ΚΟΥΙΖ

Ποιόν δήμαρχο θεωρούν «μαύρο πρόβατο» στην περιφέρεια Πελοποννήσου σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, ενώ τον απαξιώνουν περιφρονητικά;
(250512)




Είπαν…

«Ανομία ετοιμάζουν ι Κώωτσης με τα δύο "βαριά χαρτιά" του στο αμέσως επόμενο διάστημα που θα δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση στην πόλη, καθ’ ότι υποδηλοί έλλειψη ικανότητας αξιολόγησης της σημασίας των ουσιαστικών προτερημάτων και πλεονεκτημάτων του τόπου.»
(250512)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ…

Ι Κώωτσης μόλις αντιλαμβάνεται κάμερες και δημοσιότητα τρέχει να προλάβει, χωρίς να ξέρει τι γίνεται, αλλά και χωρίς να θυμάται τι έχει πει στο παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα, βασιζόμενος στο δόγμα και ποιός θυμάται τώρα!
Ξαφνικά έγινε όψιμος οπαδός του μηχανοκίνητου αθλητισμού ή εν προκειμένω του παγκόσμιου πρωταθλητισμού.
Μ’ αφορμή το Ράλι Ακρόπολις και την κοσμοσυρροή από εκπροσώπους όχι μόνον του ελληνικού, αλλά και του διεθνούς Τύπου με τα τηλεοπτικά συνεργεία τους ι Κώωτσης τρέχει να παίρνει θέσεις και να είναι στο επίκεντρο για να γνωρίσουν όλοι τον «αυτοκράτορα».
Το loutraki-press πρέπει να υπενθυμίσει στους αναγνώστες ότι την περίοδο που ανακοινώθηκε ότι ο διεθνής αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος επανακάμπτει στο Λουτράκι, είχε ισχυρισθεί ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν είναι ανάπτυξη, δεν είναι πολιτισμός.
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…
(250512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Τα κονδύλια για την κατασκευή των έργων υποδομής έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, έχουν δεσμευθεί από την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι Δημήτρη Καραπατά, κατά την ημίωρη συνάντηση που είχαν -παρόντος του γραμματέα του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου Λάμπρου Μπούκλη που επίσης επιδεικνύει ενδιαφέρον για το έργο- ακριβώς πριν αρχίσει η προχθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.
Ο Πέτρος Τατούλης εξήγησε στον Δημήτρη Καραπατά ότι το κονδύλι που απαιτείται για την κατασκευή κι ολοκλήρωση του έργου έχει εξευρεθεί κατόπιν αναμόχλευσης από αδιάθετους πόρους και κατά συνέπεια θα ενταχθεί στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.
Προς επίρρωσιν των προαναφερομένων, ο Πέτρος Τατούλης επεσήμανε στον Δημήτρη Καραπατά ότι ύστερα από πρωτοβουλίες του ο ΟΣΕ σε συνεργασία με την ΕΡΓΟΣΕ έχουν δεσμεύσει πλούσιο υλικό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει μείνει αδιάθετο από προηγούμενες κατασκευές κι αυτό θα διοχετευθεί στην επέκταση της παρακαμπτήριας γραμμής προς το Λουτράκι και τα οποία θα μειώσουν κατά πολύ το αρχικό κόστος.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ακόμη επεσήμανε ότι αμέσως μετά τις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου και την τοποθέτηση του νέου υπουργού Μεταφορών - Υποδομών - Δικτύων, καθώς επίσης και της νέας διοίκησης σε ΟΣΕ κι ΕΡΓΟΣΕ θα δρομολογηθούν όλες οι σχετικές διαδικασίες και θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη ανακοίνωση του έργου.
Πριν τη συνάντησή του με τον Πέτρο Τατούλη, ο Δημήτρης Καραπατάς συναντήθηκε και με δύο περιφερειακούς συμβούλους. Τους Θάνο Πισιμίση της πλειοψηφίας και Σπύρο Παπαθεοφάνους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους οποίους ενημέρωσε ενδελεχώς για το συγκεκριμένο έργο, ενώ και οι δύο τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ του έργου.
(250512)




Τ’ ΑΚΟΥΣΕ ΧΟΝΤΡΑ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Τα εξ’ αμάξης άκουσαν την περασμένη Κυριακή το πρωί σε παραλιακή καφετέρια των Αγ. Θεοδώρων ι Κώωτσης με το μόνιμο συνοδό του και τους δύο τοπικούς αντιδημάρχους, από κάτοικο που δεν αντέχουν άλλο την εικόνα εγκατάλειψης του χωριού…
Εδώ και πάρα πολλούς μήνες οι Αγ. Θεόδωροι ως γνωστόν είναι αφημένοι κι εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους με συνέπεια πλατείες και δρόμοι να πνίγονται στ βρώμα και το σκουπίδι, ενώ η προκλητική αδιαφορία των δύο αντιδημάρχων να επιτείνει κι άλλο την κατάσταση.
Υπενθυμίζεται, ότι μεταξύ άλλων κι αυτός ήταν ένας μεταξύ των άλλων λόγων που εξώθησαν σε ανεξαρτητοποίηση το πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Χρήστο Ψυχογιό, ο οποίος αδυνατούσε να κοιτάξει κατάματα τους συγχωριανούς του.
Την Κυριακή το πρωί, κάτοικος τον Αγ. Θεοδώρων που πληροφορήθηκε την παρουσία του Κώωτση, μετέβη στην καφετέρια κι επετέθη ευθέως στον Κώωτση για την εγκατάλειψη που έχει επιβάλλει η ανίκανη κι επικίνδυνη αρχή του στο χωριό. Επισημαίνεται ότι ο διαμαρτυρόμενος πολίτης, ακριβώς την προηγουμένη στη λαϊκή των Αγ. Θεοδώρων και στην πόλη γενικότερα, εξέδωσε αφίσες που παρουσιαζόντουσαν καθαρές πλατείες του Λουτρακίου και δίπλα ακριβώς πλατείες των Αγ. Θεοδώρων πνιγμένες στο σκουπίδι. Σ’ αυτή την πρωτοβουλία η αντίδραση των ανθρώπων του Κώωτση ήταν άμεση γιατί δυσφημούσε το image τους. Βρήκαν άμεσα κι έβαλαν άνθρωπο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, από τη Δευτέρα έχει μεταβεί στο χωριό συνεργείο του δήμου Λουτρακίου και προσπαθεί να καθαρίσει ότι είναι δυνατόν, για να συμβάλλει στην εκτόνωση της έντασης. Πάντως στους Αγ. Θεοδώρους αυτή την καθαριότητα που σημειώθηκε, θεωρούν ότι είναι πρόσκαιρη, σε λίγο διάστημα πάλι τα ίδια προβλήματα θα ανακύψουν και ξεκαθαρίζουν ότι σε καμία των περιπτώσεων ι Κώωτσης δεν πρόκειται να τους εμπαίξει, γιατί πάρα πολύ απλά δεν τον πιστεύουν!..
(240512)
Return top