ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, θα μας πεις τελικά ποιος είναι ο λιγδωμένος αντιδήμαρχός σου (σε παλαιότερες εκλογές ως υποψήφιος) και από ποιόν είχε λαδωθεί με € 2.000; Δεν φθάνει που τα παίρνουν, αγοράζονται και τσάμπα;
(070512)




Είπαν…

«Κώωτση, μην εμφανισθείς να μας πεις ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΚ και τελευταία στιγμή πήγες με το ΣΥΡΙΖΑ; Το πρώτο είναι ότι στο ΣΥΡΙΖΑ σ’ έχουν απορρίψει, την ώρα εκείνη που έβαζαν Χ στους υποψηφίους που πρότεινες. Το δεύτερο, είναι ότι εσύ θα πάθεις πολύ μεγαλύτερη κατάρρευση από αυτή που έπαθε το κόμμα σου και σήμερα ούτε καν μπορείς να τη φαντασθείς.»
(070512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΨΗΦΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ Δ΄ ΡΑΪΧ ΤΗΣ ΑΔΟΛΦΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Πιο βαθιά ρίζωσε από χθες το βράδυ η Δημοκρατία στη χώρα μας με την εξαφάνιση από το πολιτικό προσκήνιο, των στρατευμένων κουκουλοφόρων στους χαρτογιακάδες των τοκογλύφων του Δ΄ Ράιχ της Αδόλφου Μέρκελ.
Ας ελπίσουμε όλοι, ότι από σήμερα το πρωί θα πνέει ένας διαφορετικός αέρας πάνω από την Ελλάδα μας, της οποίας οι πολίτες -με την περαιτέρω εξαφάνιση όλων των φασιστοειδών που επί δεκαετίες προφασίζονταν τους δημοκράτες χωρίς πραγματική ιδεολογία, αλλά μόνο σκοπό είχαν το πλιάτσικο στο βιός των Ελλήνων κι έφαγαν το καταπέτασμα- θα μπορέσουν να ξωπετάξουν τους βαρβάρους του πλούτου και να βάλουν φρένο στη λεηλασία της πατρίδας μας. Παράλληλα, όλοι οι Έλληνες αναπνέοντας από σήμερα τον αέρα της ελευθερίας κι ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, να μπορέσουμε πάλι να ελπίζουμε στην επάνοδο και την αξιοπρεπή διαβίωση, έναντι της σημερινής εξαθλίωσης που μας έχουν καταντήσει.
Το κυριότερο και κυρίαρχο είναι, να μπει λουκέτο στο κρεματόριο που είχε στηθεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην Ελλάδα και να σταματήσει η «δυσοσμία σαν κι αυτή που ανέβλυζαν Νταχάου κι Άουσβιτς» από τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας. Ας ελπίσουμε ότι η… θυσία της ζωής τους θα γίνει ο φάρος για τη χάραξη της νέας πορείας της πατρίδας μας, με τους Έλληνες να ξαναβρίσκουν τη χαμένη υπερηφάνεια τους.
Χθες, ακόμη, ο πρόεδρος του κόμματος που υποδούλωσε την Ελλάδα κι εξαθλίωσε τους Έλληνες μετατρέποντάς τους σε σύγχρονους σκλάβους, εμφανίσθηκε αμετανόητος και με σάλτο μορτάλε επεχείρησε να υπερβεί ακόμη και το εκλογικό αποτέλεσμα, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη νωπή λαϊκή ετυμηγορία.
Η παθογένεια αυτού του κόμματος είναι τόσο μεγάλη, που αν και ο λαός έστειλε ακόμη και τους πιο προβεβλημένους στον πολιτικό Καιάδα, ακόμη δεν θέλουν να αναγνωρίσουν την καταστροφή που επέφεραν στη χώρα, ειδικότερα από το 2009, με το «λεφτά υπάρχουν».
Το κυριότερο είναι ότι ο ελληνικός λαός τους έστειλε τελεσίγραφο ότι δεν ενδιαφέρεται να τους ξαναγνωρίσει κι επειδή, χθες ακόμη, διαπίστωσε ότι είναι αμετανόητοι, στις επόμενες εκλογές οψέποτε γίνουν θα τους επιφυλάξει ακόμη χαμηλότερα ποσοστά. Είναι πάρα πολύ βασικό οι Έλληνες ψηφοφόροι να μην τους ξανανοίξουν την πόρτα της ενεργούς πολιτικής είτε στο επίκεντρο, είτε περιφερειακά.
Κι αυτό, γιατί μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα επιβεβαιώνουν ότι επί τόσες δεκαετίες δεν σεβάσθηκαν τη Δημοκρατία, αλλά μόνον ενδιαφέρον τους ήταν να εξακολουθήσουν να παραμένουν ως σφουγγοκολάριοι των τοκογλύφων του Δ΄ Ράιχ της Αδόλφου Μέρκελ.
Πάλι χθες, κατά την προσφιλή τους τακτική, οι δήθεν δημοκράτες, που επί τέσσερις δεκαετίες επέσειαν τον μπαμπούλα του φασισμού, ξεκίνησαν νέο ντελίριο για δήθεν απειλή κλονισμού του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας και της πολύ μεγάλης πιθανότητας εξόδου της χώρας από το ευρώ, αν δεν είναι αυτοί εκεί να διαφεντεύουν τις τύχες μας. Ας σκεφθούν, γιατί εξώθησαν τους Έλληνες να δώσουν ένα ποσοστό της τάξης του 7% περίπου στη Χρυσή Αυγή, που κατά πάσα πιθανότητα αποκλείεται να αποδειχθεί χειρότερο ως κόμμα, απ’ όλους αυτούς μνε την καταστροφή που βιώνουμε.
Όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν και να γνωρίζουν ότι η Δημοκρατία, που από χθες ριζώθηκε ακόμη πιο βαθιά στη χώρα μας, με την «εκτέλεση» των κουκουλοφόρων από τους Έλληνες πατριώτες, δεν φοβάται καμία απολύτως φωνή όσο εξτρέμ - παράταιρη - προκλητική κι αν είναι, γιατί την εξαϋλώνει αυτόματα.
Επειδή κάλπες θα στηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο λαός ως ψυχρός παρατηρητής θα παρακολουθεί καθημερινά την πρακτική και τα λεγόμενα του καθενός και θα αποφανθεί και πάλι δια της ετυμηγορίας του.
Στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, η ιστορία άλλαξε, γύρισε σελίδα και θα μπούμε σε νέο κεφάλαιο με τους Έλληνες πλέον να γίνουν -λόγω του τριαντάμηνου σοκ του ανεγκέφαλου εντολοδόχου των τοκογλύφων Γιωργάκη- πιο συνειδητοποιημένοι για να μην πείθονται από τις κενές περιεχομένου υποσχέσεις, «λεφτά υπάρχουν».
(070512)
Return top