ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Του Κώωτση το μπάχαλο έγινε στη χθεσινοβραδινή μάζωξη των συμβούλων του συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στο loutraki-press στην αρχή παρουσιάσθηκαν μόλις τέσσερα άτομα κι όταν πέρναγε ο χρόνος άρχισαν τα τηλέφωνα για να έλθουν κι άλλοι. Τελικά με την παρουσία των συμβούλων των Αγ. Θεοδώρων η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε κι αυτός που αναδείχθηκε σε πρόσωπο της ημέρας ήταν ο εις εκ των υπασπιστών του Κώωτση, αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Θανάσης Μουζάκης δέχθηκε τα μπράβο και τα ζήτω από τους συμβούλους των Αγ. Θεοδώρων γιατί τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους και δεν υπάρχει σκουπίδι ούτε για δείγμα, με συνέπεια να εκτίθενται οι προηγούμενοι ότι δεν έκαναν τόσο καλά τη δουλειά τους.
Έτσι, μπορεί να το εξέλαβε μόνον ι Κώωτσης, που θεωρεί μαζί με τους ανεγκέφαλους συμβούλους του ότι όλα πάνε καλά στο δήμο Λουτρακίου, αλλά φταίνε οι κακοί δημοσιογράφοι που τον πολεμάνε.
Η πραγματικότητα είναι ότι χθες ο υπασπιστής του Κώωτση, δέχθηκε σφοδρότατη επίθεση από τους συμβούλους των Αγ. Θεοδώρων, γιατί ολόκληρο το χωριό είναι ανάστατο και ξεσηκωμένο στο πόδι από το σκουπίδι που πνίγει τους Αγ. Θεοδώρους και τώρα που άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία τους πνίγει μαζί και η βρώμα.

Υ.Γ.: Κώωτση, αποκλείεται οι δημοσιογράφοι να χτυπάνε εσένα γιατί είσαι η χαρά τους. Δεν τους αφήνεις ποτέ να πλήξουν και καθημερινά έχεις κάτι για να ασχολούνται μαζί σου. Έτσι, συντηρείται η δουλίτσα τους και το μεροκάματό τους…
(160512)
Return top