ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, ξέρεις τι θα πάθεις αν δεν πληρώσεις τον Γιώργο Γιαννιτσόπουλο; Λες να μην κρατάει κάποιο χαρτάκι; Ε, ρε κάτι γλέντια και γέλια που έχουν να γίνουν και να πέσουν…
(220512)




Είπαν…

«Κώωτση, πουτέ. Βρουμάει σκατό… Tragic
(220512)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Όλοι θα πρέπει ν’ αντιληφθούν, μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, ότι στο δήμο Λουτρακίου εξελέγη ως πρώτος πολίτης του η χειρότερη δυνατή επιλογή που θα μπορούσε να γίνει.
Αυτό κανείς δεν το διέβλεπε προεκλογικά, πλην μόνον από ένα πρόσωπο, συγχωριανό του Κώωτση, ευφυή άνθρωπο αν κι αγράμματο, που τον γνώριζε από την παιδική τους ηλικία και κανείς δεν ήθελε να τον πιστέψει.
Σήμερα, δεκαεπτά μήνες μετά, δεν διστάζει να επαναλαμβάνει είχα δίκιο και να εισπράττει: «Έχεις δικαιωθεί από την ώρα που τα έλεγες».
Ι Κώωτσης, ο άνθρωπος που ως μόνη αναπτυξιακή επιλογή έχει να επιδείξει τα ούρα και τα κόπρανα, καθημερινά και συνειδητά προκαλεί ανεπανόρθωτη καταστροφή στον τόπο, χωρίς να μπορεί να σκεφτεί λόγω αδυναμίας νου, πώς θα μπορέσει να ωθηθεί ο δήμος προς τα εμπρός.
Μοιραία είναι λοιπόν τα αποτελέσματα που έχει να επιδείξει έως σήμερα, καθώς επίσης και οι επιλογές συνεργατών, συμβούλων κι ούτω καθ’ εξής, που η μία είναι χειρότερη από την άλλη κι επιτείνουν την καταστροφή. Ειδικότερα, κάποιος ή κάποιοι αφανείς σύμβουλοί του, τους οποίους ι Κώωτσης πρέπει να ακούει και να εμπιστεύεται, η ηλιθιότητα των οποίων δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά, όχι μόνον έχει ή έχουν φέρει τον τόπο σ’ αυτό το πρωτοφανές χάλι, αλλά διαρκώς αναφύονται νέες απρόβλεπτες παράμετροι αυτής της καταστροφικής πορείας που επιτείνουν την αποσύνθεση της συνοχής και της αρραγούς εικόνας στο δήμο Λουτρακίου.
Το colpo grosso που επέτυχε ι Κώωτσης -επιδεικνύει το πραγματικό ποιόν του γιατί γνωρίζει από πρώτο χέρι και μαζί του οι συν αυτώ και κανείς εν τέλει δεν είναι άμοιρος ευθυνών- με την επιλογή των μελών που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, δείχνουν τις προθέσεις του, ότι και τα επόμενα βήματά του θα είναι πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, προκειμένου να φιμώσει στόματα τ’ οποία αντιδρούν κι έχουν μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. (Στο επόμενο διάστημα θα γίνει λεπτομερής αναφορά στο κάθε πρόσωπο ξεχωριστά τι εξασφαλίζει ι Κώωτσης, αλλά και ποιο ρόλο παίζουν και ποιο ποιόν διαθέτουν κάποιοι που βαρύνονται μ’ εγκληματικές ενέργειες…)
Ι Κώωτσης λοιπόν, θ’ απευθυνθεί οπουδήποτε, δεν θα διστάσει σε τούτη ή σε αμέσως επόμενη φάση που θα καταλαβαίνει ότι έχει βουλιάξει ακόμη πιο βαθιά, να απευθυνθεί σε στελέχη της αντιπολίτευσης, ζητώντας στήριξή τους άμεση ή έμμεση με πρόσχημα το «δήθεν καλό» του τόπου για να κερδίσει χρόνο και να μπορέσει να φθάσει έρποντας μέχρι τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ι Κώωτσης έχει βάλει τον τόπο, συνειδητά, έχει επιλέξει μια έντονη κατηφορική πλαγιά, χωρίς εξοχές κι επίπεδες επιφάνειες, με συνέπεια όποιος ενσωματώνεται μαζί του να γίνεται μεγαλύτερο βάρος στην κατηφορική πορεία που πάει το δήμο Λουτρακίου πολλές δεκαετίες πίσω, ακόμη και πριν από αυτή του ’70, καθ’ ότι όσοι θυμούνται, τότε, έμπαινε η πόλη του Λουτρακίου σε τουριστική αναπτυξιακή τροχιά.
Με τον Κώωτση στο τιμόνι του τόπου, αυτό που θα έχει να επιδείξει ο δήμος Λουτρακίου ως τουριστικό αξιοθέατο, θα είναι η συλλογή ούρων και κοπράνων από όλες τις τουαλέτες ολόκληρης της Βορειοδυτικής Κορινθίας.
Ο γράφων δεν θα διστάσει να επαναλαμβάνει ότι Παύλος Παύλου, Γιώργος Γκιώνης, Γιώργος Πετρίτσης, αλλά και ο Γιάννης Γιωτάκης θα πρέπει ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί πλέον γνωρίζουν και θα πρέπει να προβούν σ’ όλες εκείνες τις σύννομες πρωτοβουλίες που θα οδηγούν στην αντικατάσταση του Κώωτση και την επιτροπεία όλων των υπολοίπων. Κι αυτό γιατί ψηφίζουν, με συνέπεια ότι κάνουν το κάνουν συνειδητά κι επομένως είναι συνυπεύθυνοι.
Όταν οι βουλευτές του ανεκδιήγητου Γιωργάκη κατάλαβαν ότι είχαν καταστρέψει την Ελλάδα, προέβησαν στην αμιμήτου κάλλους ενέργεια, πρωτοφανή στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, στην ουσία να τον επιβραβεύσουν για την καταστροφή που επέφεραν συνειδητά στην Ελλάδα μας κι εξαθλίωσαν τους Έλληνες και την άλλη ημέρα να παραιτηθεί, για να συνεχίσουν να καταστρέφουν και να ισοπεδώνουν ανενόχλητοι τα πάντα, χωρίς φυσικά να χάσουν τους υπουργικούς θώκους και τα ofitsia της εξουσίας.
Ι Κώωτσης δεν χρειάζεται, ούτε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε τίποτε. Απλά οι ταγοί του τόπου να συμβάλλουν και να φροντίσουν να αποπεμφθεί, γιατί δεν είναι μακρύς ο χρόνος που θα τον πάρει η κοινωνία στο κυνηγητό. Δεν είναι όμως και λύση οι ταγοί του τόπου να περιμένουν αυτή την εξέλιξη, γιατί ημέρα με την ημέρα ο τόπος καταστρέφεται όλο και περισσότερο και δεν είναι δυνατόν όταν όλοι γνωρίζουν να αφήνουν το χρόνο να κυλάει σε βάρος του κοινωνικού συνόλου προς χάριν μικροσκοπιμοτήτων με βλέψεις κατάκτησης της εξουσίας.
(220512)
Return top