τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.
Οφείλουμε, όλοι σήμερα, στο όνομα της ελευθερίας της Ελλάδας μας, να αποτινάξουμε τη μπότα της Αδόλφου Μέρκελ που επιχειρείται να ριζωθεί βαθιά για να λεηλατηθεί η πατρίδα μας από τις ορδές των σύγχρονων βαρβάρων του πλούτου.
(060512)
Return top